Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-25@20:12:12 GMT

جنگ مجازی هند و چین

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۳۹۲۱۳

جنگ مجازی هند و چین

به گزارش افکارنیوز،

در میان صف آرایی یک ماهه نیروهای نظامی هند و چین در منطقه لاداخ و انتقال تجهیزات نظامی سنگین به مناطق مرزی، دو کشور در "توییتر" نیز یک جنگ مجازی را آغاز کرده‌اند که می‌تواند به تنش‌های بیشتر منجر شود.

اخبار بین الملل-کاربران هندی و چینی روز گذشته اقدام به انتشار تصاویری از درگیری‌های خشونت آمیز میان نیروهای ارتش هند و چین در منطقه شمالی دریاچه "پانگ گونگ" در شرق لاداخ کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این تصاویر سربازهای هند و چین را نشان می‌دهند که با سنگ، چوب و میله‌های آهنین به شدت مجروح شده و تعدادی نیز بیهوش بر روی زمین افتاده‌اند. 

کارشناسان هندی اعلام کرده‌اند که انتشار این گونه تصاویر می‌تواند بسیار اثرات منفی داشته باشد و به افزایش ناخواسته تنش‌ها در خط واقعی کنترل میان هند و چین و همچنین شلیک گلوله منجر شود. مرزهای هند و چین در ۴۵ سال گذشته شاهد هیچ درگیری مسلحانه‌ای نبوده است. 

ارتش هند از سوی دیگر از انتشار این تصاویر به شدت انتقاد کرده است و آن‌ها را یک اقدام گمراه کننده در میان مناقشه مرزی هند و چین و همچنین مذاکره مداوم دو کشور در سطح نظامی و دیپلماتیک برای حل این تنش توصیف کرده است. 

امان آنند سخنگوی ارتش هند گفت: در رسانه‌های اجتماعی تصاویر مختلفی در خصوص حوادث اخیر در مناطق مرزی منتشر شده‌اند. محتوای این تصاویر تایید شده نشده است .تلاش‌ها برای مرتبط کردن آن‌ها با وضعیت در مرزهای شمالی یک اقدام گمراه کننده است. 

وی افزود: در حال حاضر هیچ خشونتی میان نیروهای هندی و چینی وجود ندارد. ما به شدت تلاش‌ها برای احساسی کردن این مساله که بر امنیت ملی تاثیر می‌گذارند را محکوم می‌کنیم. 

این درحالی است که روز گذشته راجنات سینگ وزیر کشور هند در اخطاری شدید به چین اعلام کرد که هند کنونی با سال ۱۹۶۲ متفاوت است و چین نباید این کشور را دستکم بگیرد. 

هند و چین در سال ۱۹۶۲ یک جنگ کوتاه مرزی داشتند که به شکست هند در مقابل چین منجر شد. 

مقامات هندی همچنین روز گذشته اعلام کردند که ارتش این کشور تعداد بیشتری از نیروهای نظامی خود را از مناطق مختلف به لاداخ منتقل کرده است تا با پنج هزار نیروی نظامی چین در این منطقه مرزی مقابله کند. 

مناقشه مرزی میان هند و چین یکی از جدی‌ترین مناقشه‌های مرزی میان دو کشور از سال ۲۰۱۷ تاکنون است. هند و چین در سال ۲۰۱۷ در منطقه دو کلم واقع در شرق هیمالیا شاهد تنش مرزی بودند که پس از ۷۳ روز و با دخالت رهبران دو کشور حل شد. 

همچنین هند و چین در سال ۱۹۶۲ یک جنگ مختصر بر سر اختلاف‌های مرزی داشتند. 

 ناظران نظامی معتقدند یکی از دلایل افزایش تنش‌های مرزی میان هند و چین، ساخت یک باند فرودگاه و همچنین جاده در نزدیکی مرزها با چین است. هند سعی کرده است تجهیزات و زیرساخت‌های خود در امتداد مرزهای مشترک با چین را گسترش دهد. 

