Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرط دریافت تسهیلات کرونایی از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی، احراز آسیب‌دیدگی شرکت‌های دانش‌بنیان است که بر اساس شاخصی برآورد می‌شود که در صورت تایید، تسهیلات تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان بدون ضامن پرداخت می‌شود.

به گزارش ایسنا، سوگند سهرابی، کارشناس ارتباط با مشتری صندوق نوآوری و شکوفایی در سومین روز از رویداد راینکس که به صورت مجازی برگزار شد، با بیان اینکه با شیوع ویروس کرونا در کشور بسیاری از شرکت‌های دانش‌بنیان و کسب‌وکارها دچار مشکل شدند، گفت: در روزهای ابتدایی کشور در زمینه دستیابی به محصولاتی چون دستکش، ماسک و تجهیزات بیمارستانی مرتبط با این بیماری با محدودیت‌هایی مواجه بود و در این راستا صندوق نوآوری با هدف حمایت از کسب‌وکارها فراخوان‌هایی را منتشر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اولین فراخوان منتشر شده از سوی این صندوق را حمایت از محصولات مرتبط با پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا دانست و ادامه داد: در این راستا ۵۰۰ طرح به صندوق ارسال شد که مورد ارزیابی‌های تخصصی قرار گرفت و از این تعداد ۷۰ طرح انتخاب شد.

سهرابی با بیان اینکه به این تعداد شرکت ۲۰۰ میلیارد تومان اختصاص یافت، اظهار کرد: با اختصاص این اعتبارات ظرفیت تولید این شرکت‌ها افزایش یافت.

به گفته وی، اعطای این تسهیلات تنها منحصر به شرکت‌های مستقر در تهران نبود؛ بلکه شامل شرکت‌های مستقر در ۱۸ استان کشور بوده است.

این کارشناس ارتباط با مشتری صندوق نوآوری، با بیان اینکه با اعطای این تسهیلات ظرفیت تولید ۲۵۰۰ لیتر مواد ضد عفونی کننده و تولید هزار دستگاه ونتیلاتور به صورت روزانه در کشور ایجاد شد، خاطر نشان کرد: علاوه بر آن یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان موفق به تولید و صادرات کیت‌های تشخیص ویروس کرونا شد و مجموعه این اقدامات موجب شد که بازار کشور در زمینه محصولات بهداشتی مرتبط با این ویروس متعادل‌تر شود.

سهرابی، فراخوانی برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کوچک را از دیگر اقدامات این صندوق دانست و ادامه داد: از آنجایی که شرکت‌های کوچک به دلیل محدودیت منابع مالی و نیروی انسانی در مواجهه با بحران‌ها دستخوش آسیب می‌شوند، از این رو فراخوانی برای حمایت از این شرکت‌ها و برقرار بودن تداوم فعالیت‌های آنها منتشر کردیم.

به گفته وی، شرکت‌های کوچک، شرکت‌هایی با تعداد نیروی انسانی کمتر از ۵۰ نفر و فروش کمتر از ۲ میلیارد تومان هستند.

سهرابی اضافه کرد: بر اساس این فراخوان تسهیلات سرمایه در گردش تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان با نرخ بهره ۹ درصد اعطا شد. این تسهیلات در ۳ فاز اختصاص داده شده است.

وی با اشاره به تضامین دریافت شده برای پرداخت این تسهیلات، گفت: برای اعتبارات تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان چک و سفته و تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان علاوه بر چک و سفته یک ضامن درخواست شد.

سهرابی با تاکید بر اینکه این تسهیلات مشروط به احراز شرایط آسیب دیدگی ناشی از کرونا اعطا شد، در این باره توضیح داد: شاخص اصلی در این زمینه نسبت فروش زمستان ۹۸ نسبت به کل فروش سال ۹۸ و مقایسه آن با نسبت فروش زمستان سال۹۷ به کل فروش ۹۷ در نظر گرفته شد.

کارشناس ارتباط با مشتری صندوق نوآوری و شکوفایی حمایت از شرکت‌های خلاق را از دیگر اقدامات کرونایی این صندوق نام برد و گفت: شرکت‌های خلاق شرکت‌هایی هستند که برچسب دانش‌بنیان ندارند؛ ولی فرآیند کسب و کار آنها همراه با خلاقیت است  که ما برای حمایت از این شرکت‌ها، لیست آنها را با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تهیه کردیم.

