Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان ملل با هشدار به طرف‌های فلسطینی و اسرائیلی درباره برداشتن گام‌های یکجانبه که منجر به درگیری می‌شود، درباره فروپاشی اقتصاد تشکیلات خودگردان هشدار داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «نیکلای ملادنوف» هماهنگ‌کننده ویژه سازمان ملل در امور غرب آسیا بامداد امروز (دوشنبه) درباره خطر فروپاشی اقتصاد تشکیلات خودگردان فلسطین به دلیل بار مالی شیوع ویروس «کووید۱۹» هشدار داده و خواستار اقدام فوری برای جلوگیری از این اتفاق شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل»، ملادنوف در گزارشی که برای نشست دوسالانه کمیته ویژه ارتباطی جهت ارسال کمک‌های بین‌المللی برای فلسطینیان آماده کرده، تاثیرات شیوع ویروس کرونا بر منابع مالی تشکیلات خودگردان را بررسی کرده است.

بر این اساس، وی همچنین با بررسی عواقب احتمالی تصمیم رژیم صهیونیستی برای اشغال بخش‌هایی از کرانه باختری، به طرف‌های اسرائیلی و فلسطینی درباره اقدامات یکجانبه که منجر به درگیری‌های آتی خواهد شد، هشدار داد.

در این گزارش نوشته شده است: «شرایط اضطراری ویروس کرونا، بی‌کفایتی و نارسایی چارچوب‌های اداره‌کننده اقتصاد و روابط دولتی بین فلسطین و اسرائیل را نشان داد».

ملادنوف تصریح کرد: «تاثیر اقتصادی-اجتماعی کووید۱۹ بر مردم فلسطین در حال حاضر نیز عظیم است. تشکیلات خودگردان به حمایت مالی و توسعه‌ای برای رسیدگی به الزامات سلامت عمومی نیاز دارد تا خدمات ضروری را ارائه کرده و به مقابله با تاثیرات اقتصادی اجتماعی این همه‌گیری بپردازد».

به نوشته تایمز اسرائیل، وی درباره طرح تل‌آویو برای اشغال بخش‌هایی از کرانه باختری نیز گفت: «هر اقدامی از سوی اسرائیل برای الحاق بخش‌های اشغال شده کرانه باختری یا عقب کشیدن فلسطینی‌ها از توافقات دوجانبه، تحولات محلی را شدیداً تغییر داده و احتمالا باعث درگیری و بی‌ثباتی در بخش‌های اشغالی کرانه باختری و نوار غزه می‌شود».

این مقام سازمان ملل در ادامه هشدارهای خود افزود: «اگر این روندها ادامه پیدا کند، دستاوردهای دولت فلسطینی طی ربع قرن گذشته محو خواهد شد، وضعیت امنیتی و آرامش وخیم خواهد شد و منجر به سیاست‌های افراطی از سوی دو طرف می‌شود».

ملادنوف سپس خواستار عمل کردن دو طرف به وظایف خود برای محقق کردن راهکار دو دولتی بر مبنای قطعنامه‌های سازمان ملل شد.

رژیم صهیونیستی بعد از شناسایی قدس به عنوان پایتخت این رژیم توسط آمریکا و انتقال سفارت این کشور از تل‌آویو به قدس، با حمایت‌های دولت ترامپ قصد دارد ۳۰ درصد از کرانه باختری فلسطین را به قلمرو خود ملحق و آن را رسماً اشغال کند.

مقامات و گروه های فلسطینی این اقدام را بخشی از طرح ضد فلسطینی آمریکا موسوم به معامله قرن می‌دانند و به همین دلیل خواستار قطع همکاری با آمریکا و اسرائیل هستند. تشکیلات خودگردان این هفته اعلام کرد که همکاری امنیتی و اطلاعاتی با تل‌آویو و واشنگتن را به حالت تعلیق درآورده است.

