Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-23@09:13:14 GMT

واحدهای تولیدی راکد استان بوشهر فعال‌سازی می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۴۱۹۲۸

واحدهای تولیدی راکد استان بوشهر فعال‌سازی می‌شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر با تاکید برفعال سازی واحدهای راکد تولیدی گفت: استفاده حداکثری از ظرفیت‌های واحدهای تولیدی و صنعتی و حمایت از سرمایه‌گذاران در اولویت برنامه‌های استان بوشهر است. ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۱ استانها بوشهر نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، سعید زرین‌فر صبح امروز در نشست هم‌اندیشی مدیران اقتصادی و رسانه‌ای برای سال جهش تولیدبا بیان اینکه مدیران باید عزم جدی‌تری برای رونق تولید داشته باشند اظهار داشت:هر دستگاه اجرایی، ظرفیت‌های تولید و توسعه را شناسایی و با مشارکت صدا و سیما اطلاع رسانی مناسبی را برای مخاطبان داشته باشند زیرا سبب امید و اعتماد مردم به نظام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، فعال سازی واحدهای تولیدی راکد و حمایت از سرمایه‌گذاران را در اولویت برنامه‌های استان بوشهر دانست و بیان کرد: استفاده حداکثری از ظرفیت‌های واحدهای تولیدی و صنعتی و و حمایت از سرمایه‌گذاران در اولویت برنامه‌های استان بوشهر است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر اضافه کرد : باید علاوه بر برجسته سازی کیفیت کالاها و توانمندی‌های تولید کنندگان داخلی به افزایش تفاضا برای تولیدات داخلی هم پرداخت.

وی با بیان اینکه مخاطب شناسی و اطلاع رسانی بسیار مهم است افزود: حق مردم است که در جریان مسائل قرار بگیرند و قطعا به ایجاد اعتماد آنها کمک خواهد کرد.

زرین‌فر خواستار تشکیل یک تیم فنی برای شناسایی ظرفیت‌ها و معرفی آن به صدا و سیما شد و گفت: استان بوشهر در حوزه تولید و بخش اقتصادی از ظرفیت بالایی برخوردار است که باید این قابلیت‌ها و ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری به جامعه هدف معرفی شود.

10 هزار دقیقه برنامه برای کمک به رونق اقتصادی استان بوشهر پخش شد

مدیرکل صدا و سیمای مرکز بوشهر هم از آمادگی بخش‌های مختلف صدا و سیما برای تهیه و تولید برنامه‌هایی برای کمک به رونق اقتصادی استان خبر داد و افزود : سال گذشته نزدیک به 10 هزار دقیقه برنامه در همین خصوص تهیه و از طریق صدا و سیمای بوشهر پخش شد.

سید حسین ناظربا گرامیداشت سال جهش تولید بر معرفی توانمندی اقتصادی تاکید کرد و افزود:امسال برای تولید و پخش 7 هزار دقیقه برنامه برای کمک به جهش تولید استان بوشهر از طریق رادیو و تلویزیون بوشهر پیش بینی شده که با مساعدت و همفکری به 2 برابر سال گذشته  افزایش می‌یابد.

3500 فرصت شغلی جدید در مناطق کمتر برخوردار استان بوشهر فراهم شد "جهش تولید" سبب کاهش نرخ بیکاری می‌شود 256 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در استان بوشهر پرداخت شد

در این نشست برخی از مدیران اقتصادی، کم بودن تعاملات بین بخشی، مشکلات حوزه آموزش و توجه کم به بخش خصوصی و تشکل‌ها را از مشکلات حوزه رونق تولید عنوان کردند.

انتهای پیام/190/ ع

R41363/P/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: واحدهای تولیدی اقتصادی استان استان بوشهر جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۱۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم افزایش ارتباط فعال دانشگاه با جوامع و نهادهای مردمی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، در جلسه هم اندیشی شورای راهبردی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی که با حضور دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه و سایر اعضا در تالار شهیدبهشتی برگزار شد.