  مقامات آگاه هندی اعلام کردند که با وجود مذاکرات میان مقامات نظامی دو کشور، هنوز ارتش‌های دو کشور حاضر به عقب نشینی از مواضع خود نیستند. 

دهلی نو معتقد است که نیروهای چینی به خاک هند تجاوز کرده‌اند و برای پایان تنش، باید به درون خاک چین عقب نشینی کنند. 

از سوی دیگر چین می‌خواهد هند ساخت و ساز را در تمام مناطق مورد اختلاف متوقف کند. 

هند و چین در مرزهای مشترک به طول بیش از ۳ هزار کیلومتر دارای اختلاف هستند و با وجود برگزاری مذاکرات مختلف مرزی، دو کشور هنوز نتوانسته‌اند این اختلافات را رفع کنند. 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: هند چین جنگ جنگ چین هند هند و چین دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۹۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارمنستان: عملیات تعیین مرز با آذربایجان را آغاز کردیم

به گزارش خبرآنلاین خبرگزاری تاس نوشت: وزارت کشور ارمنستان در بیانیه ای اعلام کرد که این کشور کار تعیین مرزها در مرز با آذربایجان در این بخش از استان تاووش را از امروز ۲۳ آوریل (۴ اردیبهشت) آغاز کرده است.

در این بیانیه آمده است: بزرگراه باغانیس-ووسکپار برای انجام عملیات مین زدایی در منطقه مجاور و جلوگیری از ورود شهروندان به مناطق مین گذاری شده مجاور به منظور حفظ امنیت آنها بسته شده است.

به نقل از ایرنا وزارت کشور ارمنستان در این بیانیه افزود: ما همچنین به اطلاع می رسانیم شایعاتی که ادعا می کنند بخشی از تمامیت ارضی جمهوری ارمنستان به آذربایجان واگذار خواهد شد، با واقعیت منطبق نیست. ما تاکید می کنیم که برای امروز هیچ تغییری در خط تماس ارمنستان- آذربایجان برنامه ریزی نشده است. بعد از تعیین مرز، سربازان مرزی ارمنستان حفاظت از خط مرزی را آغاز خواهند کرد.

دفتر دولت ارمنستان امروز در بیانیه ‌ای اعلام کرد که بر اساس توافق کمیسیون‌ های تعیین حدود مرزهای دو جمهوری ارمنستان و آذربایجان، فرآیندی از ۲۳ آوریل ۲۰۲۴ برای تعیین مختصات مرزی بر اساس اندازه‌ گیری‌های ژئودسیک (پیمایشی) آغاز شد.

نیکول پاشینیان نخست وزیر ارمنستان به تازگی در مصاحبه با رسانه های انگلیس گفت کشورش هدفی فراتر از مرزهای جغرافیایی به رسمیت شناخته شده بین‌المللی خود ندارد و ابراز امیدواری کرد که تمامیت ارضی جمهوری ارمنستان از طریق روند تعیین مرزها احیا شود.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898660

دیگر خبرها

  • اشتغال ۷۰۰ نفر دربازارچه‌های مرزی خراسان رضوی
  • اولین سنگ مرزی در مرز آذربایجان و ارمنستان گذاشته شد / عکس
  • بازارچه‌های مرزی خراسان رضوی اشتغال ۷۰۰ نفر را فراهم کردند
  • تنش مستقیم میان ایران و اسرائیل تمام شد اما فعلا
  • مراسم روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در دهلی نو
  • افزایش همکاری‌های مرزی ایران و کویت
  • ارمنستان: عملیات تعیین مرز با آذربایجان را آغاز کردیم
  • کنعانی: به توافقات انجام شده میان آذربایجان و ارمنستان احترام می‌گذاریم
  • به توافقات انجام شده میان آذربایجان و ارمنستان احترام می‌گذاریم
  • عضو «پنهان» النقب؛ واکاوی همکاری نظامی- امنیتی اردن و صهیونیسم