Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-18@01:44:19 GMT

سردرد و تشنج؛ نشانه‌ای جدید از ابتلا به کرونا

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۴۰۰۸۵

سردرد و تشنج؛ نشانه‌ای جدید از ابتلا به کرونا

براساس تازه‌ترین پژوهش‌های صورت گرفته، نه تنها گلو درد، تب و از بین رفتن حس بویایی بلکه بروز سردرد و گاهی تشنج نیز می‌تواند نشانه‌ای از ابتلا به ویروس کرونا باشد.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از هندوستان تایمز، نتایج یک بررسی نشان می‌دهد کرونا روی سیستم عصبی تأثیر می‌گذارد و عوارض عصبی را ایجاد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس تازه‌ترین پژوهش‌های صورت گرفته، نه تنها گلو درد، تب و از بین  رفتن حس بویایی بلکه بروز سردرد  و گاهی تشنج نیز می‌تواند نشانه‌ای از ابتلا به ویروس کرونا باشد.

گلو درد، تب خفیف و خستگی از شایع‌ترین علائم کووید ۱۹ به حساب می‌آیند؛ آخرین تحقیقات نشان می‌دهد که سردرد نیز می‌تواند نشانه ابتلا به ویروس کرونا باشد.

این بررسی مروری که در مجله انجمن پزشکی آمریکا منتشر شده، حکایت از آن دارد که بیماران SARS-CoV-2 از سردرد نیز شکایت داشته‌اند.

به گفته محققان، این ویروس به سیستم عصبی مرکزی بدن آسیب می‌زند؛ دانشکده پزشکی ییل در ایالات متحده نشان می‌دهد در حالی که علائم تنفسی کووید ۱۹ به خوبی محرز شده، عوارض عصبی کروناویروس به خوبی شناخته نشده است.

براساس مطالعات صورت گرفته بر MERS-CoV و SARS-CoV-1، دانشمندان دریافتند که کروناویروس جدید ممکن است از طریق چندین مسیر وارد سیستم عصبی شود، از جمله اتصالات نورون‌های آلوده و از طریق اعصاب بویایی که بینی و مغز را به هم وصل می‌کند.

طبق گفته محققان این ویروس با تأثیرگذاری بر دیواره‌های داخلی رگ‌های خونی در بدن ما پخش می‌شود و این رگ‌های خونی با آلوده کردن سلول‌های ایمنی به نام لکوسیت‌ها به مغز ما می‌رسند که می‌توانند از غشای فیلتر محافظ به نام سد خونی مغزی عبور کنند. 

با بیان این مطلب، جامعه علمی به دنبال شواهد بیشتری برای تأیید علائم  جدید کووید ۱۹ است.

دانشمندان در این تحقیق نوشتند: تشخیص زودرس نقص‌های عصبی ممکن است منجر به بهبود نتایج بالینی و الگوریتم‌های درمانی بهتر در مبتلایان به ویروس کرونا شود. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: درد تشنج سردرد تب کرونا ویروس ویروس کرونا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۰۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استرس چگونه هضم غذا را مختل می‌کند؟

آفتاب‌‌نیوز :

به نوشته نشریه پزشکی Everyday Health هنگامی‌که با یک موقعیت تهدید آمیز مواجه می‌شوید، سیستم عصبی سمپاتیک- بخشی از سیستم عصبی مرکزی بدن که عملکرد‌هایی مانند ضربان قلب، تنفس و فشار خون را تنظیم می‌کند باعث تحریک واکنش جنگ یا گریزمی‌شود. هورمون استرس یا همان کورنیزول نیز بدن را هوشیار و آماده مقابله با تهدید می‌کند.

استرس باعق تغییرات فیزیولویکی مانند افزایش سطح هوشیاری، تنفس و ضربان قلب سریع‌تر، فشار خون بالا، افزایش کلسترول خون و افزایش تنش عضلانی می‌شود.

وقتی استرس پاسخ جنگ یا گریز را در سیستم عصبی مرکزی فعال می‌کند، می‌تواند بر سیستم گوارش تاثیر بگذارد که اسپاسم مری، افزایش اسید معده و سوءهاضمه، ایجاد حالت تهوع و اسهال یا یبوست از جمله آن است.

در موارد جدی‌تر استرس ممکن است باعث کاهش جریان خون و اکسیژه به معده شده و منجر به گرفتگی، التهاب یا عدم تعادل باکتری‌های روده شود.

 دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی همچنین می‌تواند اختلالات گوارشی جدی از جمله سندرم روده تحریک‌پذیر، بیماری التهابی روده، زخم معده و بیماری رفلاکس معده به مری را تشدید کند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ساخت واکسنی که می تواند با هر گونه ویروسی مبارزه کند
  • آبله مرغان، بیماری شایع اولین فصل سال است
  • کمبود این ویتامین سبب سردرد می‌شود | ویتامینی برای ساخت گلبول‌های قرمز
  • کمبود این ویتامین سبب سردرد می‌شود
  • وسواس؛ بیماری سمج اما درمان‌پذیر
  • بی حسی در اندام بدن که باید آن ها را جدی بگیرید
  • ویروس‌ها هم کلاهبرداری می‌کنند
  • استرس چگونه هضم غذا را مختل می‌کند؟
  • توصیه‌هایی برای پیشگیری از بیماری‌های شایع در فصل بهار/ از آلرژی فصلی تا ابتلا به آنفلوآنزا و کرونا
  • ویروس‌ها هم کلاهبرداری می‌کنند!