دکتر زالی برنامه تحول دانشگاه را یکی از برنامه‌های مترقی برشمرد که با مشارکت صاحبان فرایند در این دانشگاه مهندسی و طراحی شده است و یادآور شد که طراحی و اجرای برنامه‌ها بدون مشارکت صاحبان فرایند منجر به شکست می شود.

رییس دانشگاه با اشاره به تلاش و ممارست سازمانی و تیمی برای تدوین برنامه راهبردی دانشگاه خاطرنشان کرد که شعار امسال مقام معظم رهبری در قالب یک راهبرد جدید و مستقل به این برنامه راهبردی اضافه می‌شود زیرا نقشی موثر در برنامه های دانشگاه ایفا می‌کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به خدمت محور بودن دانشگاه و حوزه سلامت گفت: خدمت رسانی وجه غالب تولید در حوزه سلامت است. بنابراین جهش تولید برای ما جهش در حوزه ارایه خدمات است.

به گفته دکتر زالی تولید در حوزه سلامت ضرورتا تولید محصول و تولید صنعتی نیست بلکه خدمات وجه غالب در دانشگاه است که این خدمت رسانی در عرصه های مختلف آموزش، بهداشت، درمان و ... صورت می گیرد و در واقع تولید نرم‌ محسوب می‌شود.

وی عدم چالاکی لازم برای تجاری سازی را از جمله چالش‌های سال‌های اخیر دانشگاه‌ها و حلقه مفقوده برای رسیدن به دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم عنوان کرد.

زالی بازبینی چگونگی تبدیل دانش بومی با سایز کوچک دانشگاهی به سایزهای بزرگتر را لازم شمرد و آن را از طریق ارتباط با صنعت و استفاده از ظرفیت‌های آن امکان پذیر دانست.

وی شرکت‌های دانش بنیان را مهمترین موضوع در خصوص مردمی سازی عنوان کرد که دانشگاه می تواند نقش برجسته‌ای در این زمینه داشته باشد.

دکتر زالی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با کارگزاران دولت در ماه مبارک رمضان و هدفگذاری بر توسعه بیشتر شرکت‌های دانش بنیان تاکید کرد: توسعه شرکت‌های دانش بنیان یکی از مباحث اصلی است که امسال باید در دانشگاه مورد توجه قرار گیرد و با مشارکت همه حوزه های دانشگاه انجام شود.

رییس دانشگاه با اشاره به ارتباط مستقیم با مردم در حوزه‌های بهداشت و درمان و دارو و غذا، خواستار تسهیل سازی فرایندها در این حوزه‌ها شد و تسهیل سازی فرایندها در این حوزه را بسیار مهم دانست.

زالی تاکید کرد: باید مجموعه فرایندهای خدماتی مبتنی بر محوریت ارباب رجوع در حوزه های مذکور ثبت و نقشه الگوریتمی فرایندها ترسیم شود، سپس به تسهیل سازی فرایندها بپردازیم.

به گفته وی توسعه، تلخیص، ساده سازی و تسهیل گری در فضای فعلی بدون توسعه دیجیتال امکان پذیر نیست و الکترونیک سازی برای تسهیل سازی فرایندهاست، بنابراین این توسعه باید با توسعه دیجیتال ممزوج باشد.

رییس دانشگاه HIM را یک سیستم نرم افزاری فعال، دینامیک، به هنگام و پرنشاط در دانشگاه عنوان کرد که حوزه‌های درمان، آموزش، بهداشت، تحقیقات و فناوری به آن پیوسته‌اند.

وی با اشاره به کاربردهای بسیار آن خاطرنشان کرد که هر سال نسل‌های جدید HIM مورد بازنگری قرار گرفته و با ویژگی های جدید ظهور می کند و امسال لازم است آیکون جدیدی برای تحقق، ارزیابی، رصد شعار سال در این نرم افزار ثبت شود.

