Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@14:09:22 GMT

در مرحله حمله به کرونا هستیم

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۴۳۴۶۷

در مرحله حمله به کرونا هستیم

ایسنا/کرمانشاه رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر در مرحله حمله به "کرونا" قرار داریم، تاکید کرد: تلاش می شود مبتلایان پیش از وخامت حال و پیش از انتقال بیماری به سایر افراد جامعه، شناسایی شوند.

دکتر محمد مهدی گویا در جلسه امروز (12 خرداد) ستاد مدیریت و کنترل کرونای استان کرمانشاه با بیان اینکه در ماه های ابتدایی شیوع کرونا، کشور در حالت تدافعی قرار داشت، گفت: در آن روزها تمام تلاش و تمرکز ما بهبود روند درمان و جلوگیری از مرگ و میر افراد بود و عملا در لاک دفاعی رفته بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یک ماهی است که حمله به کرونا را شروع کرده ایم و تلاش ما این است مبتلایان بیماری را قبل از اینکه راهی مراکز درمانی شوند شناسایی کرده و از شیوع هرچه بیشتر بیماری در جامعه پیشگیری کنیم.

گویا از مرحله غربالگری به عنوان یک مرحله ارزشمند در بحث مقابله با کرونا یاد کرد و افزود: زمانی این مرحله از کار موفقیت آمیز خواهد بود که مردم همکاری کرده و مبتلایان شناسایی شده ایزوله شده و قرنطینه شوند.

رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت به راه اندازی مراکز 16 ساعته در کشور اشاره کرد وافزود: این مراکز 16 ساعت در روز فعالیت دارند تا ناقلین بیماری را شناسایی کنند و در کنار آن بحث غربالگری اینترنتی و تلفنی هم در حال انجام است.

گویا تصریح کرد: در کنار بحث غربالگری، بسیار مهم است که به مردم آموزش داده شود که بعد از ابتلا به بیماری چطور از خود مراقبت کرده و چطور مانع انتقال بیماری به دیگران شوند، چرا که اگر این مرحله از کار لحاظ نشود قطعا با شیوع زیرپوستی بیماری مواجه خواهیم شد و مراکز درمانی مملو از بیمار می‌شوند.

این مسئول با خطرناک دانستن این تصور از سوی مردم که شرایط جامعه عادی شده، افزود: به هیچ عنوان شرایط کشور به لحاظ شیوع کرونا به حالت عادی برنگشته و در هیچ استانی وضعیت عادی نداریم. مردم باید با جدیت رعایت پروتکل های بهداشتی را داشته باشند.

رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت تاکید کرد: مردم باید بدانند کرونا همچنان در سطح جامعه وجود دارد و نباید مراسم و  تجمعات و مجالس به حالت عادی برگردد.

گویا از تمام مسئولین استانها خواست تا تنها به اطلاع رسانی و آگاه سازی مردم نسبت به خطرات کرونا و رعایت نکات بهداشتی الزامی از طریق صدا و سیما اکتفا نکرده و حتما از شیوه های اطلاع رسانی محلی در محلات مختلف و بویژه مناطق حاشیه نشین شهرها استفاده کنند.

این مسئول همچنین از دستگاه های مختلف خواست جهت کنترل هرچه بهتر بیماری، از حضور کارمندان بیمار خود در محل کار خودداری کرده و اجازه دورکاری بدهند.

گویا تصریح کرد: همچنین این ضرورت وجود دارد که در محل های شلوغ مانند فروشگاه‌ها و مال های بزرگ پروتکل های بهداشتی با حساسیت بیشتری اجرایی شده و از ورود افراد بدون ماسک به این اماکن خودداری شود.

این مسئول در پایان تاکید کرد: همه مردم و مسئولین باید همکاری کرده تا بتوانیم این روزهای سخت را پشت سر بگذاریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی كرمانشاه منطقه کرمانشاه کروناویروس بیماریهای واگیردار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۳۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد

زی‌سان: این مرد ۷۲ ساله ناشناس زمانی که در سال ۲۰۲۲ و پس از دریافت چندین واکسن کووید، به نوع اومیکرون (Omicron) ویروس کرونا مبتلا شد، دچار نقص ایمنی شدید بود.

به گزارش زی‌سان، از آن زمان، وی در مجموع ۶۱۳ روز تا زمان مرگش در اکتبر سال گذشته، به طور مداوم تستش به ویروس کرونا مثبت بود.
اگرچه موارد بسیار طولانی کووید-۱۹ در گذشته گزارش شده، اما این طولانی‌ترین موردی است که تاکنون وجود داشته است.

در طول ۲۰ ماه عفونت، پزشکان تمام تلاش خود را برای کمک به مرد مسن انجام دادند، اما هیچ نتیجه‌ای حاصل نشد. بدن او حتی با کمک دارو‌های آنتی‌بادی نمی‌توانست پاسخ ایمنی کافی برای مبارزه با ویروس داشته باشد و سال گذشته به دلیل تشدید یک بیماری زمینه‌ای درگذشت.

بیماران مبتلا به “SARS-CoV-۲” معمولاً ویروس را ظرف چندروز یا چند هفته از بین می‌برند، اما در این حالت شدید، عفونت تقریباً دو سال ادامه داشت.

در طول دوره عفونت، پزشکان مکرراً از مرد نمونه‌برداری کردند تا مواد ژنتیکی ویروس کرونا را تجزیه و تحلیل کنند و دریافتند که نوع اصلی Omicron BA۱ در بدن او بیش از ۵۰ جهش داشته است؛ جهش‌هایی که می‌توانستند از سیستم ایمنی بدن انسان فرار کنند.

خوشبختانه، «هیچ انتقال مستندی» از این مرد به سایر اعضای جامعه وجود نداشت، اما این مورد بر خطرات طولانی‌مدت عفونت SARS-CoV-۲ تاکید دارد.

محققان نوشتند: «این مورد بر خطر عفونت‌های پایدار SARS-CoV-۲ در افراد دارای نقص ایمنی تاکید می‌کند، زیرا ممکن است انواع منحصر به فرد ویروس کووید به دلیل تکامل گسترده، درون میزبان ظاهر شود.»

tags # کرونا سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • یحیی با «کریم» به تبریز می‌رود
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • درد قفسه سینه نشانه چه بیماری است؟
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (6 اردیبهشت)
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (5 اردیبهشت)
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا