Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@06:47:17 GMT

شارجه چند بانک را مامور فروش یک میلیارد اوراق صُکوک کرد

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۳۹۲۳۵

شارجه چند بانک را مامور فروش یک میلیارد اوراق صُکوک کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بلومبرگ انگلیسی، شارجه با این اقدام به کشورهای ثروتمند حاشیه خلیج فارس پیوست که برای حمایت از منابع و دارایی‌های خود برابر رکود ناشی از پاندمی کرونا، دست به چنین اقدامی می‌زند.

براساس اعلام منابع آگاه به امور، سومین شیخ‌نشین بزرگ امارات متحده عربی به تعدادی از بانک‌ها از جمله بانک HSBC، بانک المشرق، بانک اسلامی شارجه و بانک اسلامی دبی را برای انجام معامله مأمور کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این منابع که به دلیل محرمانه بودن اطلاعات، خواستار حفظ هویت خود شدند، گفته‌اند که یک مرحله از فروش اوراق صکوک احتمالاً در هفته جاری انجام خواهد شد و درآمدهای حاصل از آن برای تأمین نیازهای بودجه کل این امارت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مؤسسه اعتبارسنجی S&P Global Ratings، ماه گذشته پیش بینی رتبه اعتباری شارجه را تنزل داد و رتبه بندی بلندمدت آن را BBB اعلام کرد؛ این دومین رتبه پایین در رتبه بندی سرمایه‌گذاری محسوب می‌شود.

پاندمی ویروس کرونا همراه با فروپاشی قیمت نفت، منابع مالی تولیدکنندگان انرژی خاورمیانه‌ای را تحت فشار قرار داده است به طوری که از آغاز سال جاری عربستان سعودی، قطر، امارات متحده عربی و بحرین را مجبور به فروش بیش از ۳۰ میلیارد دلار اوراق قرضه کرده است.

ابوظبی به تازگی و تنها چند هفته پس از فروش ۷ میلیارد دلار اوراق بدهی و با منفعت بردن از ریزش هزینه‌های اخذ وام، از طریق بازار بدهی بین المللی موفق به درآمدزایی اضافی شد.

کد خبر 4938971

منبع: مهر

کلیدواژه: شارجه اوراق صکوک امارات متحده عربی ویروس کرونا سهام عدالت وزارت صنعت معدن و تجارت بانک مرکزی ایران قیمت دلار آزادسازی سهام عدالت قیمت نفت وزارت جهاد کشاورزی بورس تولید نفت حسین مدرس خیابانی قیمت خودرو پیش فروش خودرو بازار خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۹۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری باند سرقت از کتابخانه‌ها!

به گزارش قدس آنلاین، سی‌ام فروردین‌ماه خبری منتشر شد که چند کتاب قدیمی متعلق به کتابخانه تربیت تبریز با پیگیری مسئولان کتابخانه‌های عمومی به کتابخانه بازگشت. در پی این موضوع با حامد عبدوس، مدیرکل تأمین منابع کتابخانه‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در خصوص نفایس چاپی و اقدامات این سازمان برای حفظ این میراث گفت‌وگو کرده‌ایم.

مدیرکل تأمین منابع کتابخانه‌های نهاد با غیرقابل امانت خواندن منابع نفیس گفت: در «دستورالعمل منابع اطلاعاتی»، که در سال ۱۳۹۰ ابلاغ شده، امانت خارج کتابخانه‌ای کتاب‌های مرجع، کتاب‌های خطی، چاپ سنگی و چاپ سربی و کتاب‌های نفیس، کمیاب و نایاب ممنوع شد و مطالعه این منابع تنها در کتابخانه مقدور است.

او افزود: اگر این دسته از منابع در معرض فروش قرار داده شود، نشان‌دهنده سرقت آن از سوی افراد سودجو در پوشش عضو کتابخانه است.

