Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-23@16:08:33 GMT

برای گرفتن پرینت تلفن همراه چه باید کرد؟

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۳۷۱۲۲

برای گرفتن پرینت تلفن همراه چه باید کرد؟

گاهی اوقات ممکن است مشکلی پیش آید و برای حل آن باید به دریافت پرینت از اپراتورهای تلفن همراه متوسل شد، اما نکته حائز اهمیت این است که دریافت پرینت مراحل قانونی مخصوص به خود را دارد.

بر اساس قانون جرایم رایانه‌ای، اپراتور‌های تلفن همراه باید اطلاعات تماس و پیام را تا ۶ ماه ذخیره و نگهداری کنند؛ بنابراین تنها پرینت مکالمات ۶ ماه آخر آن هم ضمن طرح شکایت و تنها با دستور مقام قضایی برای مرجع رسیدگی کننده ارسال می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دعاوی بسیاری مبنی بر  شک میان زن و شوهر وجود دارد که باید گفت اتهام و شک به همسر یا فرد دیگری برای دادگاه دلیل  نمی‌شود و به واسطه این دلیل نمی‌توان پرینت تلفن همراه کسی را گرفت.

اگر بازپرس یا دادیار تشخیص دهند که نیاز است متن پیام‌ها از مخابرات گرفته شود، باید درخواست خود را طبق رویه موجود به هیئتی سه نفره از قضات که در مراکز دادگستری استان‌ها مستقر هستند ارسال کنید تا  بعد از تأیید آن هیئت، مخابرات اقدامات لازم را انجام دهد.

این اتفاق زمانی رخ می‌دهد که  اولا از روش‌های دیگر حقوقی امکان کشف جرم وجود نداشته باشد و ثانیا تأثیر مستقیم گرفتن متن پیام‌ها در کشف جرم مشخص و روشن باشد، البته این محدودیت در مورد اپلیکیشن‌های مختلف مانند تلگرام یا واتساپ هم وجود دارد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: دادگاه پارسی خبر تلفن همراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۷۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال گذشته ۱۰۰ شرکت، برای تولید موبایل تسهیلات گرفتند

به گزارش «تابناک» به نقل از اتاق اصناف ایران، رئیس کمیسیون تخصصی موبایل و لوازم جانبی اتاق اصناف ایران با بیان آمار تسهیلات تولید موبایل در سال ۱۴۰۲ از اعمال دقت بیشتر در صدور مجوز تولید تلفن همراه خبر داد.

سیدحسین سادات حسینی درباره این خبر گفت: «در سال گذشته بیش از ۱۰۰ شرکت، درخواست خود را برای صدور مجوز تولید گوشی تلفن همراه ارائه کرده بودند که پس از طی مراحل مشخص شده، با دریافت برخی حمایت‌ها و سهیلات فعالیت خود را آغاز کردند.»

طبق توضیح او بعد از برگزاری جلساتی در وزارت صمت و وزارت ارتباطات بنا شده است که این دو وزارتخانه، شرکت‌های درخواست‌کننده را مورد بررسی و راستی آزمایی قرار دهند تا «مشخص شود امکانات و اعتبارات اختصاص‌یافته در جهت راه‌اندازی خط تولید و بهره‌برداری از آن استفاده شده یا خیر».

رئیس کمیسیون تخصصی موبایل و لوازم جانبی اتاق اصناف ایران با بیان این توضیحات گفت: «این راستی‌آزمایی‌ها، صدور مجوزهای جدید برای تولید تلفن همراه را مشمول دقت، بررسی‌ و زمان بیشتری می‌کند.»

تصمیم به راستی‌آزمایی شرکت‌های متقاضی تولید موبایل درحالی است که پیش از این تولید گوشی‌های تقلبی نوکیا در ایران جنجالی شده بود.

در جزئیات لایحه بودجه ۱۴۰۳ هم به «حمایت از تولید گوشی‌های هوشمند داخلی» اشاره شده است. در جدول برآورد اعتبارات ردیف‌های متفرقه سال ۱۴۰۳ برای این عنوان ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.

دیگر خبرها

  • ماجرای کما و فوت دختر تهرانی در متروی تجریش به روایت تسنیم
  • (ویدیو) کما و فوت دختر تهرانی در متروی تجریش؛ اصل ماجرا چیست؟!
  • توزیع کارت ورود به جلسه آزمون سراسری
  • راه اندازی سایت جدید تلفن همراه اول درروستای رمکان
  • افزایش قیمت برخی گوشی‌ها با وجود تخصیص ارز نیمایی
  • جهش قیمتی برخی مدلهای تلفن همراه با وجود تخصیص ارز نیمایی
  • زنان یمنی از ترس، استاد این کار شدند!
  • اگر گوشی همراه خود را گم کردیم چگونه آن را پیدا یا اطلاعاتش را پاک کنیم؟
  • سال گذشته ۱۰۰ شرکت، برای تولید موبایل تسهیلات گرفتند
  • اگر گوشی همراه خود را گم کردیم چگونه آن را پیدا یا اطلاعتش را پاک کنیم؟