Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-18@08:51:15 GMT

پیشنهاد ارائه خدمات ماساژ درمانی در بیمارستان ها

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۴۳۲۲۷

پیشنهاد ارائه خدمات ماساژ درمانی در بیمارستان ها

به گزارش خبرگزاری مهر، پانته آ ضیمران، در نشست خبری رونمایی از تشکیل اولین انجمن تخصصی «اسپا» در ایران، گفت: کار اصلی انجمن «اسپا» استانداردسازی، درجه بندی، آموزش و ایجاد مهارت است.

وی افزود: در آمریکا ۴۰۰ دلار هزینه یک اتاق اشغال شده در حوزه «اسپا» می شود که حدود ۶ تا ۷ میلیون تومان است. اما در ایران هتل های لوکس و توریست پذیر زیادی داریم که خدمات تفریحی و «اسپا» ندارند، برای همین نخستین پورتال توریسم سلامت را در کیش آغاز کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمیران ادامه داد: یکی از اهدافی که برای این موضوع وجود دارد این است که جزیره کیش به ‌طور کلی با شهرهای دیگر ایران کاملا متفاوت است. استرس، ترافیک، آلودگی صوتی و هوا و…، در این جزیره وجود ندارد. همه این موارد کمک می‌کند که افراد بهتر بتوانند به آن درجه از آرامشی که مدنظر ما است برسند.

وی گفت: تعامل خوبی با دانشکده طب سنتی ایران داریم تا به پروتکل ها و متدهای آموزشی خوبی دست یابیم و این آغاز ورود حرفه ای «اسپا» به حاشیه هتل بیمارستان ها برای ارائه خدمات ماساژ بیماران پس از ریکاوری است.

ضمیران، با انتقاد از فعالیت زیرزمینی ماساژورها در کشور، افزود: متاسفانه تعداد زیادی از این افراد از طریق فضای مجازی فعال هستند.

ایمان مصدری از اعضای اصلی انجمن تخصصی اسپا، گفت: اسپا همان حمام‌های قدیمی اما در شکل و شمایل لوکس‌تر و سیستماتیک‌ هستند.

وی افزود: خدمات «اسپا» تاثیر بسیاری بر روح و روان فرد دارد و بدن را برای درمان‌های مختلف هم آماده می‌کند. به این ترتیب می‌تواند به ‌عنوان یکی از ظرفیت‌های توریسم سلامت شناخته شود که در ایران کمتر به آن توجه شده است.

محمدرضا تهرانی عضو هیات مدیره انجمن «اسپا»، گفت: گردشگری سلامت با گردشگری تندرستی با هم متفاوت است و باید گردشگری تندرستی در کنار سایر ظرفیت های گردشگری به محلی برای جذب توریست تبدیل شود.

وی در مورد تاثیر «اسپا» بر توسعه دهکده سلامت، افزود: دهکده سلامت جایی نیست که تنها به جسم افراد توجه شود و تحت درمان قرار بگیرند. در دهکده سلامت باید در کنار کارهای مدیکالی که بر روی افراد انجام می‌شود به روح، غذا، رفتار، خواب و…، نیز توجه شود.

کد خبر 4939217

منبع: مهر

کلیدواژه: ماساژ درمانی بیمارستان طب سنتی ویروس کرونا وزارت بهداشت فاصله گذاری اجتماعی کیانوش جهانپور دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سعید نمکی کووید 19 هفته سلامت گوارش علیرضا زالی هفته بدون دخانیات شیوع کرونا بیماری ام اس سازمان غذا و دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۳۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی ٨ رشته جدید در دانشگاه علوم پزشکی کردستان

به گزارش خبرنگار مهر، فریدون عبدالملکی عصر سه‌شنبه در بازدید رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به برخی نیازمندی‌های استان اظهار کرد: کلنگ زنی ۲ بیمارستان در استان، به مطالبه عمومی تبدیل شده است که امیدوارم با همکاری مدیران استانی هر چه سریع‌تر ساخت این ۲ پروژه به اتمام رسیده و به چرخه ارائه خدمات وارد شود.

وی افزود: فراهم کردن انبارهایی برای بیمارستان سیار شهید ماموستا شیخ الاسلام، دارویی و تجهیزات پزشکی و همچنین تأمین ملزومات آزمایشگاهی از جمله نیازمندی‌های ما در حوزه غذا و دارو است که با این کار مهم جایگاه مرجعیت دانشگاه حفظ و ارتقا داده می‌شود.

عبدالملکی به پیشرفت سایر بخش‌های دانشگاه اشاره کرد و گفت: در حوزه آموزشی هشت رشته جدید به دانشگاه اضافه شده که دستیاری عفونی و ارولوژی و PhD پژوهشی پزشکی سلولی ملکولی و نیز احداث دانشکده داروسازی و فناوری‌های نوین از آن جمله است.

وی به ارائه خدمات به مردم در ١٦ بیمارستان دانشگاهی و یک بیمارستان سیار شهید ماموستا شیخ الاسلام اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: بیمارستان سیار برای موارد غیرمترقبه است که نیاز به تکمیل تجهیزات پزشکی و تکمیل محلی برای نگهداری آن داریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی استان کردستان مرز باشماق را از مهمترین مرزهای صادراتی کشور برشمرد و اظهار کرد: در این مرز باید به سلامت به عنوان یک مقوله ویژه توجه شود به طوری که فضایی حداقل یک‌هزار متر مربعی برای ارائه خدمات سلامت از قبیل واکسیناسیون، قرنطینه سازی، کنترل قاچاق دارو و مواد آرایشی و پد پالگرد در طرح جامع مرز در نظر گرفته شود.

گفتنی است؛ بازدید از واحدهای مختلف آزمایشگاه معاونت غذا و دارو پایان بخش این دیدار و نشست ٢ ساعته بود.

کد خبر 6080368

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات درمانی رایگان به بیماران هموفیلی
  • افتتاح بخش آی.سی.یو و سی.آرم بیمارستان طالقانی تبریز
  • بهره‌برداری از ۷۱ طرح درمانی طی دو سال گذشته در لرستان
  • بهره برداری از ۷۱ طرح درمانی طی دو سال گذشته در لرستان
  • بهره مندی بیش از یک هزار و ۵۰۰ بیمار هموفیلی از خدمات درمانی و مراقبتی
  • افتتاح ۱۲ پروژه بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم در کردستان
  • راه‌اندازی ٨ رشته جدید در دانشگاه علوم پزشکی کردستان
  • خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در کرمانشاه ارائه می‌شود
  • کمک ۱۰ میلیاردریالی خانواده ای نیک اندیش به مرکزی درمانی در شیراز
  • ارائه خدمات بهداشتی درمانی به ۳۴۰۰ مورد حیوان گزیدگی در کردستان