Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه هتل‌ها و هتل آپارتمان‌های تهران از تعطیلی کامل 40درصد هتل‌های تهران بر اثر شیوع کرونا خبر می‌دهد. او دلیل این اتفاق را کاهش شمار مسافرانی می‌داند که با اهداف کاری و تجاری به تهران می‌آیند. بازار در رکود است، رویدادهایی که به گردهمایی فعالان اقتصادی از سراسر کشور به پایتخت می‌انجامد، برگزار نمی‌شود و 60درصد هتل‌های تهران که از ابتدای ماه جاری کار را آغاز کرده‌اند، تنها اجاره پذیرش مهمان دارند و رستوران‌ها و تالارهای آنها همچنان تعطیل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد علی فرخ‌مهر، رئیس اتحادیه هتل‌ها و هتل‌آپارتمان‌های تهران، در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری برنا گفت: از اوایل اسفند با اعلام دولت، هتل‌ها در سراسر کشور بسته شدند و تعطیلی آنها تا اول سال جاری ادامه داشت. با این حال هم اکنون نیز هتل‌ها تنها اجازه پذیرش برای اقامت دارند و ارائه خدماتی مانند رستوران‌ها و تالارها همچنان مجاز نیست. اقامت هم به تنهایی چندان سودی ندارد.

او افزود: از روزی که بازگشایی هتل‌ها مجاز شد، تنها 60درصد هتل‌های تهران فعالیت خود را از سر گرفتند و 40درصد دیگر هنوز بسته هستند.

او اضافه کرد: هتل‌های تهران بیشتر میزبان مهمانانی هستند که از داخل و خارج از کشور به قصد کار و تجارت به پایتخت می‌آیند. پس از تعطیلی دو ماهه به دلیل شیوع ویروس، تعطیلات عیدفطر و رحلت امام (ره) در خردادماه و تعطیلی کسب‌و‌کارها از شمار سفرهای کاری به تهران کاسته است در نتیجه هتل‌های تهران حتی در ماه جاری و با وجود بازگشایی هم مهمانان پرشماری نداشته‌اند. امیدواریم پس از تعطیلات رحلت امام (ره)، حضور مسافران در تهران پررنگ شود.

فرخ مهر ادامه داد: با این حال شرایط اقتصادی کنونی نشان می‌دهد تا پایان سال هم نمی‌توان به جان گرفتن صنعت هتلداری در تهران امیدوار بود.

او همچنین گفت: در صورتی که اوضاع اقتصادی دولت و سازمان‌های زیرمجموعه آن و بخش‌های خصوصی بهبود یابد و همچنین با کاهش شدت شیوع ویروس رویدادهایی مانند همایش‌ها و نمایشگاه‌ها مانند گذشته اسباب سفر به تهران را فراهم آورد، هتل‌های تهران می‌توانند جان بگیرند.

رئیس اتحادیه هتل‌ها و هتل‌آپارتمان‌های تهران گفت: به باور من اگر تا دو ماه آینده اوضاع بهبود نیابد، شماری بیشتری از هتل‌های تهران به مجموعه هتل‌های تعطیل شده اضافه شوند. من در تهران 3 هتل دارم و دو ماه به خودم  فرصت دادم تا اوضاع بهتر شود اگر نه که چاره‌ای جز تعطیلی نیست.

او در پاسخ به این سوال که به نظر شما تعطیلی مستمر هتل‌های تهران چه پیامدهایی برای استان دارد، گفت: صنعت هتلداری در تهران پیش از شیوع کرونا بیش از 10هزار نیروی انسانی را به کار مشغول کرده بود تا به الان حدود 60درصد از این شمار تعدیل شده‌اند. با ادامه شیوع بیماری این رقم افزایش پیدا می‌کند. در نظر داشته باشید یک هتل، بسته به بزرگی آن در ماه بین 30 تا 500 میلیون تومان هزینه نگهداری دارد.

او در جواب این پرسش که اوضاع سایر استان‌ها را چگونه ارزیابی می کنید، پاسخ داد: تا آنجا که می‌دانم، علاوه بر تهران، هتل‌های مشهد هم به دلیل تعطیل بودن حرم امام رضا(ع) مسافران زیادی ندارد. در استان‌های شمالی هم مسافران تمایل زیادی به حضور در هتل ندارند.2/5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تهران هتل کرونا کرونا در ایران هتل های تهران هتل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۷۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجازه نمی‌دهیم هیچ واحدی دچار رکود و تعطیلی شود

رئیس‌جمهور گفت: بنای دولت سیزدهم این است که اجازه ندهیم هیچ واحدی دچار رکود و تعطیلی شود

به گزارش خبرگزاری ایمنا،، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی، امروز_پنجشنبه سی‌ام فروردین_ در جشن احیای ۲۰۱ واحد راکد استان به همت دولت سیزدهم در واحد تولید کاشی در سمنان با بیان اینکه اقتصادی که با تکانه‌ها دچار لغزش نشود باید افزایش تولید داشته باشد و تولید شرط داشتن اقتصادی مقاوم است، اظهار کرد: افزایش تولید هیچ تناسبی با قاچاق کالا ندارد. قاچاق کالا خنجری بر پشت تولید است. مبارزه با قاچاق کالا می‌تواند کمک به تولید باشد.

