Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@09:32:37 GMT

برگزاری امتحانات علوم پزشکی شهید بهشتی به صورت مجازی

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۴۳۴۷۲

برگزاری امتحانات علوم پزشکی شهید بهشتی به صورت مجازی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر محمد مهدی صدوقی افزود: در همه مقاطع اولویت با دانشجویان ترم آخر و ماقبل آخر خواهد بود.

وی با بیان اینکه آموزش حضوری دانشگاه بنا بر ابلاغیه وزارت بهداشت از تاریخ ۱۷ خردادماه اجرایی می شود، گفت: در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طی جلسات مکرر با روسا و معاونان آموزشی دانشکده ها و همچنین معاون دانشجویی دانشگاه، تصمیم گرفته شد آموزش حضوری در دانشگاه به صورت تدریجی از ۱۷ خردادماه آغاز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صدوقی ادامه داد: طبق برنامه ریزی انجام شده در هفته اول و یا دوم پذیرای دانشجویان ترم آخر و ماقبل آخر در سطوح دکتری، کارشناسی ارشد و کارشناسی خواهیم بود.

کارآموزان به بخش های با ریسک ابتلا به کرونا نمی روند

وی درباره دانشجویان دانشکده پزشکی توضیح داد: دانشجویانی که کارآموز هستند و در بخش ها حضور دارند، طبق برنامه ریزی های انجام شده در دانشکده پزشکی، برای اوایل تیرماه به بخش هایی خواهند رفت که ریسک ابتلا به کرونا در آن ها پایین و از امنیت بالایی برخوردار است.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یادآور شد: بنابراین دانشجویان به بخش هایی مانند عفونی و ریه که هنوز بیماران کرونایی در آنجا بستری هستند و احتمال خطر برای دانشجویان در این بخش ها وجود دارد، فرستاده نمی شوند و به بخش هایی می روند که از نظر ایمنی برای آنان اطمینان خاطر وجود داشته باشد.

صدوقی درباره دانشجویان پرستاری توضیح داد: دانشجویان ترم آخر و ماقبل آخر پرستاری که خدمت در عرصه خواهند داشت نیز در بخش هایی حضور خواهند یافت که از نظر سرایت کرونا حداقل خطر را داشته باشند تا مشکلی برای سلامت دانشجویان عزیز ایجاد نشود.

آموزش های مجازی تداوم می یابد

وی ادامه داد: عمده دانشجویان ما همچنان باید آموزش مجازی را ادامه دهند و دروسی که به صورت آموزش مجازی می تواند همچنان برقرار باشد و تا الان هم به صورت مجازی انجام می شده ادامه پیدا خواهد کرد، به ویژه برای دانشجویان ترم های یک، دو، سه و چهار که عمده دروس آن ها به صورت تئوری است.

درباره دروس عملی ترم اولی ها در تابستان تصمیم گیری می شود

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: احیانا اگر درس های عملی برای ترم های اول، دوم و سوم وجود داشته باشد، فعلا این دروس عملی بازگشایی نمی شوند و در مورد دروس عملی این دسته از دانشجویان نیز طی ماه های آینده، یعنی تیر و مردادماه تصمیم گیری خواهد شد که اگر شرایط مناسب بود دانشجویان در آن زمان در دانشگاه حضور پیدا خواهند کرد و اگر باز هم شرایط مناسب نبود به ترم های آینده موکول خواهد شد.

صدوقی تاکید کرد: بنابراین نگرانی برای دانشجویان نباید وجود داشته باشد و آموزش های تئوری آنان به صورت مجازی خواهد بود و آموزش های حضوری بیشتر برای دانشجویان ترم های آخر مقاطع مختلف که نزدیک به فارغ التحصیلی هستند و نیاز به گذراندن واحدهای عملی دارند، از هفدهم خرداد خواهد بود.

توسعه اختیارات دانشکده ها برای تصمیم گیری درباره وضعیت آموزشی

وی با بیان اینکه ممکن است وضعیت دانشکده ها با یکدیگر تفاوت داشته باشد، یادآور شد: اختیاراتی هم به روسا و معاونان آموزشی دانشکده ها داده شده است تا اگر تصمیم گیری های مقطعی هم خواستند انجام دهند این اختیار را داشته باشند.

صدوقی افزود: دانشکده دندانپزشکی، دانشکده ای است که ریسک خطر بالایی دارد و هفته اول به آموزش اساتید کارکنان و دانشجویان برای چگونگی رعایت اصول بهداشتی اختصاص می یابد و در هفته دوم نیز دستیاران سال آخر در دانشکده حضور پیدا خواهند کرد.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: به تدریج دانشجویان رشته ها و مقاطع مختلف در دانشکده ها از جمله دانشکده دندانپزشکی حضور پیدا خواهند کرد.