زالی با تاکید بر ضرورت تعیین شاخص‌ها در برنامه راهبردی دانشگاه گفت: هیچ برنامه‌ای بدون ممیزی موفق نیست؛ بنابراین این برنامه راهبردی نیز باید با ممیزی و کمی سازی شاخص‌های کمی مورد پیگیری و بررسی قرار گیرد و در نهایت به مقایسه وضعیت کنونی و گذشته حوزه های مربوطه پرداخت.

وی با اشاره به پیشرو بودن دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در ارتباط با جامعه گفت: ارتباط با جامعه در تحقق شعار امسال و مردمی سازی بسیار مهم است. بنابراین باید زمینه های ارتباط فعال با جوامع و نهادهای مردمی را افزایش دهیم که به طور مثال این امر در حوزه بهداشت با توسعه خانه های مشارکت مردمی، برنامه داوطلبان سلامت و ارتباط با سمن‌های فعال در حوزه سلامت و... میسر می‌شود.

دکتر زالی با اشاره به نقش مهم خیرین در حوزه‌های توسعه و درمان بر تدوین یک برنامه جدید توسط مجمع خیرین سلامت دانشگاه برای سال جاری تاکید کرد.

وی خیرین را ناب ترین بخش سرمایه گذاری مبتنی بر مسئولیت پذیری اجتماعی برشمرد که از متن مردم هستند.

رییس دانشگاه در ادامه سخنان خود به مواردی نظیر ارتباط با سمن ها و انجمن های علمی، واگذاری خدمات و کاهش تصدی گری، بازنگری در حوزه پژوهش و شناسایی نیازهای امروزی حوزه سلامت با نگاه مردمی سازی، برگزاری رویدادهای دانشگاه با توجه به شعار امسال، توسعه محصولات و خدمات طب ایرانی مبتنی برشواهد با استفاده از ظرفیتهای مردمی، استفاده از چت باتها در آزمون‌های مصاحبه و فرایندهای جذب نیروی انسانی در دانشگاه اشاره کرد.

استفاده از سکوهای نوآوری‌های باز، تاسیس و بهره گیری از آزمایشگاه‌های خط مشی، استفاده از تجربه پردازش ابری و ابر کلودها در دانشگاه، ایجاد سایت برای دریافت پیشنهادهای آحاد جامعه برای مردمی سازی، استفاه از فناوری های نوین با استفاده از ظرفیت‌های مردمی، استفاده از شبیه‌سازها در حوزه های بهداشت و پژوهش و درمان و آموزش برای تسریع فرایندها از دیگر موضوعات مطرح شده توسط رییس دانشگاه در این نشست بود.

زالی در بخش دیگری از سخنان خود افسردگی سازمانی و اینرسی را از جمله چالش‌های خطرناکی برشمرد که باید مورد توجه قرار گیرد و به ارایه پیشنهادها و راهکارهایی در این راستا پرداخت و از اعضای حاضر خواست که برنامه های خود در راستای تحقق شعار امسال و نقشه راهبردی دانشگاه را ارایه دهند.

کد خبر 6084381

دیگر خبرها

  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت
  • تاکید صفری بر توسعه صادرات در جهت جهش تولید
  • رسانه‌ها در ارتباط با مردم و فرهنگ‌سازی نقش مهمی دارند
  • نیروگاه اتمی بوشهر بیش از ۶۵ میلیون مگاوات ساعت برق تولید کرد
  • احیای واحدهای راکد در آذربایجان غربی تداوم می‌یابد
  • لزوم افزایش ارتباط فعال دانشگاه با جوامع و نهادهای مردمی
  • احیای واحد‌های راکد و نیمه فعال ادامه دارد
  • احیای واحد‌های راکد و نیمه فعال تداوم می‌یابد
  • احیای واحدهای راکد و نیمه فعال آذربایجان غربی تداوم می‌یابد
  • احیای واحدهای راکد و نیمه فعال تداوم می‌یابد