Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم ساوجبلاغ و نظرآباد در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مجلس یازدهم باید در حوزه قانون‌گذاری و نظارت با نگاه منطقی و دانش‌محور کشور را به سمت اقتصاد دانش‌بنیان سوق دهد.

علی حدادی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره مهمترین اولویت‌های مجلس یازدهم بیان کرد: نقشه راه مجلس یازدهم را مقام معظم رهبری در پیامی که به نمایندگان مجلس دادند تبیین کردند و در جلساتی که منتخبین مردم نیز داشتند مهم‌ترین اولویت امروز کشور مباحث اقتصادی و فرهنگی تعیین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخش اقتصاد رفع موانع تولید، ایجاد اشتغال و بستر مناسب برای سرمایه‌ گذاری از جمله مسائلی است که باید به آن پرداخته شود. برخی از قوانین در این حوزه‌ها نیازمند اصلاح است و مجلس شورای اسلامی باید برای رفع موانع تولید بخشی از قوانین دست و پاگیر را کنار زند.

وی در ادامه اظهار کرد: به عنوان مثال در بخش تولید صدور مجوز یکی از موانعی است که بر سر راه سرمایه‌ گذار قرار دارد و بعضا چندین ماه سرمایه‌گذار را سردرگم می‌کند. مجلس یازدهم باید بکوشد تا بستر مناسبی برای تولید در کشور فراهم شده و به معنای واقعی از تولید داخل حمایت شود.

نماینده مردم ساوجبلاغ و نظرآباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: از آنجایی که ظرفیت‌های بسیار خوبی در داخل کشور ما وجود دارد نگاه ما باید به داخل بوده و در راستای توانمندسازی نیروی انسانی داخل گام برداریم. در حوزه صنعت، کشاورزی، گردشگری و سایر حوزه‌ها می‌توان گام‌های جدی‌ای برداشت و ما نیازمند اصلاح برخی از قوانین در این حوزه و نظارت گسترده‌ای هستیم.

حدادی در پایان تاکید کرد: مجلس یازدهم باید نظارت گسترده‌ای در راستای مطالبه‌گری واقعی به منظور اجرای درست قوانین را داشته باشد. ما قوانین مصوب زیادی داریم که به درستی اجرا نمی‌شود. ان‌شاءالله در بخش قانون‌گذاری و نظارت با یک نگاه منطقی و دانش‌محور بتوانیم در راستای ایجاد اقتصاد دانش‌بنیان گام برداریم. مجلس یازدهم باید امید واقعی را در راستای نشان‌ دادن کارآمدی نظام دینی چه در بخش معیشت و چه در حوزه فرهنگ به جامعه تزریق کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اولویت های مجلس یازدهم مجلس یازدهم مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۸۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش تصدی‌ دولت در اقتصاد، زمینه‌ای برای رشد مشارکت مردم در تولید

یک نماینده مجلس با اشاره به خام فروشی مواد اولیه در سایر بخش‌های اقتصادی، کاهش تصدی‌گری دولت در اقتصاد را به عنوان زمینه‌ای مهم برای افزایش مشارکت مردم در امر تولید بیان کرد.

گروه اقتصاد کلان بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «غلامرضا منتظری» نماینده مردم گرگان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون ویژگی‌های لایحه اصلاح مالیات‌های مستقیم و ضرورت بررسی این موضوع اظهار کرد: مشارکت مردم در جهش تولید مستلزم رفع برخی موانع و یا تحقق برخی مشوق‌ها است. اگر اخذ مالیات از تولیدکننده به صورت درست و در عین حال واقع بینانه‌ای صورت بگیرد، قطعا این امر می‌تواند شوق حرکت مردم برای مشارکت در تولید را تقویت کند، در غیر این صورت چنین موضوعی می‌تواند به یک مانع بزرگ تبدیل شود.


این نماینده مجلس با اشاره به ضرورت حمایت از مشارکت مردم در تولید گفت: دولت با جدی گرفتن نقش حمایتی و نظارتی خود و همچنین دوری از تصدی‌گری بنگاه‌های اقتصادی می‌تواند این هدف را محقق کند.


وی با اشاره به تمرکز لایحه اصلاح مالیات‌های مستقیم به منظور جلوگیری از خام فروشی و تکمیل زنجیره ارزش تولید، عنوان کرد: خام فروشی مواد اولیه صرفا به نفت خلاصه نمی‌شود و متاسفانه این پدیده در سایر بخش‌های صنعتی کشور هم وجود دارد.


منتظری خاطرنشان کرد: در لایحه اصلاح مالیات‌های مستقیم دو رویکرد مهم کاهش مالیات تولید و همچنین اعطای مشوق‌های مالیاتی به تولیدکنندگان درج شده که بر اساس آن‌ها می‌توان حجم خام فروشی مواد اولیه در سایر حوزه‌های اقتصادی کشور را متوقف کرد.


این نماینده مجلس در پایان تاکید کرد: در صورت تصویب این لایحه و متوقف شدن خام فروشی مواد اولیه و حمایت از تولیدکنندگان، ما شاهد افزایش مشارکت مردم در امر تولید و در نتیجه تحقق شعار سال خواهیم بود.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: مشارکت مردم ، تولید ، مالیات مستقیم ، خام فروشی ، مشوق مالیاتی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9L

دیگر خبرها

  • تذکر نماینده مردم شوش در مجلس به وزرای اقتصاد و ورزش
  • اظهارات معاون رئیسی درباره تعطیلات آخر هفته، بودجه ۱۴۰۳ و لوایح بررسی نشده در مجلس یازدهم
  • کاهش تصدی‌ دولت در اقتصاد، زمینه‌ای برای رشد مشارکت مردم در تولید
  • باید بسترهای مشارکت مردم در امر رونق اقتصاد و جهش تولید را فراهم آوریم/ از بازدید نماینده‌های مجلس از زندان‌ها استقبال می‌کنیم
  • زیرساخت‌های جزیره خارگ تقویت می‌شود
  • پرداخت ۵۶۷ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال و تولید در استان
  • شاید اگر برگردم به ۱۴۰۰، از رئیسی حمایت نکنم!
  • پنج اخطار رهبری به مجلس انقلابی در مورد چه بود؟
  • جهش سنگین قیمت دلار در عمر ۴ چهارساله مجلس یازدهم از نگاه یک نماینده /به ۱۴۰۰ برگردم، شاید از رئیسی حمایت نکنم
  • جهش عجیب قیمت دلار در عمر ۴ چهارساله مجلس یازدهم از نگاه یک نماینده /به ۱۴۰۰ برگردم، شاید از رئیسی حمایت نکنم