Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک محقق ایرانی موفق به کشف دو روش جدید برای درمان بیماری ناشی از ویروس کرونا با استفاده از لیزر شده است که یکی از آنها در فاز تحقیقاتی قرار دارد و به زودی به صورت بالینی روی انسان آزمایش می‌شود.

گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با شیوع کرونا دانشمندان و محققان در سراسر دنیا شروع به تحقیقات و مطالعه کردند تا راه‌هایی براش تشخیص، درمان و مهار این ویروس پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمانی که شیوع  ویروس کووید-19 در ایران به صورت رسمی اعلام شد، پژوهشگران ایرانی تلاش‌های خود را چند برابر کردند. نتایج این تلاش‌های شبانه‌روزی  در آزمایشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان  به ساخت کیت‌های تشخیص کرونا، توسعه چند نوع واکسن و کشف روش‌های درمانی نوین ختم شد.

یکی از این دانشمندان احسان کمانی است که با بکارگیری فناوری لیزر دو روش نوین برای مقابله با کرونا  پیدا کرده است. وی که متولد 1373 است، یکی از دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی بوده و در رشته مهندسی اوپتیک لیزر گرایش لیزر تحصیل کرده است. کمانی از سال 1395 در حوزه لیزر و پزشکی کار می‌کند و تاکنون تحقیقاتی در حوزه سلولی، کاربرد لیزر در بهبود عملکرد سلول‌ها در زمینه سرطان و تسهیل شیمی‌درمانی انجام داده و مقالاتی در حوزه علوم اعصاب و فشار خون نوشته است. وی در حال حاضر در مرکز تحقیقات کاربرد لیزر در حوزه علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی مشغول به کار است.

استفاده از لیزر زرد برای متعادل‌سازی ویتامین D

کمانی می‌گوید؛ در حال حاضر دو مقاله در خصوص بکارگیری لیزر برای درمان کرونا نوشته‌ام که یکی از آنها به عنوان طرح تحقیقاتی ثبت شده است. مقاله اول در خصوص استفاده از طول موج لیزر زرد برای تأمین ویتامین D است که از ابتلا به ویروس کرونا پیشگیری می‌کند و در صورتی که فرد به ویروس مبتلا شود نیز بیماری به شکل یک سرماخوردگی ساده بروز می‌کند. اگر میزان ویتامین D بدن متعادل نباشد، ویروس کرونا به راحتی به سلول‌های قلب و ریه می‌چسبد.

یکی از علت‌های مرگ‌ومیر در بیماران مبتلا کرونا سکته قلبی است. افرادی که کمبود ویتامین D دارند نیز بیشتر از دیگران در معرض خطر ابتلا به نوع شدید بیماری ناشی از ویروس کووید-19 قرار دارند. وقتی ویتامین D بدن متعادل باشد، میزان مرگ‌ومیر در افراد مبتلا به ویروس کرونا به طور قابل‌توجهی  کاهش می‌یابد. گفتنی است که ویتامین D نقش بسیار مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن ایفا می‌کند.

به گفته کمانی؛ این روش ترکیبی از طول موج لیزر زرد و طب سوزنی است که به جای سوزن‌ از طول موج لیزر زرد کم‌توان استفاه می‌شود. بدین ترتیبکمبود ویتامین D فرد جبران می‌شود. در این روش برخلاف مصرف ویتامین D به شکل دارو، مسمومیتی ایجاد نمی‌شود. طول موج لیزر زرد میزان ویتامین D بدن را به حالت متعادل می‌رساند.

استفاده از لیزر آبی برای از بین بردن عفونت ویروسی

مقاله دوم کمانی طرح تحقیقاتی است که در مرکز تحقیقات کاربرد لیزر ثبت شده و به زودی به مرحله اجرا و آزمایش بالینی می‌رسد. وی می‌گوید؛ در این روش  از نور لیزر آبی برای افزایش مقاوت سلول‌های بدن در مقابل ویروس استفاده می‌شود. این روش اکسیژن‌رسانی به بدن، به خصوص در بیمارانی که از تنگی نفس رنج می‌برند، را افزایش می‌دهد و روند جریان خون را  بهبود می‌بخشد. همچنین خاصیت مسکن (ضد درد) نیز دارد.