عمده آزمون ها مجازی برگزار می شود

وی با بیان اینکه در بعضی از مقاطع، رشته ها و دانشکده ها آموزش مجازی تقریبا اتمام یافته و دانشجویان در حال آمادگی برای برگزاری آزمون هستند، درباره نحوه برگزاری آزمون ها توضیح داد: عمده آزمون ها به صورت مجازی برگزار می شود، زیرا به حضور فیزیکی دانشجویان نیاز نیست.

امکان برگزاری مجدد آزمون های مجازی در صورت بروز مشکل

صدوقی ادامه داد: با توجه به مشکلاتی مانند قطعی اینترنت و مواردی از این دست که ممکن است در حین برگزاری آزمون برای دانشجویان اتفاق بیفتد، در شورای آموزشی دانشگاه این تصمیم گرفته شد که چناچه برای گروه و یا دانشکده ای مشکلاتی در حین برگزاری آزمون الکترونیک پیش آمد، امکان برگزاری آزمون مجدد فراهم شود.

وی توضیح داد: آزمون مجدد می تواند به صورت الکترونیک و یا به صورت حضوری انجام شود، زیرا ممکن است تعداد کمی دچار این مشکلات شوند.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: بازگشایی آموزش حضوری به صورت تدریجی خواهد بود تا نگرانی های دانشجویان و خانواده های آنان برطرف شود، زیرا ما نیز ترجیح می دهیم دانشجویان در یک محیط ایمن آموزش ببینند.

امکان حضور هم زمان ۲۰۰۰ دانشجو در کلاس های آنلاین

صدوقی درباره کلاس های تعاملی توضیح داد: اوایل در آموزش مجازی دانشگاه مشکلاتی وجود داشت که خوشبختانه این مشکلات به تدریج برطرف شد و در حال حاضر سیستم تعاملی ما برقرار شده است، به طوری که در آن واحد ۲۰۰۰ نفر به صورت آنلاین می توانند در کلاس های مختلف حضور پیدا کنند.

وی با بیان اینکه رفع این نوع مشکلات باعث رفع دغدغه دانشجویان و اساتید می شود، گفت: البته ممکن است هنوز هم ایراداتی در این باره وجود داشته باشد و به همین خاطر ما پذیرای پیشنهادها و انتقادات در این باره هستیم  و در صورت وجود هرگونه مشکل در صدد رفع آن برخواهیم آمد.

حضور حداقلی دانشجویان در خوابگاه ها

صدوقی یادآور شد: هماهنگی های لازم با معاونت دانشجویی برای حضور دانشجویان در خوابگاه انجام شده است و قرار است حداکثر ایمنی در خوابگاه ها رعایت شود، بنابر این ما نمی توانیم پذیرای ۵۰ درصد افراد باشیم، زیرا محدودیت هایی در سیستم خوابگاهی وجود دارد و برای رعایت نکات ایمنی می خواهیم حداقل افراد در خوابگاه حضور پیدا کنند.

وی ادامه داد: بنابر این احتمال دارد در حد ۳۰ تا ۴۰ درصد دانشجویان را برای آموزش حضوری پذیرا باشیم و به تدریج طی سه تا چهار هفته بعدی با توجه به شرایط درباره این مسئله تصمیم گیری خواهیم کرد و در صورت عدم وجود مشکل، حضور را پررنگ تر خواهیم کرد.

پایان ترم جاری در مرداد و شهریور

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره زمان پایان کلاس های حضوری در ترم جاری توضیح داد: زمان پایان ترم جاری، پایان تیرماه و برگزاری امتحانات نیز تا ۱۵  مرداد خواهد بود، اما با توجه به شرایط متفاوت در هر دانشکده، ممکن است ترم تحصیلی در بعضی دانشکده ها مانند دندانپزشکی بیشتر طول بکشد و تا پایان مرداد و حتی پایان شهریورماه ادامه یابد.

وی با بیان اینکه امکان تحقق هر درخواستی از سوی دانشکده ها که برای تسهیل شرایط دانشجویان انجام شود، فراهم است، گفت: دانشجویان در این باره نگرانی نداشته باشند و امتحان دورسی که پایان یافته می تواند برگزار شود و ترم برای دروسی که هنوز آموزش آن ها پایان نیافته می تواند دو تا سه هفته بیشتر ادامه یابد.

صدوقی یادآور شد: در مورد کلاس های عملی در ترم های پایین تر، تیرماه تصمیم گیری خواهد شد و دانشجویان نگرانی از این بابت نداشته باشند.

