Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهران حیاتی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: یکی از معضلات و دغدغه های فصل برداشت، ماشین آلات کشاورزی و کمباین است که این شهرستان ۱۷ دستگاه کمباین دارد که چهار دستگاه آن سنگین و ۱۳ دستگاه سبک است.

وی با اشاره به  پیش بینی رشد چشمگیر تولید غلات این شهرستان در سال جاری نسبت به سال قبل به دلیل بارش های خوب گفت: میزان ریزش گندم در فصل برداشت حداقل، پنج درصد است که سال گذشته این میزان در شیروان چهار درصد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حیاتی در خصوص سوخت کمباین ها هم افزود: روزانه برای کمباین های سبک ۲۰۰ لیتر و کمباین های سنگین ۳۰۰ لیتر سوخت لازم است که به صورت فصلی ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار سوخت هم به تراکتورها اختصاص می یابد.

مدیر جهاد کشاورزی شیروان با بیان اینکه در فصل برداشت ۶۰۰ هزار لیتر سوخت برای کمباین ها لازم است گفت: شرکت نفت ماهانه به هر کمباین دار بیش از ۶ هزار لیتر سوخت نمی دهد که برخی ها ۲ دستگاه دارند که اختصاص سوخت براساس این نوع دستگاه های دروگر باشد.

حیاتی افزود: برای اینکه در فصل برداشت با کمبود کمباین مواجه نشویم به راهنمایی و رانندگی ابلاغ شده بدون نامه مدیریت جهاد کشاورزی، اجازه خروج به کمباین ها داده نشود.

وی گفت: همچنین خرید غلات به صورت ۲۴ ساعته است تا با توجه به مشکلات کرونا برای رفت و آمد، تجمع و ترافیک ایجاد نشود.

پیش بینی می شود امسال ۶۲ هزار و ۶۰۰ تن غلات از سطح، ۳۲ هزار هکتار اراضی شهرستان برداشت شود.

شیروان ۱۰۵ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی دارد.

برچسب‌ها نان و غلات طرح تخصیص سهمیه سوخت اراضی کشاورزی شیروان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نان و غلات طرح تخصیص سهمیه سوخت اراضی کشاورزی شیروان نان و غلات طرح تخصیص سهمیه سوخت اراضی کشاورزی شیروان فصل برداشت کمباین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۱۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین قاچاق سوخت در حوزه کشاورزی صورت می‌گیرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر شرکت ملی پخش فرورده‌های نفتی منطقه سبزوار در جلسه بررسی مسائل و مشکلات سوخت بخش‌های کشاورزی صنعت و معدن شهرستان بردسکن گفت: بیشترین قاچاق سوخت در بخش کشاورزی صورت می‌گیرد که باید متولیان امر تدابیر لازم اتخاذ کنند و تمامی ادوات کشاورزی را به دستگاه جی پی اس مجهز کنند.

حمید مظفری‌نژاد با اشاره  به ظرفیت و پتانسیل‌های شهرستان بردسکن در بخش معدن، کشاورزی و صنعت افزود: بر اساس نیاز سوخت را به شهرستان بردسکن اختصاص خواهیم داد و نخواهیم گذاشت رونق تولید و رشد اقتصادی در منطقه متوقف شود.

وی از فرماندار بردسکن خواستار اختصاص هزار متر مربع زمین برای احداث ساختمان اداری ناحیه نفتی بردسکن شد و قول داد در صورت تامین زمین مورد نیاز و سند آن به نام شرکت پخش و فرآورده‌های نفتی ثبت شود این طرح را تا پایان امسال تکمیل و مورد بهره‌برداری قرار خواهیم داد.

علی دهقان‌زاده فرماندار بردسکن هم این نشست با اشاره به فعالیت بیش از ۳۰ واحد معدنی و وجود راه‌های مواصلاتی و بخش کشاورزی این شهرستان گفت: بردسکن دومین شهر معدنی استان خراسان رضوی و پایتخت تولید مس در شرق کشور است و نباید شرکت پخش و فرآورده‌های نفتی در تامین سوخت مورد نیاز شهرستان سخت‌گیری کند.

 

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران
  • تمهیدات جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد برای برداشت گندم و جو
  • برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان
  • آغاز برداشت چغندرقند از مزارع دزفول
  • برداشت چغندر قند در دزفول
  • بارندگی‌ شدید موجب توقف برداشت مقطعی پیاز شد
  • برداشت محصولات کشاورزی در نقاط مختلف استان بوشهر نظارت می‌شود
  • بیشترین قاچاق سوخت در حوزه کشاورزی صورت می‌گیرد
  • برداشت کلزا از مزارع شهرستان کرخه
  • آغاز برداشت غلات از مزارع فراشبند