عبدوس درباره اقدامات انجام‌شده برای حفظ نفایس چاپی گفت: همچنین با تشکیل «کارگروه نسخ خطی»، اقداماتی برای این دسته از نفایس چاپی طراحی و اجرا شد؛ بازدید کارشناسان نسخ از مراکز مبادله استان‌ها، کتابخانه‌های قدیمی و بخش نسخ خطی کتابخانه‌ها برای شناسایی نفایس چاپی و فهرست‌برداری، تعیین یک نفر رابط در هر استان به عنوان «کتابدار بخش نفایس چاپی»، فهرست‌نویسی، تهیه تجهیزات برای دیجیتال‌سازی و شناسایی کتاب‌های در معرض آسیب برای آفت‌زدایی بخشی از این اقدامات بوده است.

او درباره فروش کتاب‌های کمیاب یا قدیمی کتابخانه‌ها در بازار سیاه گفت: علی‌رغم اقدامات پیشگیرانه نهاد کتابخانه‌ها و حفظ و صیانت از میراث مکتوب کشور، بعضاً در دوره‌های گذشته و پیش از تأسیس نهاد و قرار داشتن کتاب‌های ارزشمند در قفسه‌های باز، عده‌ای از سودجویان که اقدام به خارج کردن کتاب‌های کمیاب یا نایاب متعلق به کتابخانه‌ها، اعم از کتابخانه‌های عمومی یا غیر از آن، کرده‌اند، آنها را به صورت غیرقانونی به فروش می‌رسانند. همه کتابداران و مسئولان نهاد نسبت به حفظ میراث فرهنگی کشور حساس هستند و چنانچه گزارشی در این خصوص دریافت کنند از طریق مراجع ذی‌صلاح در جهت حفظ میراث مکتوب اقدام می‌کنند.

مدیرکل تأمین منابع کتابخانه‌های نهاد با رد شبهه خروج این منابع در فرآیند وجین گفت: بر اساس دستورالعمل «وجین منابع اطلاعاتی»، نسخ خطی و نفایس چاپی و منابع دارای اهمیت به خاطر ویژگی‌های خاص (مانند ارزش هنری، اطلاعات منحصربه‌فرد، ارزش‌های تاریخی و مذهبی) شامل فرآیند وجین نیستند.

او تصریح کرد: با این توضیحات می‌توان درباره مواردی که بعضاً آگهی فروش آنها منتشر می‌شود گفت بیرون بردن کتاب‌های مربوط به قبل از استقرار سامانه‌های مدیریت کتابخانه‌ای، اعمال محدودیت امانت منابع ارزشمند و نفیس با دستورالعمل‌های ابلاغی و تأسیس نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور است.

عبدوس در پایان گفت: البته بعضاً افراد سودجو در پوشش عضو کتابخانه و در قالب امانت اقدام به سرقت و فروش منابع کتابخانه‌های عمومی می‌کردند که با شکایت نهاد و همکاری مراجع قضایی این باند و متخلفین شناسایی و دستگیر شدند که به دنبال آن منابع به کتابخانه بازگردانده شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بهبود ۹ پله‌ای رتبه فضای کسب و کار کرمانشاه
  • بنگاهداری بانک‌ها زنجیری به پای چرخ تولید
  • بانک‌ها باید ۱۵ درصد از منابع خود را در اختیار بخش کشاورزی قرار دهند
  • ابلاغ ۸۲۱میلیارد تومان منابع ازمحل فروش اوراق به پروژه های اردبیل
  • افت فروش آیفون در چین؛ اپل به رتبه سوم سقوط کرد
  • ۵ میلیارد دلار منابع برای رشد ۸ درصدی در آذربایجان‌شرقی
  • بانک قرض‌الحسنه مهر ایران بیشترین رشد منابع را رقم زد
  • اختصاص ۲۰۰ میلیاردتومان تسهیلات اشتغال مددجویان مازندران
  • دستگیری باند سرقت از کتابخانه‌ها!
  • انتشار اوراق سپرده خاص به کنترل انتظارات تورمی منجر شد