روزنامه «هاآرتص» نیز چندی پیش گزارش داد «آویو کوخاوی» رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی طی دیدار اخیر با فرماندهان ارشد ارتش به آنها هشدار داده که برای تنش‌های احتمالی در اراضی اشغالی آماده شوند. (جزئیات بیشتر)

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سازمان ملل فلسطین کرانه باختری تشکیلات خودگردان تشکیلات خودگردان کرانه باختری سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۹۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۸ هزار و ۴۰۰ فلسطینی در کرانه باختری دستگیر شده‌اند

از عملیات هفتم اکتبر ۲۰۲۳ جنبش حماس و سایر گروه‌های فلسطینی از جمله جهاد اسلامی علیه دشمن صهیونیست که بالاترین تلفات روزانه را به این رژیم تحمیل کرد، اسراییل کارزار دستگیری حداکثری فلسطینیان را آغاز کرده است به طوری که زندان‌های این رژیم اکنون ظرفیت نگهداری این حجم از زندانیان و بازداشت شدگان را ندارد. 

به گزارش الجزیره، ۳ نهاد حقوق بشری با صدور بیانیه‌ای مشترک از شمار بالای بازداشت شدگان فلسطینی بدست نظامیان صهیونیست انتقاد کردند. 

این ۳ نهاد شامل جامعه زندانیان فلسطینی، کمیسیون امور بازداشت شدگان، و انجمن حمایت از زندانیان و حقوق بشر آدامیر (Addameer) در بیانیه خود آورده اند: از هفتم اکتبر تاکنون بیش از ۸ هزار و ۴۲۵ فلسطینی در کرانه باختری رود اردن توسط نظامیان صهیونیست بازداشت شده اند. 

این بیانیه می‌افزاید: بازداشت این میزان فلسطینی در چنین بازه کوتاهی بی سابقه است. این در حالی است که ۵۴۰ کودک و ۶۶ روزنامه نگار در میان بازداشت شدگان هستند. 

این نهاد‌های حقوق بشری با اشاره به بدرفتاری‌های صورت گرفته با بازداشت شدگان، تاکید دارد: این افراد مورد بدرفتاری قرار گرفته اند. بسیاری از آنها به شدت کتک خورده اند و با خانواده هایشان بدرفتاری شده است. طی فرآیند دستگیری، این افراد به طور گسترده از ربوده و خانه هایشان ویران شده است. همچنین خودرو، پول، و جواهرات آنها توسط نظامیان صهیونیست توقیف شده است. 

اقدامات نظامیان رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان فلسطینی در نوار غزه در حالی رخ می‌دهد که ۷۰۰ هزار شهرک نشین صهیونیست مستقر در کرانه باختری روزانه با کمک ارتش اسراییل به صورت وحشیانه در حال حمله به فلسطینیان بوده و آنها را مورد ضرب و شتم قرار داده و دارایی‌های آنها را به آتش می‌کشند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • هشدار مصر و تشکیلات خودگردان درباره یورش احتمالی به رفح
  • شهادت زن جوان فلسطینی به ضرب گلوله صهیونیست‌ها در الخلیل
  • هدف قرار گرفتن عناصر صهیونیست در درگیری با ساکنان کرانه باختری
  • حمله‌های بامدادی اشغالگران صهیونیست به کرانه باختری
  • شهادت یک فلسطینی در حمله صهیونیست‌ها به کرانه باختری
  • بیش از ۸ هزار و ۴۰۰ فلسطینی در کرانه باختری دستگیر شده‌اند
  • مواضع دولت‌های عربی درباره دوران پساجنگ غزه
  • طوفان الاقصی| مقام سازمان ملل: زمان پایان اشغالگری فرا رسیده است
  • مقام سازمان ملل: زمان پایان اشغالگری فرا رسیده است
  • یورش صهیونیست‌ها به خانه‌های فلسطینیان در کرانه باختری