وی با تاکید بر اینکه ایجاد اشتغال مورد توجه دولت است، اضافه کرد: هشت هزار و ۴۰۰ واحد تولیدی تا کنون احیا شد و به چرخه برگشته است. هدف‌گذاری شده که واحدهای دیگر هم به چرخه تولید وارد شود.

تذکر رئیس‌جمهور به بانک‌ها

وی ادامه داد: از واحدهایی بازدید کردیم که توسط بانک‌ها تملک شده بود و به مرور زمان گرفتار رکود شدند. این شایسته نیست که وقتی بانک واحدی را به دلیل مسائل مالی تملک می‌کند به خاطر مشغله‌های مالی و پولی از امر تولید آن واحد غافل شوند.

وی با اشاره به لزوم فعال شدن کارگروهی برای فعال شدن واحدهای تملک‌شده بانک‌ها، افزود: از وزیر صنعت، معدن و تجارت خواستم که کارگروهی برای فعال شدن آن دسته از واحدهای تولیدی که به تملک بانک‌ها در آمده و عددش را تا ۲ هزار واحد تولیدی بیان می‌کنند، باید تشکیل شود.

موفقیت‌های استان سمنان در تولید

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه امروز محصولات این کارخانه تولید کاشی در سمنان هم استانداردسازی و هم تجاری‌سازی شده است و هم صادرات دارد و امیدواریم که ارزش افزوده برای محصولات این کارخانه را شاهد باشیم، ابراز کرد: این جشن برای احیای بیش از ۲۰۰ مجموعه صنعتی استان سمنان است که به چرخه تولید بازگشته‌اند. باید از خداوند متعال شاکر باشیم که لظفش شامل حال ما شد و کارخانه‌ها به چرخه تولید بازگشت.

وی با قدردانی از همت همه عزیزان از جمله ستاد احیای واحدهای صنعتی و معدنی، استاندار سمنان و مدیران واحدهای تولیدی که همت کردند این واحدها را احیا کردند، افزود که کار ارزشمندی که در استان سمنان انجام شد این است که واحد دیگری تعطیل نشود. این تلاش هم قابل تقدیر است.

رئیس‌جمهور اضافه کرد: نشان این فعال شدن و احیا افزایش اشتغال در استان سمنان است. به جز تعداد چهار هزار و ۵۰۰ نفر اشتغال با احیای این واحدها، شاخص‌ها نشان می‌دهد که نرخ بیکاری در سمنان کاهش یافته و برخی واحدهای استان اکنون به نیروی کار نیاز دارند.

وی با تاکید بر اینکه استان سمنان در تولید، اشتغال و کار دانش‌بنیان می‌تواند نمونه باشد، ادامه داد: نرخ تورم در استان کاهشی و رشد اقتصادی سمنان افزایشی است. اینها نشان می‌دهد آن‌چه که رهبر فرزانه انقلاب نسبت به آن تاکید کردند مبنی بر رشد تولید و اقتصاد در استان محقق شده است.

وی ادامه داد: خرسندم در جمع مدیران و کارگران و در کارخانه‌ای که نماد احیا است، هستم.

آیت‌الله رئیسی ابراز کرد: واحد تولیدی کاشی سمنان بیش از ۱۰ سال غیرفعال بود و اکنون با همت مسؤولان احیا و کارگران که در گذشته مشغول به کار بودند، دعوت به کار شدند.

وی اضافه کرد: واحد احیا شده تولید کاشی سمنان اکنون در سه خط فعالیت دارد و توسعه خط تولید و افزایش ظرفیت در دستور کار این واحد تولیدی است.

رئیس‌جمهور اظهار کرد: کارگروه فعال شدن واحدهای تملک‌شده بانک‌ها که وزارت صمت و بانک مرکزی و بانک‌های عامل باید در آن باید عضویت داشته باشند، با برنامه‌ریزی ستاد احیا می‌تواند سرعت برگرداندن واحدهای دارای مسائل مالی به چرخه تولید را افزایش دهد.

