Web Analytics Made Easy - Statcounter

دامداران در شهر جاجرم این روزها گلایه‌های فراوانی از وضعیت نا به سامان مراکز جمع‌آوری شیر، قیمت بالای علوفه و همچنین قیمت پایین شیر، دارند که در صورت عدم رسیدگی باید منتظر تعطیلی دامداری‌های سنتی این شهرستان قدیمی خراسان شمالی بود.

خبرگزاری فارس خراسان شمالی، فاطمه معینی؛ «ما دامداران هر روز بایستی ۱۰ کیلومتر با ظرف‌های پرشیر از شهرستان جاجرم به شهرستان گرمه برای تحویل شیر را طی کنیم و متأسفانه به علت نبود مرکز جمع‌آوری شیر خام باید شیر خود را به لبنیاتی‌های سطح شهر بدهیم» این مطلب گوشه‌ای از نارضایتی دامداران جاجرمی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مراکز جمع‌آوری شیر خام مکان‌های ثابتی هستند که از امکانات فیلتراسیون و خنک کردن شیر برخوردار بوده، شیر تولیدی دامداران را جمع‌آوری  و پس از سرد کردن به واحدهای فراوری تحویل و  با داشتن دستگاه‌های موردنظر میزان چربی شیر را مشخص می‌کنند، اما در شهرستان جاجرم به دلیل نداشتن صرفه اقتصادی و همچنین ظرفیت کم تولید شیر، این مراکز دیگر فعالیتی ندارند و تنها مرکز جمع‌آوری هم در حال حاضر تعطیل است که موجب نارضایتی  دامداران جاجرمی شده است.

لبنیاتی ها مشتری آخر شیر دامداری ها!

یکی از دامداران جاجرمی می‌گوید: شیر بعد از  چهار ساعت دچار بار میکروبی می‌شود و چاره‌ای جز فروش شیر به قیمت کم به لبنیاتی‌های سطح شهر نداریم.

محمدی می‌افزاید: برخی از لبنیاتی‌ها  در سطح شهر در عوض شیر  به ما خوراک دام یا کنسانتره می‌دهند و پولی برای شیر داده‌شده دریافت نمی‌کنیم.

وی با گلایه از اینکه دامداری دیگر صرفه اقتصادی ندارد می‌گوید: ما دامداران هر روز باید ۱۰ کیلومتر مسیر جاجرم به شهرستان گرمه را برای تحویل ظرف‌های پرشیر طی کنیم.

این دامدار جاجرمی ادامه می‌دهد: ما دامداران متأسفانه به علت نبود مرکز جمع‌آوری شیر خام باید شیر خود را به لبنیاتی‌های سطح شهر  بدهیم.

مرکز جمع آوری شیر جاجرم در حال تعطیلی

احسان گرایلو دیگر دامدار جاجرمی معتقد است: اگر در شهرستان محلی برای جمع‌آوری شیر باشد و به قیمت مصوب شیر را از دامدار خریداری کند، دامداران با مشکلاتی ازجمله هزینه حمل‌ونقل مواجه نمی‌شوند.

وی می‌افزاید: در حال حاضر  شیر خود را به لبنیاتی‌های سطح شهر باقیمت پایین  تحویل می‌دهیم که متأسفانه هیچ صرفه اقتصادی ندارد.

دیگر دامدار جاجرمی هم معتقد است دامداری‌های صنعتی شیر خود را مستقیم به کارخانه شیر تحویل می‌دهند اما بیشتر دامداران سنتی به دلیل نبود مرکز جمع‌آوری، شیر را به لبنیاتی‌های سطح شهر تحویل می‌دهند که دستگاه‌های لازم برای مشخص کردن میزان چربی شیر را ندارند.

دامداری سنتی صرفه اقتصادی ندارد

کریمی ادامه می‌دهد: در شرایط فعلی دامداری هیچ صرفه اقتصادی ندارد زیرا قیمت علوفه  و هزینه حمل نقل بیشتر از قیمت شیر است.

 وی ابراز می‌دارد: دامداران پرواربند جاجرمی در حال حاضر فقط برای ایام ماه محرم به علت  سودآوری منصفانه گوشت برای تولیدکننده گوساله ریزی می‌کنند و در دیگر  ایام سال هیچ سودی برای تولیدکننده نخواهد داشت.

وی  با گلایه از اینکه دلالان صنعت گوشت جاجرم هم ما را نابود می‌کنند می‌افزاید: ثابت بودن قیمت شیر در برابر بالا رفتن قیمت آذوقه دام  و همچنین  نبود ایستگاه جمع‌آوری شیر خام اصلاً انگیزه‌ی  برای ادامه کار  تولیدکننده‌ها ندارد.

وی تشریح می‌کند: ما دامداران متأسفانه به علت نبود مرکز جمع‌آوری شیر خام و نبود کارخانه تولید خوراک دام و نبود کشتارگاه صنعتی و هزینه‌ای جاری بیمه کارگر، آب، برق هزینه تمام‌شده تولید  اصلاً به‌صرفه نیست و قیمت پایین شیر هم  توسط صاحبان فروشگاه‌های لبنیاتی که عضو اصناف هستند تعیین می‌شود و یک نماینده حتی در شورای قیمت‌گذاری نیست.

