Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-25@23:16:40 GMT

شرایط گازسوز کردن رایگان خودروها چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۴۱۵۳۶

شرایط گازسوز کردن رایگان خودروها چیست؟

به گزارش اکوفارس، محمدحسین باقری با اشاره به طرح گاز سوز کردن ناوگان حمل و نقل عمومی اظهار کرد: بر اساس مصوبه شورای اقتصاد از طریق وزارت نفت یک میلیون و  ۴۶۰ هزار خودرو به سیستم دوگانه سوز مجهز می‌شوند. در فاز اول این طرح خودرو‌های عمومی شامل تاکسی ها، ون‌ها و وانت بار‌ها و در مرحله دوم خودرو‌های مسافربری شخصی تجهیز خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست مدیریت طرح‌های سی‌ان‌جی تصریح کرد: برای اجرای این طرح قرارد‌هایی با ۶ پیمانکار بسته شده است و این پیمانکاران طی قراردادی با کارگاه‌های تبدیل زیر نظر وزارت صمت، این خودر‌وها را به سیستم دوگانه سوز تبدیل خواهند کرد.

وی افزود: واجدین شرایط برای شرکت در این طرح می‌توانند به سایت www.gcr.niopdc.ir/login مراجعه و ثبت نام کنند و پس از پالایش اطلاعات با توجه به اولویت‌های این طرح تجهیز خواهند شد.

باقری تصریح کرد: تاکنون ۵۰ هزار و ۶۳۰ خودرو در این سامانه ثبت نام کردند و از این تعداد ۵ هزار خودرو واجد شرایط برای تبدیل بودند و به ۲ هزار و ۶۵۰ خودرو نوبت برای تبدیل داده شده و در حال انجام فراینده گاز سوز کردن هستند.

سرپرست مدیریت طرح‌های سی‌ان‌جی با بیان اینکه ۲ هزار و ۳۴۰ خودرو در شرف انتخاب کارگاه برای تبدیل به دوگانه سوز قرار گرفته اند؛ عنوان کرد: انتخاب کارگاه برای دوگانه سوز کردن به عهده مالکان خودرو قرار گرفته تا نزدیکترین واحد کارگاهی به منزل و یا محل کار را انتخاب و سهولت دسترسی داشته باشند.

وی افزود: بنا به بررسی‌های صورت گرفته در صورت اجرای این طرح روزانه نزدیک به ۱۲ میلیون لیتر مصرف بنزین کاهش پیدا خواهد کرد و سرمایه این طرح از صرفه جویی بنزین تامین می‌شود.

باقری بیان اینکه ظرفیت تولید سالانه مخزن در کشور سالانه یک میلیون مخزن است، عنوان کرد: مدت زمان اجرای این قرارداد با پیمانکاران ۱۴ ماه است که از ابتدای فروردین رقم خورد، اما به دلیل شیوع کرونا رسما از ابتدای خرداد ماه آغاز شده است.

به گفته وی؛ اجرای کامل این طرح ظرف مدت ۱۴ ماه انجام خواهد شد و زمان نوبت دهی بسته به زمان مراجعه متقاضیان ترتیب‌بندی خواهند شد.

سرپرست مدیریت طرح‌های سی‌ان‌جی اظهار کرد: گاز سوز کردن خودرو تحت نظارت سازمان ملی استاندارد است به طور مثال از هر نوع خودرو‌های مشمول در این طرح متناسب با ویژگی آن، یک مورد به عنوان معیار گازسوز می‌شود و پس از دریافت تاییده مطابق استاندار‌های موجود، برای سایر خودرو‌ها لحاظ می‌شود.

وی ادامه داد: آسیب زدن سوخت گاز به موتور صحت ندارد اگر صاحبان خودرو رسیدگی‌های لازم و سرویس‌های دوره‌ای را انجام ندهند صرف نظر از گاز سوز و یا بنزین سوز بودن خودرو با مشکل مواجه خواهد شد.

باقری بیان کرد: در حال حاضر برنامه وزارت نفت برای گاز سوز کردن یک میلیون و ۴۶۰ هزار خودرو عمومی که بر اساس اطلاعات سامانه کارت سوخت مبنی بر مصرف و پیمایش پرتعداد با هدف کمک به سبدانرژی شناسایی شدند، به صورت رایگان خدمات دریافت خواهند کرد.

سرپرست مدیریت طرح‌های سی‌ان‌جی عنوان کرد: بخش خصوصی و سایر افرادی که به دنبال گاز سوز کردن خودرو هستند، می‌توانند به کارگاه‌های مجاز مراجعه کنند، اما مشمول دریافت خدمات رایگان نخواهند بود.

وی در پایان گفت: تبدیل رایگان خودرو‌های عمومی دوگانه سوز می‌تواند تاثیر مثبتی در سبد اقتصادی خانوار داشته باشد و از سوی دیگر با استفاده از سوخت پاک میزان ورود آلاینده‌های ناشی از سوخت بنزین و گازوئیل به محیط زیست را کاهش داد.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: گاز سوز کردن دوگانه سوز خودرو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۱۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوره رایگان آموزش تعمیرات پیشرفته ECU خودرو در زاهدان شروع شد

جلیل شهریاری گفت: رائه آموزش‌های مهارتی با هدف امیدآفرینی در راستای یاری رساندن به ایجاد اشتغال پایدار از مهمترین رسالت آموزش فنی و حرفه‌ای است و در همین راستا مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای دوره آموزش تعمیرات پیشرفته ECU خودرو را برای مهارت آموزان برگزار می‌کند.

وی خاطر نشان کرد: در صورت مراجعه کارآموزان بصورت آزاد برای آموزش در استان‌های دیگر و پایتخت هزینه‌ای بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ میلیون ریال باید پرداخت کنند که با اجرای این دوره رایگان در بخش دولتی مشکلات شهریه‌ها و هزینه ایاب و ذهاب برطرف شده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان با اشاره اتمام دوره در تاریخ ۱۸ اردیبهشت ماه بیان کرد: در پایان دوره مهارت آموزانی که نمره قبولی را در آزمون تئوری و عملی کسب کنند موفق به دریافت گواهینامه می‌شوند.

وی با اشاره به ظرفیت ۱۰ نفره این دوره ادامه داد: مهارت آموزانی که دوره‌های اولیه تنظیم موتور و برق خودرو را گذرانده باشند، می‌توانند در این دوره شرکت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • اتمام حجت سردار رادان در ماجرای توقیف خودروها
  • اتمام حجت سردار رادان در ماجرای توقیف خودروها | این هزینه‌ زیاد را مردم تحمیل نکنید
  • اتمام حجت سردار رادان در ماجرا توقیف خودروها | این هزینه‌ زیاد را مردم تحمیل نکنید
  • «پراید»؛ بیشترین سهم تولید آلایندگی مشهد را داشته است
  • هشدار مهم سردار رادان به رؤسای پلیس درباره توقیف خودروها
  • بیش از پنج هزار خودرو در استان اردبیل دو گانه سوز شد
  • به‌جای خودروهای ثبت‌نامی این خودروها را بخرید
  • دوره رایگان آموزش تعمیرات پیشرفته ECU خودرو در زاهدان شروع شد
  • سفر به تهران قدیم؛ شیره‌کش‌خانه‌های سیار در تهران لو رفتند(+عکس)
  • اتوبوس های گازسوز درون شهری تعیین و تکلیف شد