Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-19@00:13:46 GMT

قرنطینه ادامه‌دار وزیر علوم!

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۴۱۰۹۱

قرنطینه ادامه‌دار وزیر علوم!

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روز گذشته (دوشنبه 12 خرداد) درباره موارد تخلف در مدارک تحصیلی ارجاع شده به وزارت علوم صحبت کرده و از معرفی افراد متخلف به مراجع قانونی خبر داده است. منصور غلامی باز هم ترجیح داده به‌جای رویارویی با خبرنگاران، روزنامه دولت را برای انتشار سخنانش انتخاب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر علوم در حالی با روزنامه دولت گفت‌وگو کرده که خبرنگاران تخصصی و فعال آموزش عالی در رسانه‌های مختلف، بارها درخواست برگزاری نشست خبری به‌صورت مجازی را داشته‌اند؛ اما غلامی تاکنون توجهی نداشته و روابط عمومی وزارتخانه نیز هر بار قول برگزاری نشست در آینده‌ای نزدیک را داده است.

حرکت جهادی دانشگاه‌ها، پوششی برای ضعف وزارت علوم

آخرین روز از بهمن‌ماه سال 98 بود که ورود ویروس کرونا به ایران به‌صورت رسمی تأیید شد و دو هفته بعد سعید نمکی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه ششمین جلسه ستاد ملی مدیریت و مقابله با ویروس کرونا از تعطیلی دانشگاه‌ها خبر داد؛ تصمیمی که تا امروز ادامه داشته و نگرانی از ناتوانی در کنترل شیوع کرونا در محیط خوابگاه‌ها باعث شده دانشگاه‌ها برای اجرای دستور رئیس جمهور مبنی بر بازگشایی دانشگاه‌ها از 17 خرداد، مردد باشند.

در شرایط ویژه ناشی از بحران همه‌گیری کرونا و اتفاق بی‌سابقه تعطیلی دانشگاه‌ها در 40 سال اخیر، دانشگاه‌ها ناگزیر از تطبیق‌پذیری با وضعیت اضطراری، تن به تغییر در ساختار سنتی آموزشی دادند و شیوه‌های الکترونیکی را جایگزین آموزش حضوری کردند تا نیمسال دوم تحصیلی 99-98 از دست نرود. در این میان انتظار می‌رفت سکاندار آموزش عالی در کشور، تمهیدات ویژه‌ای بیندیشد تا دانشگاه‌ها از بحران کرونا به‌سلامت عبور کنند؛ اما در عمل، جز صدور چند بخشنامه و برگزاری وبینارهایی با محوریت ارائه گزارش عملکرد از سوی رؤسای دانشگاه‌ها، حرکت ویژه‌ای انجام نشد.

بنا بر صحبت‌های تعدادی از معاونان و رؤسای دانشگاه‌های کشور، آموزش‌های الکترونیکی ارائه شده در ترم جاری با حرکت جهادی دانشگاه‌ها پیش رفت. وزیر علوم نیز با تأکید بر این‌که هیچ نسخه واحدی برای همه دانشگاه‌های کشور قابل ارائه نیست، تصمیم‌گیری برای جزئیات، فواصل پذیرش و ... را به دانشگاه‌ها واگذار کرد.

ضروت و لزوم؛ دو کلیدواژه ثابت وزیر علوم

سکاندار آموزش عالی در کشور از نخستین روزهای اسفند تا کنون، به‌غیر از شرکت در بیست‌وهشتمین جشنواره دانشجوی نمونه و دیدار با سفیر استرالیا در ایران، بیشتر وقت خود را به گفت‌وگوی تلفنی برای تبریک سال نو و «احوال‌پرسی» با استادان برجسته کشور گذرانده است.

صدور پیام‌های تسلیت برای درگذشت برادر وزیر امور اقتصاد و دارایی و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌هایی مانند بوعلی سینای همدان، الزهرا (س)، تربیت مدرس، شهید چمران اهواز و کردستان از دیگر اقدامات وزیر علوم بودند که به تیترهای اصلی سایت رسمی وزارت علوم تبدیل شدند.

منصور غلامی در دوران قرنطینه، دست به قلم نیز شد و یادداشت‌هایی برای رسانه‌های مکتوب و آنلاین دولت و البته یکی، دو خبرگزاری نوشت؛ یادداشت‌هایی که تیترهای‌اش مانند مصاحبه‌های وزیر علوم عمدتاً دو واژه ثابت و همیشگی «ضرورت» و «لزوم» را در خود داشت. همان‌گونه که رئیس جمهور در صحبت‌های‌اش مدام از «باید»ها می‌گوید، وزیرش نیز با بیان صحبت‌هایی کلی، از اتفاقاتی حرف می‌زند که «باید» رخ دهند؛ اما واقعیت با حقیقت، تفاوت‌های فاحشی دارد.

بعد از گذشت حدود سه ماه از تعطیلی دانشگاه‌ها، وزیر علوم حتی یک نشست خبری مجازی با حضور تمام خبرنگاران فعال در حوزه آموزش عالی برگزار نکرده تا به سؤالات و ابهامات پاسخ دهد. منصور غلامی در این مدت در چند وبینار از جمله نشست مجازی مدیران روابط عمومی دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری شرکت کرده؛ اما همچنان ترجیح می‌دهد به‌جای برگزاری نشست خبری، به گفت‌وگوهای گزینشی اکتفا کند؛ وزیری که باید پاسخگوی مسائل متعددی از جمله تأیید صلاحیت نماینده سابق مردم سراوان در مجلس شورای اسلامی برای جذب در هیئت علمی دانشگاه باشد.

انتهای پیام/

168 / 320 وزیر علوم وزارت علوم کرونا تعطیلی دانشگاه ها

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: وزیر علوم وزارت علوم کرونا تعطیلی دانشگاه ها تعطیلی دانشگاه ها آموزش عالی وزارت علوم وزیر علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۱۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آیین بزرگداشت عطار نیشابوری در مشهد

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رییس موسسه آموزش عالی عطار مشهد گفت: در این مراسم که در تالار ابن هیثم دانشگاه فرهنگیان مشهد برگزار شد، ضمن بزرگداشت مقام عطار نیشابوری، از «رضا اشرف زاده»، استاد و عطارپژوه هم کشور تجلیل به عمل آمد.   سیدحسین مجتبوی همچنین اعلام کرد: موسسه آموزش عالی عطار با هماهنگی انجمن آثار مفاخر فرهنگی ایران و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، دفتر مطالعات عطارشناسی و عطارپژوهی کشور را در دانشگاه عطار خراسان راه اندازی می‌کند.   در بخشی از این برنامه، هنرمندان به خطاطی و نقاشی با موضوع عطار نیشابوری پرداختند.

دیگر خبرها

  • نشست وزرای علوم سازمان شانگهای در مسکو با حضور ایران
  • بودجه آموزش عالی برای همه دانشجویان؛ آری یا خیر؟
  • اولین کنفرانس ملی مهارت به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار می‌شود
  • دانشجوی باکیفیت هرجا که باشد باید حمایت شود
  • مراکز دانشگاهی تجمیع می‌شوند
  • بازدید وزیر بهداشت از ساخت بیمارستان موقوفه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • جای خالی مرجعیت مهارتی در سیاستگذاری‌ها/ رشته‌های فنی‌وحرفه‌ای درنقشه جامع علمی کشور دیده نشده‌اند
  • برگزاری نشست معاونین فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به میزبانی قم
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • برگزاری آیین بزرگداشت عطار نیشابوری در مشهد