در همین ارتباط رئیس اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان جاجرم می‌گوید:  با توجه به سرفصل‌های گشت مشترک قطعاً نظارت‌ها بر لبنیاتی‌های سطح شهر نیز انجام می‌شود.

اسماعیلی می‌افزاید:  شیر قیمت مصوبی ندارد و بیشتر بر اساس عرضه و تقاضا قیمت‌گذاری می‌شود که آخرین قیمت ۲۵۰۰ تومان است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شیر دامداران جاجرم خراسان شمالی صرفه اقتصادی ندارد نبود مرکز جمع آوری مرکز جمع آوری شیر جمع آوری شیر خام ما دامداران دامداری ها شیر خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۵۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا حاضرید آیفون را ارزان‌تر بخرید، ولی با بدنه پلاستیکی؟

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از دیجیتاتو، اپل از زمان معرفی آیفون 12، گوشی‌های خود را چندان تغییر نداده است. پیش از آن نیز از سال 2017 (۱۳۹۶) شاهد ارتقای بزرگی در گوشی‌های این شرکت نبوده‌ایم و به همین دلیل، فروش این شرکت با چالش‌هایی روبه‌رو شده که نیاز به تغییر را افزایش می‌دهد. خبرنگار بلومبرگ در گزارشی می‌گوید آنچه می‌تواند به احیای فرایند رشد کوپرتینویی‌ها کمک کند، عرضه نسخه ارزان‌تری از آیفون در محدوده قیمت 250 دلار (زیر ۲۰ میلیون تومان) است تا شانس رقابت در بازارهای درحال‌توسعه را برای این شرکت فراهم کند.

«مارک گرمن»، خبرنگار بلومبرگ در این گزارش جدید ادعا می‌کند که اپل برای تغییر وضعیت خود به محصول جدیدی نیاز دارد که بتواند به‌سرعت موجب رشد این شرکت شود. سرمایه‌گذاری کوپرتینویی‌ها روی توسعه خودرو نتیجه نداد و مدت‌ها طول می‌کشد تا هدست ویژن‌پرو با کاهش قیمت بتواند کاربران زیادی را به سمت خود جذب کند؛ اما یک آیفون واقعاً ارزان‌قیمت می‌تواند شرایط را تغییر دهد.

اپل تاکنون چندبار تلاش کرده است که آیفون ارزان‌تری به بازار عرضه کند. این شرکت در سال 2013، آیفون 5C را معرفی کرد که 100 دلار از آیفون معمولی ارزان‌تر بود. در سال 2016 نیز آیفون SE با قیمت 399 دلار از راه رسید، اما قیمت این گوشی نیز در طول زمان افزایش یافت و مدل فعلی SE اکنون به قیمت 429 دلار فروش می‌رود.

اما اگر اپل می‌خواهد رقابت جدی‌تری با برندهای چینی مثل شیائومی، اوپو و Transsion در بازارهای درحال‌توسعه داشته باشد، باید آیفونی در محدود قیمت 250 دلار عرضه کند. صدالبته اگر «استیو جابز» هنوز در اپل مشغول به کار بود، احتمالاً چنین کاری انجام نمی‌داد؛ اما این استراتژی می‌تواند به رشد این شرکت کمک کند.

اپل می‌تواند با استفاده از نمایشگر LCD به‌جای OLED و کاهش تعداد دوربین‌ها، قیمت گوشی خود را پایین بیاورد. همچنین استفاده از تراشه ضعیف‌تر و حتی شاید بدنه پلاستیکی، بتواند تولید آیفون 250 دلاری را ممکن کند. گرمن می‌گوید عرضه رسمی این گوشی حتی می‌تواند تنها به بازارهای درحال‌توسعه محدود شود.

بااین‌حال، خبرنگار بلومبرگ یادآور می‌شود که اپل تاکنون از اتخاذ چنین تصمیم‌هایی خودداری کرده است تا به هویت برند خود به‌عنوان برند پریمیوم خدشه وارد نکند؛ اما شاید شرایط بازار این شرکت را مجبور به تحولی عظیم در استراتژی خود کند.

نظر شما دراین‌باره چیست؟ آیفون ارزان‌قیمت را با بدنه پلاستیکی، سخت‌افزار معمولی و تک‌دوربین در دست خواهید گرفت؟

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898381 ذوالفقار دانشی

دیگر خبرها

  • ناسا به کشف حیات بیگانه یک گام نزدیک‌تر شد
  • (تصاویر) ماشین‌های گران‌قیمت غرق در گل‌ولای سیل دبی!
  • افت قیمت در اغلب خودروهای داخلی و مونتاژی + جدول
  • ارزان‌ترین گوشی ناتینگ به‌زودی رونمایی می‌شود
  • سکه و طلا ارزان‌تر شد؟
  • سکه و طلا ارزان‌تر شد
  • خودروهای برقی چینی ارزان شد
  • آیا حاضرید آیفون را ارزان‌تر بخرید، ولی با بدنه پلاستیکی؟
  • تلف شدن ۸۰درصد نوزادان حیات وحش که بوی انسان گرفتند
  • ماجرای پرسه‌زنی گرگ‌ها در تهرانپارس چه بود؟