Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از آستارا، ارسلان زارع پس از بازدید پروژه احداث بزرگراه آستارا-آستارا و بارانداز ریلی، در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: شهرستان مرزی بندر آستارا از جمله شهرستان های مهم گیلان به شمار می‌رود که به لحاظ کارکردها و موقعیت ژئوپلیتیکی و باتوجه به شرایط مساعد اقتصادی که نقش موثری در توسعه استان و ایران دارد، برای ما بسیار مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: دولت تدبیر و امید در سال‌های اخیر اهتمام جدی داشته تا ضمن گسترش توسعه روابط برادرانه با کشور همسایه، زیرساخت هایی که نقش تاثیرگذاری در افزایش مبادلات تجاری  و فعالیت های اقتصادی دارند را تقویت کند.

نماینده عالی دولت در گیلان با اشاره به آغاز پروژه های مشترک میان دو کشور ایران و آذربایجان در سال های گذشته که بخشی از آنها اجرا شده و برخی دیگر در حال اجراست، اظهار کرد: پروژه بارانداز یکی از این پروژه هاست و مراحل عملیاتی پروژه پل خودرویی آستارا-آستارا نیز به زودی آغاز می‌شود.

وی به نقش تاثیرگذار آستارا و بندر این شهرستان برای حمل بار و مسافر پس از تکمیل راه آهن رشت - آستارا و اتصال کریدور شمال - جنوب اشاره کرد و گفت: این پروژه در اولویت برنامه‌های دولت قرار دارد و علاوه بر انتخاب قرارگاه خاتم الانبیاء به عنوان پیمانکار، برای تملک اراضی نیز مبلغ ۲۰ میلیارد تومان نقدینگی لازم توسط رییس سازمان برنامه و بودجه در ابتدای امسال اختصاص یافت.

استاندار گیلان در بخش دیگری از سخنانش در این مصاحبه به ظرفیت های متعدد شهرستان آستارا از جمله منطقه ویژه اقتصادی و امکان فعالیت های اقتصادی، تولیدی و اشتغالزایی اشاره و اضافه کرد: بخشی از عملیات ساخت پروژه راه آهن رشت - آستارا آغاز شده که امیدواریم براساس قطعات پیش بینی شده بخش هایی از آن در دولت دوازدهم اجرایی شود.

وی با اشاره به اینکه پروژه های مشترک برای کشور آذربایجان نیز از اهمیت خاصی برخوردار است، گفت: مبلغ ۶۰ میلیون دلار برای اجرای بارانداز و بخشی از ریل برای ایستگاه مسافری و باری، جزو تعهدات آنها بوده که مطابق با برنامه زمانبندی پیش نرفته و  مکاتبات و مذاکراتی داشته ام و امروز هم پیگیر این موضوع بودم تا از طریق سفیر کشورمان در جمهوری آذربایجان انجام پروژه تسریع شود.

 زارع درخصوص پروژه تعریض جاده آستارا به اردبیل نیز گفت: این پروژه از جمله طرح‌های ادامه دار دولت جمهوری اسلامی ایران است که به قطعه های چهار کیلومتری تقسیم شده و امیدواریم با تامین اعتبارات بخش هایی از این پروژه نیز در دولت دوازدهم تکمیل شود.

حضور در جلسه شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی گیلان در فرمانداری شهرستان مرزی بندرآستارا از جمله برنامه های سفر استاندار است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران بزرگراه دولت مصاحبه مبادلات تجاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۳۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این پروژه نماد همبستگی، تقویت دوستی و مایه افتخار دولت ایران و سریلانکا است

رئیس جمهور با بیان اینکه کشورهای غربی تلاش می‌کنند به ما القا کنند که دانش و فناوری فقط در اختیار آنهاست، اظهار داشت: امروز جمهوری اسلامی ایران با اتکا به توانمندی‌های فنی و مهندسی بومی در حال اجرای طرح‌های بزرگ آب و برق در بیش از 20 کشور جهان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، سید ابراهیم رئیسی ظهر امروز چهارشنبه به وقت محلی، در مراسم افتتاح و بهره‌برداری از ابرپروژه چند منظوره «اومااویا» در سریلانکا، به عنوان یکی از بزرگترین طرح‌های صدور خدمات فنی- مهندسی ایرانی، بهره‌برداری از این پروژه را نماد همبستگی، پیوند، تقویت دوستی و مایه افتخار دو ملت دانست.

