Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان تعداد پروژه های انجام شده شهر کرمان اعم از ملی، استانی، خیرین و ... در سال ۹۸ را ۲۳ پروژه عنوان کرد و گفت: با اجرای این پروژه ها بخشی از کمبود فضای آموزشی شهر کرمان مرتفع شده اما هنوز مشکل کمبود فضای آموزشی شهر کرمان باقی است و تا رسیدن به هدف مورد نظر فاصله داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"سیدمحمد واعظی نژاد" در  سومین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستانکرمان با تشریح آخرین اقدامات صورت گرفته در راستای حل مشکل کمبود فضاهای آموزشی شهر کرمان اظهار کرد: سرانه فضای آموزشی استان کرمان ۴.۹ مترمربع است که در سطح استان سه دهم از میانگین کشوری پایین‌تر هستیم ضمن آنکه این سرانه در شهر کرمان ۴ مترمربع است که یک و دو دهم از میانگین کشوری پایین‌تر است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان تعداد پروژه های انجام شده شهر کرمان اعم از ملی، استانی، خیرین و ... در سال ۹۸ را ۲۳ پروژه عنوان کرد و گفت: با اجرای این پروژه ها بخشی از کمبود فضای آموزشی شهر کرمان مرتفع شده اما هنوز مشکل کمبود فضای آموزشی شهر کرمان باقی است و تا رسیدن به هدف مورد نظر فاصله داریم.

وی به تشریح برخی پروژه های فضاهای آموزشی در دست اقدام شهر کرمان در سال آتی پرداخت و ابراز امیدواری کرد با بهره برداری از این پروژه ها بخش زیادی از کمبود فضای آموزشی در شهر کرمان برطرف شود.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان کمبود سرویس های بهداشتی و کلاس های آسیب دیده مدارس شهر را از دیگر مشکلات موجود برشمرد و اظهار کرد: افزایش سرویس های بهداشتی مدارس به جد در دستور کار ما قرار دارد، ضن آنکه تعداد ۱۵۳۵ باب کلاس درس آسیب دیده در کرمان داریم که در حال تعمیر و آماده سازی آنها جهت استفاده در سال تحصیلی جدید هستند.

واعظی نژاد اتمام پروژه های نیمه تمام و سپس بازسازی مدارس فرسوده با مشارکت دولت را از اولویت های کاری اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خواند.

فضاهای آموزشی فعلی شهر کرمان حتی از نقاط محروم نیز نامناسب‌تر است

به گزارش ایسنا، "محمد کاظمی" رییس اداره آموزش و پرورش ناحیه ۲ و دبیر شورای آموزش و پرورش شهرستان کرمان نیز در این جلسه وضعیت فضاهای آموزشی شهر کرمان را نامناسب ارزیابی کرد و گفت: فضاهای آموزشی فعلی شهر کرمان در شان شهر کرمان بعنوان مرکز استان نیست و حتی از نقاط محروم نیز نامناسب تر است.

وی به برخی اقدامات صورت گرفته ناحیه ۲ آموزش و پرورش در راستای کمک به حل مشکل کمبود فضای آموزشی شهر کرمان پرداخت و خواستار ارائه لیست اراضی با کاربری آموزشی شهر کرمان توسط اداره راه و شهرسازی به شورا شد و افزود: داشتن اطلاعات جامع و کامل در این خصوص قطعاً به اخذ تصمیمات مناسب شورا کمک بسزایی خواهد کرد .

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش سرانه فضاي آموزشي استانی علمی و آموزشی سازمان نوسازی مدارس کمبود فضای آموزشی شهر کرمان توسعه و تجهیز مدارس استان فضاهای آموزشی آموزش و پرورش استان کرمان مشکل کمبود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۰۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی ۷ هزار و ۲۹۸ آسیب‌دیده اجتماعی

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد احمدی صدر، مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران گزارش عملکرد نواحی مناطق ۲۲ گانه پایتخت را در طرح تکمیلی ساماندهی آسیب‌های اجتماعی شهر تهران اعلام کرد.