امکان حذف دروس و یا ترم تحصیلی فراهم است

معاون آموزشی دانشگاه درباره حضور فیزیکی دانشجویان در دانشگاه از هفدهم خرداد به بعد توضیح داد: بیشتر دانشجویان ترم های آخر که در شرف فارغ التحصیلی هستند در کلاس های آموزش حضوری، حضور خواهند داشت و این تمهیدات دیده شده که کلاس های آنان برگزار شود تا بتوانند هرچه زودتر فارغ التحصیل شوند، اما فعلا اجباری برای حضور فیزیکی در کلاس های حضوری دیده نشده است و طبق آیین نامه افراد می توانند دروس و یا ترم تحصیلی را حذف کنند.

وی تاکید کرد: وضعیت ایمنی و سلامت کلاس ها ارزیابی می شود و درصورت رعایت این کلاس ها را ادامه خواهیم داد، اما در صورت بروز هرگونه مشکل، درباره آن مجددا تصمیم گیری خواهیم کرد.

صدوقی تاکید کرد: دانشجویان نگران نباشند، حفظ ایمنی و سلامت آنان برای دانشگاه از هرچیزی مهمتر است و البته ادامه تحصیل نیز برای ما اهمیت زیادی دارد که امیدواریم با همیاری و همفکری یکدیگر بتوانیم این مهم را نیز به پیش ببریم.

وی گفت: تصمیماتی که در هفته های آتی در شورای آموزشی دانشگاه اخذ شود، به دانشجویان و اساتید اطلاع رسانی می شود.

کد خبر 4939310

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی امتحانات پایان ترم آموزش مجازی ویروس کرونا ویروس کرونا دانشگاه ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشجویان امتحانات پایان ترم آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه های ایران دانشگاه تهران دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سازمان سنجش منصور غلامی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی وجود داشته برای دانشجویان دانشجویان ترم برگزاری آزمون صورت مجازی داشته باشند آموزش حضوری آموزش مجازی تصمیم گیری دانشکده ها یادآور شد حضور پیدا آزمون ها بخش هایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۳۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام جمعه زاهدان: برای حق‌آبه سیستان آن‌گونه که باید کار نشد

امام جمعه زاهدان گفت: هزینه‌های زیادی در منطقه سیستان صورت گرفته اما طرح‌های اجرا شده بر اساس کارشناسی لازم نبوده با وجود اینکه در منطقه سیستان نیروهای شایسته و کارشناس کم نبوده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، آیت‌الله مصطفی محامی ظهر امروز ضمن حضور در دانشگاه علوم قرانی زاهدان در نشست پرسش و پاسخ دانشجویان اظهار داشت: قرآن کتاب هدایت است و ما به عنوان مسلمان باید نهایت بهره را از آن ببریم اما متاسفانه با وجود همه این ویژگی‌ها توجه کافی به قرآن صورت نگرفته است و برای همین است که پیامبر اکرم(ص) با گلایه مطرح می‌کنند: "یَا رَبِّ إِنَّ قَوْمِی اتَّخَذُوا هَٰذَا الْقُرْآنَ مَهْجُورًا" خداوندا قوم من قرآن را مهجور قرار دادند و آنگونه که باید به آن نپرداختند.

امام جمعه زاهدان افزود: فعالیت‌های علمی و پژوهشی در رابطه با قرآن کریم صورت گرفته اما کافی نیست و باید در عرصه‌های مختلف آن به کار و فعالیت بپردازیم.

آیت‌الله محامی بیان داشت: رشته‌‌های قرآنی که در مراکز علمی و دانشگاهی طراحی شده بیشتر به مباحث جانبی می‌پردازد هر چند که مباحث مهمی است اما کمتر به اصل معانی قرآن پرداخته شده و این یکی از آسیب‌های کار است و دانشجویان دانشگاه علوم قرآنی باید در کنار واحدهای درسی به سراغ معانی و معارف قرآن نیز بروند.

وی افزود: قرآن کریم با علوم دیگر متفاوت است از این جهت که اگر تزکیه و پاکی دل نباشد ارتباط و فهم درستی از آیات و روایت کسب نکرده و به عمق قرآن پی نمی‌برند و با همین قرآن که کتاب هدایت است بسیاری از افراد هدایت شده و برخی نیز گمراه خواهند شد و گمراه شدن آنان به علت وجود نقص در خود آنهاست و اگر می‌خواهیم از هدایت قرآن بهره‌مند شویم باید به دل بپردازیم و دلمان را صاف و پاک کنیم.