رئیس جمهور نمایش همبستگی، همدلی و همراهی دو کشور و دو ملت آسیایی را از ویژگی‌های مهم این پروژه دانست و تصریح کرد: بهره‌برداری از این سد، نیروگاه و تونل انتقال آب نماد، تحقق اراده دو کشور و دو ملتی است که می‌خواهند با اتکا به توان بومی، رفاه و آسایش خود را فراهم کنند.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به تامین مالی این طرح از سوی سریلانکا و تامین و انتقال خدمات فنی و مهندسی از سوی ایران، تامین آب شرب و آب کشاورزی برای ۵ هزار هکتار اراضی جدید و آغاز به کار یک نیروگاه ۱۲۰ مگاواتی را از دستاوردهای این پروژه برای مردم سریلانکا دانست و افزود: امروز جمهوری اسلامی ایران با اتکا به توانمندی‌های فنی و مهندسی بومی در حال اجرای طرح‌های بزرگ آب و برق در بیش از ۲۰ کشور جهان است.

رئیس جمهور با بیان اینکه کشورهای غربی تلاش می‌کنند به ما القا کنند که دانش و فناوری فقط در اختیار آنهاست، اظهار داشت: انقلاب اسلامی، امام راحل، رهبر معظم انقلاب اسلامی و شهدای عالی‌قدر ما از جمله شهید سلیمانی «ما می‌توانیم» را به ملت ما آموختند. دشمن نمی‌خواست ما پیشرفت کنیم اما ملت ایران اراده کرد که پیشرفته باشد؛ خواست و اراده ملت بزرگ ایران تحقق یافت و دشمن ناکام ماند.

آیت‌الله رئیسی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران آماده است در پیشرفت سریلانکا شریک شده و تمام تجربیات خویش را که نتیجه ۴۵ سال مجاهدت و تلاش مردان و زنان ایرانی است با شما به اشتراک بگذارد و با صدور خدمات فنی و مهندسی در پیشرفت سریلانکا مشارکت داشته باشد.

رئیس جمهور با اشاره به سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماسی برای توسعه روابط با کشورهای آسیایی، همسایه و کشورهای مستقل خاطرنشان کرد: تقویت ارتباط بین ما و شما و دیگر کشورهای همسو و مستقل می‌تواند آینده‌ای درخشان برای دو کشور و دو ملت رقم بزند. بدانید با توکل بر خدا و اعتماد به داشته‌های بسیار خودمان می‌توانیم مسیر پیشرفت را به سرعت طی کنیم.

آیت‌الله رئیسی گفت: برخی کشورهای و نظام سلطه موافق تقویت روابط ما با یکدیگر نیستند و می‌خواهند به ما القا کنند که نمی‌توانیم با تکیه بر توان داخلی پیشرفت کنیم، اما ما در عمل این نظر و القای نظام سلطه را باطل کرده‌ایم.

رئیس جمهور در پایان از همه دست‌اندرکاران اجرای این پروژه عظیم در سریلانکا، تشکر کرد.

پیش از آیت‌الله رئیسی «رانیل ویکرمسینگه» رئیس جمهور سریلانکا نیز در سخنانی با قدردانی از همکاری و تلاش پیمانکاران و همکاری دولت ایران در اجرای این پروژه اظهار داشت: بدون تکنولوژی و فناوری ایرانی، اجرای این پروژه برای ما ممکن نبود؛ شما توانستید برای آینده سریلانکا کار بزرگی انجام دهید.

رئیس جمهور سریلانکا با بیان اینکه مهارت‌های فناورانه ایرانی امروز در دنیای مدرن شناخته شده است، تصریح کرد: شما نمونه کشوری هستید که با خوداتکایی توانستید به پیشرفت در حوزه‌های مختلف برسید. امروز کشورهای ما به‌عنوان کشورهای جنوب، به دنبال اثبات هویت‌های خودشان هستند و چنین پروژه‌های هویت و توانایی‌های ما را به جهانیان اثبات می‌کند.

کد خبر 747513

دیگر خبرها

  • تقویت و توسعه زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید
  • تقویت حمایت از تولیدکنندگان با توسعه ارتباطات مجموعه‌های علمی
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • زیرساخت‌های بندر دیلم تقویت می‌شود
  • فعالیت‌های آموزش محور در حوزه سلامت، تقویت می‌شود
  • دولت سیزدهم برای تکمیل زیرساخت بازارچه‌های مرزی مصمم است
  • توسعه زیرساخت‌ها در بنادر امری ضروری است
  • این پروژه نماد همبستگی، تقویت دوستی و مایه افتخار دولت ایران و سریلانکا است
  • ضرورت توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی
  • کسب رتبه هفت کشوری گمرکات آذربایجان شرقی در مبادلات تجاری