Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان‌جنوبی گفت: مراسم ۱۴ و ۱۵ خرداد امسال در سراسر استان در مساجد و حسینیه‌هایی که فعال بوده و اجازه بازگشایی و اقامه نماز و حضور مؤمنین را دارند با رعایت دستور‌العمل‌های بهداشتی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، حجت‌الاسلام احمد ملایی صبح امروز در نشست مراسم گرامیداشت ۱۴ و ۱۵ خرداد در استان خراسان‌جنوبی، اظهار داشت: در آستانه سی و یکمین سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) و پنجاه و هفتمین سـالگرد قیام خونین یوم‌الله 15 خرداد قرار داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: مراسم ۱۴ و ۱۵ خرداد امسال در سراسر استان در مساجد و حسینیه‌هایی که فعال بوده و اجازه بازگشایی و اقامه نماز و حضور مؤمنین را دارند با رعایت دستور‌العمل‌های بهداشتی برگزار می‌شود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان‌جنوبی تصریح کرد: در شرایط ناشی از شیوع کرونا و به جهت ضرورت رعایت مسائل بهداشتی و مصوبات ستاد مقابله با کرونا، امکان برگزاری مراسم و اجتماعات بزرگ، محوری و با فراخوان و دعوت عمومی امکان‌پذیر نیست و تمرکز ویژه بر تبیین و استفاده از بستر رسانه و فضای مجازی و نیز تبلیغات محیطی است.

ملایی با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری در مراسم بزرگداشت سی‌امین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)، یکی از خصوصیات امام را مقاومت و ایستادگی دانست و تبیین کرد: در شرایط فعلی کشور و جهان، تنها راه برون رفت از مشکلات و سیطره دشمنان، مقاومت و ایستادگی در مقابل دشمنان است.

وی ادامه د اد: راه مقاومت و ایستادگی این همان راهی است که سردار دل‌ها سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در پیش گرفته بود و بر ما نیز واجب است ادامه‌دهنده راه امام بزرگوار و شهیدان والامقام باشیم.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان‌جنوبی در ادامه یوم‌الله ۱۵ خرداد را نقطه عطف انقلاب اسلامی ذکر و مطرح کرد: زیر بنا و اساس شکل‌گیری انقلاب اسلامی ایران، قیام تاریخ‌ساز ۱۵ خرداد 42 است.

ملایی ادامه داد: نتیجه تلاش‌ها، روشنگری‌ها و خون‌های پاک به زمین ریخته شده در این روز با هدایت معمار کبیر انقلاب اسلامی در 22 بهمن 57 به ثمر نشست و بزرگداشت این ایام‌الله، تجدید میثاقی با آرمان‌های بلند اسلام، امام و شهیدان و موجب حفظ و تداوم این راه نورانی است.

وی تصریح کرد: با توجه به محدودیت‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا، امسال در نوع برگزاری مراسم بزرگداشت ۱۴ و ۱۵ خرداد تفاوت وجود دارد و فعالیت گسترده در فضای مجازی برای تکریم و بزرگداشت هر دو مناسبت، تمرکز بر تبلیغات گسترده محیطی و فعالیت‌های فراگیر فرهنگی از قبیل برگزاری مسابقات، تبیین و بازنشر وصیت‌نامه سیاسی ـ الهی امام خمینی(ره)، سبک زندگی، سیره و مکتب سیاسی و غیره با بهره حداکثری از ظرفیت فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی مد نظر است.

انتهای پیام/3403/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: خراسان جنوبی خراسان امام خمینی فضای مجازی خراسان جنوبی ۱۴ و ۱۵ خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۷۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت میلیونی حافظان قرآن کریم باید به یک مطالبه عمومی و گفتمان تبدیل شود

به گزارش قدس خراسان، حجت الاسلام هادی صاحبقرانی ظهر سه شنبه در نشست خبری نوزدهمین آزمون سراسری اعطا مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم اظهار کرد: بزرگترین رویداد قرآنی در استان روز جمعه ۱۴ اردیبهشت با حضور ۱۶۱۸ حافظ قرآن در ۷ حوزه در استان برگزار می‌شود.

مدیر کل تبلیغات اسلامی در خراسان رضوی با بیان اینکه این تعداد حافظ یک عقبه‌ای دارد، ادامه داد: سالهای قبل فراخوانی برای حفظ و مأنوس بودن با قرآن توسط رهبری به کل جامعه داده شده و همین امر باعث بروز این تعداد حافظان قرآن شد.

وی گفت: مؤسسات و جلسات قرآنی شکل گرفت و این حافظان را پرورش داد و باید این افراد مورد حمایت قرار بگیرند.

صاحبقرانی گفت: مدرک معتبر توسط سازمان سنجش و آموزش و پرورش به حافظان قرآن اعطا می‌شود که این آزمون قبلاً توسط آموزش عالی انجام می‌شد و پس از راستی آزمایی این امر به سازمان تبلیغات محول شد.

مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی اظهار کرد: حافظانی که در آزمون قبول شوند با این مدرک در مقاطع دانشگاهی ادامه تحصیل می‌دهند.

وی در خصوص نحوه برگزاری آزمون گفت: بعد از کسب امتیاز کتبی، حافظان به مرحله شفاهی راه پیدا می‌کنند که در مرحله شفاهی تجوید، صوت و لحن، وقف و ابتدا و حسن حفظ امتیازدهی می‌شود.

صاحبقرانی با بیان اینکه اگر جایگاهی برای اساتید قرآن دیده شود، در سالهای آینده شاهد رونق بیشتر قرآن آموزان خواهیم بود، ادامه داد: اگر دغدغه‌ای برای ظهور قرآن در فضای جامعه داشته باشیم که در قرآن ظرفیت‌های بسیار زیادی داریم و برنامه محفل یک نمونه کوچکی از آن است.

مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در خصوص تعداد مؤسسات قرآنی گفت: ۳۰۰ خانه قرآن، ۲۵۰۰ جلسه قرآن و ۲۰۰ مرکز قرآنی در استان داریم.

وی گفت: حافظان قرآن در حال حاضر فقط از نظر شاخصه‌های کمی مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و شرایط به دست آوردن شاخصه‌های کیفی و بعد از آن ارزیابی حافظان کار سخت و ایده آلی است، این آزمون‌ها و مأنوس با قرآن بودن مقدمه آن شرایط ایده آل است.

صاحبقرانی ادامه داد: مطالبه مقام معظم رهبری در تربیت ۱۰ میلیون حافظان قرآن کریم به یک مطالبه عمومی و گفتمان باید تبدیل شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • نخستین حلقه‌ مستند روایی «معجزه مادری» در بوشهر رونمایی شد
  • کار شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، جریان‌سازی فرهنگی است
  • رونمایی از مستند روایی «معجزه مادری» در بوشهر
  • سرپرست جدید اداره تبلیغات اسلامی سیرجان معرفی شد
  • برگزاری مراسم گرامیداشت سالگرد شکست آمریکا در صحرای طبس
  • توجه به نسل جوان اولویت تمام برنامه‌های تبلیغات اسلامی باشد
  • ۲۰ هزار حافظ قرآن در خراسان رضوی
  • تربیت میلیونی حافظان قرآن کریم باید به یک مطالبه عمومی و گفتمان تبدیل شود
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس 13 اردیبهشت شروع می‌شود/ پیش‌بینی هزار و 20 شعبه اخذ رای
  • برگزاری دوره های سواد رسانه برای کاهش آسیبهای فضای مجازی