Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-25@05:46:11 GMT

محبتی که مأمور حزب بعث را شهید مدافع حرم کرد

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۴۴۲۳۶

محبتی که مأمور حزب بعث را شهید مدافع حرم کرد

پس از ارتحال حاج آقا ابوترابی این مأمور به ایران و به مشهد می آید و در دیداری که با تعدادی از آزادگان داشت شماره مرا از آنان می گیرد. آن زمان بنده در قم بودم که به تلفنم زنگ زد و گفت: من محمد کاظم هستم.

به گزارش گروه حماسه و مقاومت خبرگزاری فارس، 12 خرداد سال 79 حجت الاسلام علی اکبر ابوترابی در مسیر رفتن به زیارت حضرت علی بن موسی الرضا(ع) همراه پدرش در یک سانحه رانندگی دار فانی را وداع گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرحوم ابوترابی با لقب سید آزادگان معروف بود و فوت ایشان ضربه عاطفی سنگینی را بر دل آزادگان وارد کرد. 

مرحوم ابوترابی در روزهای سخت اسارت محبس گاه های رژیم بعث با رفتار و منشش علاوه بر دیگر اسرا برخی از سربازان بعثی را نیز شیفته مرام خود کرده بود. 

در ادامه خاطره ای خواهید خواند به روایت حجت الاسلام علی اصغر صالح آبادی که هم داماد مرحوم ابوترابی است و هم خود از آزادگان جنگ تحمیلی بوده. او از برخورد مرحوم ابوترابی در روزهای اسارت اینگونه تعریف می کند:

سال 61 از جوین سبزوار داوطلبانه به جبهه رفته بودم. رفتنم همزمان شده بود با عملیات رمضان. صبح روز عید فطر هم درحالی که زخمی شده بودم به اسارت نیروهای عراقی در آمدم و 8 سال اسیر بودم. در زندانهای موصل و بغداد روزهایم را سپری می کردم تا اینکه سال 63 با حاج آقا ابوترابی آشنا شدم.

با توجه به اینکه بنده سالها در محضر علمای بسیاری تلمذ کرده بودم  اما زمانی که با حاج آقا ابوترابی برخورد کردم وی را نمونه ای کاملی از یک انسان بزرگوار، خوش اخلاق و خوش برخورد با رفتار کریمانه یافتم که درهمان برخورد اول انسان را جلب می کرد.  به گونه ای که منش و رفتار او یادآور رفتار و منش پیامبراکرم(ص)برای ما بود. زیرا ایشان با خلق عظیمی که داشتند هم با اسرا و هم با سربازان و بعثی ها به گونه ای رفتار می کردند که برای همه مثال زدنی بود.

رفتار او در درجه اول برای خود اسرا و در درجه دوم برای عراقی ها و بعثی ها  بسیار تاثیرگذار و مثبت بود به طوری که خود عراقی هایی که حاج آقا را شکنجه می دادند بر آن معترف بودند.

یکی از فضایل اخلاقی ایشان، احترامی بود که به عراقی ها می گذاشتند که هیچگاه کذایی و ظاهری نبود و برای این نبود که کمتر مورد آزار و اذیت قرار بگیرند بلکه  احترام به انسانیت آنان و اینکه آنان نیز بندگان خدا بودند و لایق احترام و نیاز به هدایت و ملاطفت داشتند.

خاطرم هست که زمانی ما در اردوگاه اردوگاه 5 (صلاح الدین) بودیم که به اصطلاح عراقی ها اردوگاهی بود که افراد  شرور و خرابکار و حرص خمینی را در آنجا نگهداری می کردند و پشت آن محوطه نیز محل استقرار بعثی های اردوگاه بود. یک افسر بعثی به نام محمدکاظم که شیعه هم بود و با آن که شیعه بود اما رفتار تند و خشنی داشت و حتی حاج آقا را مورد ضرب و شتم هم قرار داده بود با این حال حاج آقا ابوترابی به ایشان هم لطف مهربانی می کرد و به او احترام می گذاشت. این لطف و مهربانی نه از آن جهت بود که او را مورد آزار و اذیت قرار ندهد بلکه به خاطر خداوند و به خاطر انسانیت به این شخص احترام می گذاشت و همین رفتار حاج آقا باعث شد  ایشان متحول شد و حتی مشکلات خانوادگی خود را با حاج آقا مطرح می کرد.

حاج آقا هم او را راهنمایی می کرد.  تا اینکه جنگ پایان یافت و ما به ایران بازگشتیم.  پس از ارتحال حاج آقا ابوترابی گویا او به ایران و به مشهد می آید و در دیداری که با تعدادی از آزادگان داشت شماره مرا از آنان می گیرد. آن زمان بنده در قم بودم که تلفنم زنگ زد و گفت من محمد کاظم هستم. قراری گذاشتیم و او به قم آمد و  با هم دیدار کردیم و دیدم همان مامور بعثی است و بسیار علاقمند بود که با خانواده حاج آقا دیداری داشته باشد و از خاطراتش برای آنان بگوید و تاثیر رفتار حاج آقا برایشان درحدی بود که بعدها مطلع شدیم او به صورت داوطلب برای دفاع از حرم حضرت زینب(س) به سوریه اعزام و بعد هم به شهادت می رسد.