نور لیزر آبی خواص ثابت شده بسیاری از جمله ضدالتهاب بودن، ضددرد بودن و ضدویروس بودن دارد. با این حال تحقیقات بسیار کمی در خصوص خاصیت ضدویروسی بودن آن انجام شده است.  همچنین تاکنون تحقیقاتی در خصوص تأثیر آن بر ویروس کرونا صورت نگرفته است. ایده‌پردازی و تحقیقات کمانی در خصوص تأثیر نور لیزر آبی بر ویروس کرونا برای نخستین بار در جهان مطرح شده است.

تاکنون مقالاتی در زمینه تأثیر نور لیزر آبی در تغییر گیرنده‌های ویروسی و استفاده از آن برای ساخت واکسن ویروس‌ها منتشر شده اما دو مقاله اخیر احسان کمانی از دیدگاه نوینی برخوردار هستند و توجه بسیاری را از کشورها را جلب کرده‌اند. مقالات در حوزه لیزر و تأثیر آن بر کرونا بسیار نادر هستند و تاکنون تعداد انگشت‌شماری از آنها به مرحله انتشار رسیده‌اند.

روش درمانی نوین کرونا در راه است!

کمانی می‌گوید؛ نور لیزر آبی به شکل وریدی به بدن فرد تابانده می‌شود. این نور مدت زمان مشخصی و با استفاده از دستگاه خاصی به بدن فرد تابانده می‌شود. محاسبه میزان زمان لازم برای هر فرد براساس مشخصات فردی مانند وزن و قد و... صورت می‌گیرد. دستگاه مورد نیاز برای تاباندن نور لیزر آبی پیش از این برای کاهش قند خون ساخته شده بود. درواقع از این لیزر برای ترمیم زخم و کاهش درد (در حد تحقیقات) استفاده می‌شود. 

استفاده از لیزر آبی برای از بین بردن به شکل طرح تحقیقاتی ثبت شده است و پس از دریافت کد اخلاق، وارد فاز آزمایش بالینی می‌شود. احتمال می‌رود آزمایش‌های بالینی این طرح در اواسط خرداد شروع شود. به گفته کمانی؛ نزدیک به 6 ماه زمان برای جمع‌آوری نتایج آزمایش‌ها لازم است تا میزان اثرگذاری این روش روی انسان‌ها مشخص شود. براساس تحقیقات ما، میزان اثرگذاری نور لیزر آبی بر ویروس کرونا 80 درصد است، با این حال اگر در مرحله بالینی به نتیجه مطلوب نرسیم، از طول موج‌های دیگر لیزر استفاده خواهیم کرد تا درمانی برای این ویروس پیدا کنیم.

هوش و پشتکار؛ قدرت ابرقهرمانان ایرانی

شیوع کرونا در جهان و کشور باعث شد که بسیاری از مردم ابرقهرمانان واقعی دنیا را بشناسند. پزشکان، پرستاران، کادر درمانی، محققان و دانشمندانی که در خط مقدم مبارزه با کرونا می‌جنگند، ابرقهرمانان واقعی هستند که با پشتکاری آهنین، بدون توجه به خستگی و با بکارگیری هوش و ذکاوتشان  تمام تلاششان را می‌کنند تا بیماران مبتلا به کرونا را زنده نگه دارند، راهی برای درمان این بیماری پیدا کنند یا روشی برای از بین بردن کووید-19 کشف کنند. 

انتهای پیام/4021/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانش بنیان دیابت فشار خون کرونا ویتامین D سیستم ایمنی بدن استفاده از لیزر ویروس کرونا لیزر آبی طول موج ویتامین D

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۷۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند

شهنام عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت هفته سلامت درباره بیماری‌های واگیرداری که در سال گذشته شیوع ببشتری داشتند، گفت: یکی از مهم‌ترین بیماری‌های واگیرداری که سال گذشته با آن مواجه بودیم، بیماری آنفلوآنزا در نیمه دوم سال بود. شیوع این بیماری از اوایل مهرماه آغاز شد و در اسفند به حدی کمتر از اپیدمی رسید. ما هر ساله انتظار داریم آنفلوآنزا از اواسط آبان آغاز و به تدریج در آذر به پیک برسد و در اواخر بهمن ماه فرو بنشیند، اما سال گذشته هم شیوع این بیماری زودتر شروع شد و هم دیرتر پایان یافت.

