Web Analytics Made Easy - Statcounter

«سردار کمال هادیانفر» رییس پلیس راهور ناجا در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره خودروهای احتکار شده گفت: برخورد با محتکران خودرو وظیفه پلیس انتظامی است و این اقدامات از سوی آنها به نحو احسن در حال اجرا است، اما انتقادی که ما به خودروسازان داریم، این است که برابر قانون خودرو نباید بدون پلاک از کارخانه خارج شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: حال سوال اینجاست که چرا نمایندگی‌های فروش خودرو، خودروها را بدون پلاک بیرون می‌فرستند. امروز خودروهایی که کشف می‌شود، هیچ‌کدام دارای پلاک نیستند، چه کسی این خودروها را تحویل داده است؟

رییس پلیس راهور ناجا با گلایه از فروش سبدی خودرو گفت: متاسفانه در گذشته بعضی افراد ۳۰ الی ۴۰ خودرو خریداری کردند و اکنون بدون پلاک آنها را نگهداری می‌کنند تا زمانی که خودرو گران شد، به فروش برسانند. به هر صورت ما تاکید و ابلاغ کردیم که خودروهای فاقد پلاک که از کارخانه خارج می‌شوند، حتما پلیس متوقف کند.

هادیانفر تاکید کرد: در تمام شرکت‌های خودروسازی نمایندگان‌مان حضور دارند و شماره‌گذاری انجام می‌شود و باید همان‌جا خودرو به اسم مالک پلاک شده و از کارخانه خارج شود.

وی همچنین درباره نظارت پلیس راهور بر آموزشگاه‌های راهنمایی و رانندگی گفت: روزی که من در راهور بودم، برای دریافت گواهی‌نامه پایه دو هنرجو باید ۲۳۰ هزار تومان پرداخت می‌کرد، اما امروز به حدود ۲ میلیون تومان رسیده است!

رییس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه نرخ‌گذاری آموزشگاه‌های رانندگی ارتباطی به پلیس راهنمایی و رانندگی ندارد، ادامه داد: متاسفانه این آموزشگاه‌ها تحت عنوان کانون در ستاد نرخ‌گذاری سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان به دلایل مختلف قیمت‌ها را افزایش داده‌اند و این موضوع از نظر ما استدلال درستی ندارد. البته ما در تلاش هستیم تا شرایطی را ایجاد کنیم تا بتوانیم گواهی‌نامه را ارزان‌ قیمت‌تر به مردم ارائه دهیم.

هادیانفر تصریح کرد: با توجه به اینکه بسیاری از اقدامات در بستر شبکه ملی اطلاعات انجام می‌شود، اگر آموزشگاه‌ها نیز تمایل داشتند، می‌توانند در این بستر و بخش مشارکت داشته باشند به طوری که مردم نیز دچار زحمت نشوند. البته آنچه که در پلیس راهور در خصوص آموزشگاه‌های راهنمایی و رانندگی به ما مربوط است، نحوه اجرای پروتکل‌ها، برگزاری آزمون‌ها و ... است.

وی ادامه داد: البته آموزشگاه‌ها نیز مشکلاتی دارند، به طور مثال مربیان آموزشگاه‌های رانندگی سوخت یارانه‌ای دریافت ‌نمی‌کنند و از سوخت آزاد استفاده می‌کنند. ما نیز در این زمینه مکاتبات زیادی با وزارت کشور داشتیم و درخواست کردیم، حتما این مشکل برطرف شود و سهمیه سوختی را به مربیان آموزشگاه‌‌های رانندگی اختصاص دهند تا هزینه‌‌های آن‌ها را کاهش دهد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کارخانه خارج آموزشگاه ها پلیس راهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۸۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری برای اجرای اعتراض اینترنتی به جرایم رانندگی