وی در خصوص طرح تکمیلی ساماندهی آسیب‌های اجتماعی شهر تهران گفت: طرح ۱۵ روزه ساماندهی آسیب‌های اجتماعی شهر تهران ۴ گام اصلی داشت که شناسایی، جمع‌آوری، غربالگری و در نهایت ساماندهی بود که در ۱۲۴ ناحیه مناطق ۲۲ گانه به اجرا درآمد.

وی ادامه داد: در گام اول شناسایی توسط شهرداران نواحی ۱۲۴ گانه شهرداری تهران صورت گرفت. در گام دوم نیز جمع‌آوری‌ها توسط ادارات خدمات اجتماعی مناطق ۲۲ گانه انجام شد. گام سوم مربوط به غربالگری اولیه بود که این کار نیز توسط اداره خدمات اجتماعی مناطق ۲۲ گانه انجام شد که در این طرح متکدیان، کودکان کار و خیابان، معتادین متجاهر و افراد کارتن خواب و بی خانمان تفکیک شدند. گام چهارم گام ساماندهی بود که توسط سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی به سرانجام رسید.

احمدی صدر پیرامون تعداد گشت‌های حامی شهر در مناطق گفت: ۱۱ منطقه هر کدام از یک گشت حامی شهر استفاده کردند، ۵ منطقه نیز هر کدام ۳ گشت حامی شهر در اختیار داشتند و ۶ منطقه دیگر از ۴ گشت حامی شهر استفاده کردند تا کار ساماندهی به خوبی صورت بگیرد.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی در خصوص آمار دقیق ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در پایتخت گفت: درمجموع ۷۲۹۸ نفر در این طرح ساماندهی شدند که از این بین حدود ۶۵۱ نفر متکدی، ۲۹۳۳ معتاد متجاهر و ۴۸۲ کودک کار و خیابان بودند و ۳۲۳۲ نفر را نیز افراد بی خانمان و کارتن خواب تشکیل می‌دادند که همگی مورد ساماندهی قرار گرفتند.

احمدی صدر در مورد پراکندگی آسیب‌های اجتماعی در پایتخت خاطرنشان کرد: متکدیان بیشتر در مناطق یک، چهار، پنج، هفده، بیست و بیست و یک بودند و معتادین متجاهر نیز بیشتر در مناطق چهار، یازده، دوازده، پانزده و شانزده پراکنده بودند. کودکان کار و خیابان نیز در مناطق چهار، پنج، هشت، یازده، پانزده و بیست پراکندگی بیشتری داشتند.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی در پایان گفت: شهرداری تهران بعد از دو سال تلاش پی در پی و شبانه روزی به منظور ایجاد زیرساخت‌ها و بستر مناسب جهت ساماندهی به وضعیت مناسبی در حوزه آسیب‌های اجتماعی رسیده اما باید توجه کرد که اگر ریشه‌های ایجاد آسیب‌های اجتماعی مثل مسائل اقتصادی، حاشیه نشینی، ورود اتباع غیر مجاز، مباحث فرهنگی و فرهنگ سازی عمومی حل و فصل نشود آسیب‌های اجتماعی دوباره تکرار خواهند شد و لازم است مسؤولین، نهادها و متولیان امر به موضوعات اقتصادی، فرهنگی و فرهنگ‌سازی عمومی و … بیشتر بپردازند و به کمک مردم، سازمان‌های مردم نهاد، حاکمیت و شهرداری شاهد این باشیم که آسیب‌های اجتماعی در پایتخت روند کاهشی یافته و به ساماندهی برسد.

کد خبر 6085547

دیگر خبرها

  • نیاز چهارمحال و بختیاری به احداث ۱۰۰۰ کلاس درس
  • ۹۵ میلیارد تومان صرف خرید تجهیزات مدارس چهارمحال وبختیاری شد
  • برگزاری کلاس های آموزشی در مدارس شهرستان بوکان به مناسبت هفته زمین پاک
  • رتقای سرانه مطالعه از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف
  • اضافه شدن حدود ۵۰۰ هزار مترمربع به فضای ورزشی آذربایجان‌غربی
  • حدود ۵۰۰ هزار مترمربع به فضای ورزشی آذربایجان‌غربی اضافه شد
  • افزوده شدن ۵۰۰ هزار مترمربع به فضای ورزشی آذربایجان‌غربی
  • ساماندهی ۷ هزار و ۲۹۸ آسیب‌دیده اجتماعی