به گزارش میزان، وی با بیان اینکه در سال گذشته به طور همزمان علاوه بر آنفلوآنزا با کرونا که همان تظاهرات بالینی را دارد نیز رو به رو بودیم و این مسئله کار را برای ما تا حدودی مشکل کرده بود، ادامه داد: خوشبختانه افرادی که واکسن آنفلوآنزا را دریافت کرده بودند، مشکل کمتری داشتند، امیدواریم امسال با تزریق بیشتر این واکسن به گروه‌های هدف شاهد بروز مشکل‌های کمتری در مبتلایان به این بیماری باشیم.

افزایش ابتلای کودکان به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به گرم شدن هوا و لزوم توجه به بیماری‌های فصلی افزود: خوشبختانه سال گذشته چندان بیماری گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) از نوع التور را نداشتیم چراکه دانشگاه‌های مختلف وارد عمل شدند و موارد تکثیر را شناسایی کردند.

عرشی با اشاره به اینکه سال گذشته بیماری آبله مرغان و ویرس RSV را نیز در کودکان داشتیم، بیان کرد: یکی از دلایل افزایش شیوع این بیماری‌ها در سال گذشته این بود که طی ۳ سال گذشته به دلیل شیوع کرونا تماس کودکان با یکدیگر کاهش یافته بود و مدارس غیرحضوری بودند و همین امر موجب کاهش موارد ابتلا به این بیماری‌ها در آن سال‌ها شده بود و به همین دلیل موارد ابتلا به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته نسبت به سال‌های قبلش با افزایش همراه شده بود.

وی توضیح داد: خدا را شکر بعد از سال‌ها که از تصویب ورود واکسن پنوموکوک و روتاویروس به سیستم بهداشتی کشور می‌گذشت و موفق به خرید این واکسن‌ها نشده بودیم، در اواخر سال گذشته تامین اعتبار صورت گرفت و واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس وارد کشور شد، امیدواریم طی روز‌ها و هفته‌های آینده حداقل در تعدادی از استان‌ها واکسیناسیون این بیماری‌ها به صورت فراگیر انجام شود.

حجاج این دو توصیه را جدی بگیرند

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به آغاز ایام حج گفت: مهم‌ترین مسئله برای حجاج این است که به کم آبی بدن توجه و حتما در طول روز آب کافی مصرف کنند به ویژه اینکه ممکن است با توجه گرمای هوا شاهد گرمازدگی فراوان در حجاج باشیم.

وی تاکید کرد: به همین دلیل لازم است حجاج به توصیه‌های بهداشتی که توسط روسای کاروان‌ها به آن‌ها گفته می‌شود، توجه داشته باشند. همچنین حجاج از مواد خوراکی بسته بندی شده و بهداشتی استفاده کنند تا دچار گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) نشوند.

شیوع سویه JN ۱ کرونا در کشور

عرشی درباره وضعیت شیوع کرونا در کشور عنوان کرد: شیوع این بیماری در حال حاضر نسبت به فصل زمستان کاهش پیدا کرده هر چند موارد خفیف کووید همچنان در سطح دنیا وجود دارد و این بیماری بخش عمد‌های از سرماخوردگی‌ها را به خود اختصاص می‌دهد.

وی گفت: آخرین سویه‌ای که هم اکنون در جریان است همان سویه JN ۱ است که بسیار واگیردار است، اما شدت بیماری آن زیاد نیست و در افراد عادی با قدرت ایمنی طبیعی شاهد بروز علائم شدید نیستیم، به طور کلی این بیماری همچنان وجود دارد، اما سویه جدیدی شیوع پیدا نکرده است.

دیگر خبرها

  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • این کیک کرامبل توت فرنگی را با روشی متفاوت بپزید 
  • طرز تهیه پیاز داغ مجلسی به روشی ساده و سریع (فیلم)
  • حسینی: نمی‌توانیم از موقعیت‌های ۶۰ یا ۷۰ درصدی‌مان بهره بریم
  • اردیبهشت کجا سفر بریم؟
  • فال حافظ امروز یک‌شنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • خبر تاج در مورد مراسم برترین‌های لیگ
  • اسرائیل از حمله ایران شوکه شد | ایرانی ها اسرائیل را در وضعیتی قرار دادند که هیچ گزینه خوبی برای تلافی کردن ندارد
  • اردیبهشت کجا سفر بریم؟ ۵ مقصد شگفت‌انگیز
  • اردیبهشت ماه کجا سفر بریم؟ ۵ مقصد شگفت انگیز