نقش تعاونی در تحقق شعار سال

آیت‌الله رئیسی خاطرنشان کرد: امسال از سوی رهبر فرزانه انقلاب سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده است. مشارکت مردم ساز و کارهایی نیاز دارد. یکی از بخش‌هایی که حتماً می‌تواند در تحقق شعار سال نقش داشته باشد تعاونی‌هاست. افرادی که در تعاونی‌ها عضو هستند و آمادگی و تمکن دارند می‌توانند به اقتصاد کشور کمک کنند.

وی افزود: اتاق تعاون، معاونت تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و بخش‌هایی که در حوزه تعاون فعال هستند، بدانند امسال یکی از جلوه‌های تقویت مشارکت مردم میدان دادن به تعاونی‌هاست.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: میدان دادن به بخش خصوصی فعال در این مسیر بسیار مهم است. تلاش همه دولتمردان و فعالان اقتصادی و بخش‌های خصوصی و تعاونی و دولتی برای تحقق شعار سال ضروری است. همگان با اخلاص تلاش کنند که این کار انجام شود، همین کارخانه کاشی در سمنان که احیا شده یکی از نمونه‌های قابل انجام بودن این کار است.

عزم دولت برای حمایت از بخش خصوصی

رئیس دولت سیزدهم با بیان این‌که دولت توجه ویژه‌ای به حمایت‌های حقوقی دارد، اظهار کرد: وزیر صمت و معاونان و مدیران این وزارتخانه انگیزه و تلاش جدی برای کمک به جهش تولید دارند. البته جهش تولید به معنای رشد یک درصدی نیست. جهش یعنی عدد قابل توجهی رشد داشته باشیم.

وی افزود: امروز می‌بینیم که به دست جوانان ما رژیم صهیونیستی و حامیانش ذلیل شده‌اند. همین جوانان ما توان احیای کارخانه‌های راکد را هم دارند.

ضرورت حمایت از کارگران در مسیر تولید

آیت‌الله رئیسی اظهار کرد: برنامه دولت این است که هم از دولت حمایت کند و هم حامی کارگرانی باشد که بازوان توانای آن‌ها می‌تواند کارهای بزرگی را در عرصه اقتصادی و تولیدی کشور رقم بزند، برنامه‌ها و اقدامات دولت در همین جهت است که بتواند مسکن کارگری را فعال کند و تعاونی‌های کارگری را برای رفع مشکل مسکن کارگران عزیز فعال شود، در تمام کشور اعلام شده که این تعاونی‌ها فعال شوند و زمین هم برای ساخت مسکن کارگری در اختیارشان قرار بگیرد.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: فعال شدن تعاونی‌های مسکن و تعاونی‌های مصرف در دستور کار دولت قرار دارد و از این اقدام حمایت می‌کنیم، مدیران هم در تلاش هستند که مساله دستمزدها و مسکن و درخواست‌های متعدد کارگران از سوی کارفرمایان و دولت محقق شود تا تولید بدون دغدغه دنبال شود.

وی افزود: بسیار خرسندیم از این که این کارخانه و بیش از ۲۰۰ واحد تولیدی در استان سمنان فعال شده است، بنای دولت سیزدهم این است که اجازه ندهیم هیچ واحدی دچار رکود و تعطیلی شود و همین روند ادامه یابد تا بگوییم سمنان استان نمونه‌ای در احیای واحدهای راکد و پیشگیری از تعطیل شدن کارخانه‌هاست.

کد خبر 745710

دیگر خبرها

  • خانه صمت: حقوق کارگران با تعطیلی پنجشنبه‌ها ۱۰ درصد کاهش می‌یابد
  • اتاق بازرگانی: بخش خصوصی آماده پذیرش تعطیلی پنجشنبه‌ ها نیست
  • دادگستری اجازه تعطیلی هیچ واحد تولیدی در هرمزگان را نمی‌دهد
  • نخستین معامله شرکت‌های توزیع نیروی برق در بورس انرژی انجام شد
  • شیوع بی‌رویه چاقی بین دانش‌آموزان تهرانی ؛ ۴۸ درصد آنها چاقند | برگزاری مسابقه کاهش وزن در مدارس
  • موفقیت صنعت نفت در بخش فروش در شرایط تحریمی و کمک به رشد اقتصادی کشور
  • مقایسه توان تسلیحاتی ایران و اسرائیل | تهران چه برتری نظامی نسبت به تل‌آویو دارد؟
  • ارزیابی توان تسلیحاتی ایران و اسرائیل/ برتری تهران نسبت به تل‌آویو چیست؟
  • تعطیلی باشگاه ورزشی صنعت برق تهران
  • اجازه نمی‌دهیم هیچ واحدی دچار رکود و تعطیلی شود