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سید تیمور حسینی رئیس پلیس راهور فراجا درباره میزان افزایش جرایم رانندگی در سال جدید گفت: نرخ جدید جریمه‌ها هنوز به ما ابلاغ نشده است و ما منتظریم نرخ جریمه‌ها از طرف هیأت دولت به پلیس راهور اعلام شود. اما در کل می‌توانم بگویم که جریمه‌های مربوط به تخلفات حادثه‌ساز تا پنج برابر افزایش پیدا می‌کند و البته این افزایش پنج برابری مربوط به تمام تخلفات نیست و همانطور که گفتم در مورد تخلفات حادثه‌ساز تا پنج برابر افزایش مبلغ را خواهیم داشت.
حسینی ادامه داد: بیشترین میزان جرایم مربوط به رانندگی در حالت مستی و مصرف مواد روان‌گردان است. توقیف خودرو، شش ماه ضبط گواهینامه و نمره منفی و معرفی به مراجع قضائی از جرایم این مورد تخلف در نظر گرفته شده است.

رئیس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی در سال ۱۳۸۹ به تصویب رسیده و از ابتدای سال ۱۳۹۰ به اجرا گذاشته شد است، گفت: در همین قانون پیش‌بینی شده که پلیس می‌تواند هر سه سال یک بار پیشنهاد افزایش جریمه‌ها را با توجه به نرخ تورم داشته باشد و این پیشنهاد باید در هیأت دولت مطرح شود. البته قانون‌گذار فقط راجع به نرخ جریمه مجوز را صادر کرده و نمره منفی و مدت زمان توقیف و سایر مجازات‌های مکمل و جایگزین به شکل ثابت باقی می‌ماند.

وی درباره پیامک ارسالی از تخلفات برای رانندگان نیز گفت: ما تاکید داریم که حتماً و به محض ارتکاب تخلف پیامکی برای متخلف ارسال شد. در متن پیامک اولیه ذکر شده تخلف انجام شده اما در حال بررسی است و پیامک دوم بعد از تأیید ارسال می‌شود که شناسه پرداخت در آن وجود دارد معمولاً در پیامک دوم خطایی نداریم. از این رو اگر شهروندان پیامکی دریافت کردند که حاوی شناسه پرداخت نبود، نگران نباشند.

حسینی افزود: درصد خطای پیامک دوم بسیار پایین است. عمده خطاها در مورد پیامک‌های اولیه است، اما در هر صورت اگر فردی با بررسی سوابق تخلفات خود متوجه شد که برخی از خطاهای ذکر شده را مرتکب نشده باید اعتراض خود را در واحدهای رسیدگی دنبال کند.

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: در همه استان‌ها و شهرستان‌های کشور امکان اعتراض به جریمه وجود دارد. ما در سال ۱۴۰۳ موضوع رسیدگی غیر حضوری اینترنتی را خواهیم داشت که مردم می‌توانند اعتراض خود را در سامانه ثبت کنند و بعد از مطابقت اگر به نتیجه برسیم که ادعای فرد درست است جریمه حذف و پاک خواهد شد.

کد خبر 6079560

دیگر خبرها

  • آمار جدید از ورود خودروهای وارداتی به کشور | وزیر صنعت: مردم برای خرید خودرو خارجی عجله نکنند؛ سرعت تحویل به زودی افزایش می‌یابد
  • مردم آزاری با خودرو؛ قیمت لامپ زنون و منبع اگزوز!
  • ۸ هزار خودروی وارداتی تحویل مردم شد
  • جزئیات افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی؛ روش اعتراض اینترنتی به جریمه‌ها
  • افزایش ۵ برابری مبلغ جریمه‌های رانندگی برای کدام تخلفات است؟
  • پلیس راهور : افزایش مبلغ جریمه ها هنوز ابلاغ نشده است
  • قیمت خودرو امروز ۲۸ فروردین +جدول
  • جزئیات افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی/ امکان اعتراض اینترنتی به جریمه رانندگی در سال۱۴۰۳
  • پیگیری برای اجرای اعتراض اینترنتی به جرایم رانندگی
  • سهم افراد در تصادفات رانندگی مشخص شد