آیت‌الله محامی در پاسخ به سئوالات و مطالبات دانشجویان مبنی بر تامین منابع مالی و تجهیز دانشگاه، پیگیری حقابه سیستان، جلب توجهات به سوی دانشگاه علوم قرآنی و جذب اعضای هیئت علمی در دانشگاه علوم قرآنی زاهدان اظهار کرد: جهت تامین منابع مالی و تجهیز دانشگاه علوم قرانی در گذشته هم صحبت‌هایی صورت گرفت و مسئولان دانشگاه باید در این جهت تدابیری اتخاذ کنند و از ظرفیت خیرین بهره‌گیری کنند و در مواقع مورد نیاز بنده نیز قادر به پیگیری هستم.

وی عنوان کرد: در حوزه حقابه سیستان بنده سخنرانی‌ها و پیگیری‌های متعددی طی پنج سال گذشته داشته‌ام و عنوان کردم که ظاهرا خود آقایان در استان خشکسالی را باور نکرده‌اند و تازه دو سال است که موضوع حق‌آبه سیستان تبدیل به یک مطالبه عمومی شده است و حتی ریاست محترم جمهور نیز هنگام حضور در استان نسبت به این مسئله موضع گرفتند.

وی اضافه کرد: پیگیری هایی هم از سوی وزارت امور خارجه صورت گرفت اما بنده در خطبه‌های نماز جمعه عنوان کردم که آقایان آن گونه که باید کار نکرده و از همه اهرم‌ها استفاده نمی‌کنند.

امام جمعه زاهدان گفت: بخشی از این مشکلات حاصل از کم کاری خود ناست چرا که مسئولان گزارش دادند که با وجود خشکسالی‌ها میزان بارندگی‌ سالیانه در جنوب استان طی این سالها دو میلیارد متر مکعب بوده در حالی که حقابه سیستان از افغانستان 800 میلیون متر مکعب است و اگر در استان سدهایی احداث شود می‌توان این بارندگی‌ها را مهار کرد و از آن در مصارف مختلف بهره برد و در این صورت دیگر نیازی به حقابه یا استفاده از آب دریای عمان و دستگاه آب شیرین کن نیست.

آیت‌الله محامی اظهار داشت: مشکل دیگر به خود مردم سیستان بر می‌گردد چرا که اتفاق نظر ندارند و هر کس حرف خود را می‌زند  جهات سیاسی، قومی و حزبی را دنبال می‌کنند و برای نمونه یک نفر بحث آب ژرف را مطالبه می‌کند و فرد دیگر بر استفاده از آب دریای عمان تاکید دارد  و هنوز توافقی صورت نگرفته که در این صورت مسئولان در مرکز کشور نیز ترتیب اثری نخواهد داد‌.

وی گفت: هزینه‌های زیادی در منطقه سیستان صورت گرفته اما طرح‌های اجرا شده بر اساس کارشناسی لازم نبوده با وجود اینکه در منطقه سیستان نیروهای شایسته و کارشناس کم نبوده است.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان در پاسخ به درخواست یکی از دانشجویان مبنی بر جلب کردن توجهات به سوی دانشگاه علوم قرآنی اظهار کرد: بخشی از کار به خود شما بر می‌گردد و باید در جامعه حضوری فعال داشته و توجه‌ها را جلب کنید تا مردم تاثیرگذاری شما را ببینند و همواره درخواست استفاده از این ظرفیت را داشته باشد.

وی گفت: افزایش تعداد اعضای هیئت علمی حرف منطقی است و دانشگاه باید در این حوزه برنامه‌ریزی داشته باشد چرا که اگر این کار صورت نگیرد باعث تضعیف رشته و دانشجویان خواهد بود و به تدریج جایگاه دانشگاه را تضعیف می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از پرداخت وام‌های دانشجویان علوم پزشکی / برگزاری ۷ طرح ملی دانشجویی
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • واگذاری دیپلماسی علمی محور مقاومت به دانشگاه شاهد
  • برگزاری آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور از صبح فردا ( ۶ اردیبهشت )
  • برای احقاق حقابه سیستان از همه اهرم‌ها باید استفاده شود
  • برای حق‌آبه سیستان آن‌گونه که باید کار نشد
  • امام جمعه زاهدان: برای حق‌آبه سیستان آن‌گونه که باید کار نشد
  • برگزاری آیین تکریم و معارفه سرپرست بیمارستان شهید جلیل یاسوج
  • خوابگاه دانشجویان بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مرحله تکمیل
  • واکنش وزیر علوم به انتقادات دانشجویان به عدم حضور در دانشگاه‌ها