وی سقف تسهیلات پرداختی به این شرکت‌ها را ۴۰۰ میلیون تومان ذکر کرد و افزود: این صندوق برای سایر کسب‌وکارها برنامه‌های حمایتی دارد که در فازهای بعدی اجرایی می‌شود.

سهرابی با اشاره به برگزاری رویداد دات راینکس گفت: شرکت‌ها اعم از شتاب‌دهنده‌ها و واحدهای فناوری دانش‌بنیان و غیر دانش‌بنیان که در حوزه ناوبری فعال هستند و فعالیت آنها به تایید زیست بوم شرکت‌های خلاق قرار گیرد، می‌توانند برای دریافت تسهیلات با مراجعه به سامانه غزال این صندوق، درخواست خود را ثبت کنند.

انتهای پیام

     

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صندوق نوآوری و شکوفایی کروناویروس شرکت های دانش بنیان صندوق نوآوری میلیون تومان شرکت ها تا سقف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۳۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیلات نمونه‌سازی محصولات دانش‌بنیان چیست؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نمونه‌سازی محصولات دانش‌بنیان با هدف ارتقا یا توسعه نمونه مهندسی محصول محقق می‌شود. این نمونه‌سازی مورد حمایت نهادای مختلفی قرار می‌گیرد تا محصول نهایی بدون ایراد تولید شود.

یکی از انواع تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان در اکوسیستم فناوری و نوآوری، مربوط به مرحله نمونه‌سازی است. شرکت‌های دانش‌بنیان درواقع، برای ارتقای نمونه آزمایشگاهی و واردکردن آن به بازار از تسهیلات نمونه‌سازی استفاده می‌کنند.

مزایای تسهیلات نمونه‌سازی چیست؟

کارمزد پایین و قرض‌الحسنه بودن تسهیلات، امکان بازپرداخت اقساط همگام با پیشرفت طرح و در نهایت کمک به پیشرفت طرح ازجمله مزایای تسهیلات نمونه‌سازی است.

صندوق نوآوری و شکوفایی به عنوان نهادی که تسهیلات نمونه‌سازی اراه می کند شرایط مشخصی را برای شرکتهای دانش بنیان تعیین کرده است.

شرایط دریافت تسهیلات نمونه‌سازی چیست؟

 کارمزد۴درصد، حداکثر مجموع زمان تنفس و بازپرداخت ۳ سال، نمونه‌سازی (مشروط به وجود نمونه آزمایشگاهی یا اولیه)، ظرفیت‌سازی برای ورود محصولات دانش‌بنیان به بازار (تولید محدودی از محصول دانش‌بنیان جهت بازارسازی)، ارتقا محصول دانش‌بنیان (ایجاد ویژگی‌های فنی و عملکردی جدید در محصول)،حمایت تا صددرصد هزینه‌های مورد نیاز برای نمونه‌سازی متناسب با توان و نیاز شرکت، پرداخت به صورت مرحله‌ای و متناسب با پیشرفت طرح (دارای زمان تنفس)، الزام به ارائه طرح (فنی، بازار و مالی) روی محصول دانش‌بنیان در قالب کاربرگ تخصصی صندوق نواوری و شکوفایی از جمله شرایط لازم برای دریافت تسهیلات نمونه‌سازی است.

 

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • میزان تسهیلات دولت سیزدهم به دانش‌بنیان‌ها ۲ برابر شد
  • اعطای بیش از ۱۳ هزار میلیارد تومان ضمانت‌نامه به دانش‌بنیان‌ها/ افزایش ۱.۸برابری ارائه تسهیلات در سالی که گذشت
  • اعطای بیش از ۱۳ هزار میلیارد تومان ضمانت‌نامه به دانش‌بنیان‌ها/افزایش ۱.۸برابری ارائه تسهیلات در سالی که گذشت
  • حضور دانش بنیان‌های ایرانی در نمایشگاه تجهیزات نفت و پتروشیمی چین
  • حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در نمایشگاه فناوری چین
  • دانش‌بنیان‌های ایرانی به نمایشگاه فناوری و تجهیزات نفت و پتروشیمی چین می‌روند
  • انتشار اولین اوراق صکوک نوآوری، گام بلند بانک پارسیان در حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان
  • شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور راهی نمایشگاه نفت و گاز روسیه می‌شوند
  • شرایط استفاده از اوراق صکوک برای شرکت‌های دانش‌بنیان چگونه است؟
  • تسهیلات نمونه‌سازی محصولات دانش‌بنیان چیست؟