قطعا رحلت حاج آقا ابوترابی تاثیر زیادی داشت چرا  بسیاری از آنان حتی بر زبان می آوردند  و احساس می کردند به نوعی  پدر خود را از دست داده اند و رفتن ایشان برای همه سخت و ناباور بود.

به جاست یاد کنیم از شهدای غریب آزاده در اسارت که بر اثر شکنجه و درگیری در اردوگاه  ها به شهادت رسیدند که یکی از همین اتفاقات در 8 آذر سال 61 در درگیری که در اردوگاه پیش آمد سربازان بعثی ها با چماق، کابل و لوله آب فلزی و هرآنچه در دست داشتند به  بچه ها هجوم آوردند و در همان روزه  قریب به بیش از400-500 تن از اسرا را زخمی و دو تن از بچه ها را به شهادت رسانیدند که نام یکی از آنها شهید سید اکبر هاشمی بود. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: جنگ تحمیلی آزادگان قم ابوترابی حاج آقا ابوترابی مرحوم ابوترابی عراقی ها بعثی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۴۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امینی: پژمان درستکار گفت باید به کشتی کمک کنی

مربی تیم ملی آزاد گفت: بعد از محبتی که فدراسیون کشتی و محسن کاوه به من داشتند، اولین کسی که خواست برگردم و به کشتی کمک کنم، پژمان درستکار بود. - اخبار ورزشی -

احسان امینی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره چرایی رفتن و بازگشت دوباره‌اش به کادرفنی تیم ملی آزاد اظهار داشت: فدراسیون کشتی، علیرضا دبیر، ابراهیم مهربان و محسن کاوه همیشه به من محبت داشتند، چه زمانی که در اردو بودم و چه نبودم. هیچ وقت هم با کسی مشکل نداشتم. مسئله رفتنم از کادرفنی، یک بحث اخلاقی بود که به دعوت پژمان درستکار آمده بودم و درست بود که با او هم بروم.

وی اضافه کرد: وقتی پای کشتی و منافع آن وسط باشد، نمی‌توانم نه بگویم. همانطور که گفتم فدراسیون همیشه به من لطف داشته و وقتی خواسته شد به اردو برگردم، اولین کسی که گفت حتماً باید به کشتی کمک کنی، پژمان درستکار بود، او به این تیم عِرق دارد. همه دوست داریم بهترین نتیجه در المپیک حاصل شود. امیدوارم بتوانم جواب اعتماد فدراسیون کشتی را بدهم.

بازگشت احسان امینی به تیم ملی کشتی آزاد/ اطری دعوت نشد

این مربی کرمانشاهی گفت: با محسن کاوه در اردوی تیم ملی جوانان و لیگ بودم، همه جا به من محبت داشته و هیچ مشکلی هم در کار نبوده است. جدای از اینکه قبلاً شاگردش بودم، به عنوان مربی هم در کنارش بوده و از تجربیاتش استفاده کردم. با هیچ‌کس مشکلی ندارم و همه برایم محترم هستند. امیدوارم بتوانم کمک کنم.

عضو کادرفنی تیم ملی آزاد با اشاره به فدراسیون کشتی و حمایتی که از تیم‌های ملی با تامین همه امکانات لازم دارد، خاطرنشان کرد: این را دلی می‌گویم، چه بودم و چه نبودم، دوست دارم تیم‌های علیرضا دبیر قهرمان المپیک شوند. این در رزومه فدراسیون کشتی کم است. واقعاً قهرمانی المپیک می‌تواند این همه تلاش، زحمت و پیگیری را جبران کند. حق کشتی است که بهترین نتایج را بگیرد و پتانسیلش را هم دارد، چه به لحاظ ساختاری که فدراسیون بنا کرده و چه به لحاظ کشتی‌گیر و مربی. همه در این سال‌ها زحمت کشیدند.

امینی که پیش از این در اردوی تیم ملی در کنار یونس امامی بود، درباره کسب سهمیه این کشتی‌گیر در گزینشی آسیایی و رسیدن سهمیه‌های کشتی آزاد به عدد پنج، گفت: بچه‌ها کشتی‌های خوبی گرفتند، خوشبختانه یونس و آذرپیرا به دو سهمیه رسیدند و امیدوار هستم سهمیه 57 کیلو هم در گزینشی آخر کسب شود. یونس نشان داد با حریفان آسیایی هنوز اختلاف زیادی دارد، هرچند یکی از رقبایش در گزینشی آسیایی نایب‌قهرمان جهان بود اما اینها در حد یونس نبودند و توانایی‌اش بیشتر از اینهاست. سیداکوف، دِیک و تسابولوف رقبای اصلی او هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • داستان عجیب تعویض پیراهن موسیالا با مسی
  • موسیالا فاش کرد: داستان عجیب تعویض پیراهن با مسی
  • یادی از شکست آمریکا در طبس
  • کاش رئیس بایرن بودم تا ناگلزمان اخراج نشود
  • نخست وزیر پشت ژاوی در آمد!
  • امینی: پژمان درستکار گفت باید به کشتی کمک کنی
  • شهروند رشتی مأمور قلابی را لو داد
  • اگر کسی خود را مامور معرفی کرد چه کنیم؟
  • مامور قلابی حین ارتکاب جرم در رشت دستگیر شد
  • مامور قلابی در رشت دستگیر شد