Web Analytics Made Easy - Statcounter

معترضان به این رویداد تا کنون در چندین شهر اروپایی و نیز در کانادا راهپیمایی کرده‌اند و تجمع آن‌ها غالباً در نزدیکی سفارت ایالات متحده آمریکا برگزار شده است.

در تصاویر منتشر شده از تظاهرات در لندن، تورنتو، برلین و سایر شهر‌ها معترضانی دیده می‌شوند که شغار «جان سیاهان اهمیت دارد» را سر می‌دهند، همان شعاری که هم اکنون در شهر‌های سراسر ایالات متحده شنیده می‌شود و به جنبش حمایت از حقوق سیاهپوستان یکپارچگی بخشیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



راهپیمایی در بریتانیا   اگر چه اعتراضات جاری در خارج از آمریکا در پی مرگ فلوید به وجود آمد، اما همین اعتراض در کشور‌های مختلف متوجه مواردی از رفتار‌های نژادپرستانه در این کشور‌ها شده است. در جریان راهپیمایی در محله سیاهپوست‌نشین لندن، معترضان شعار می‌دادند: «بریتانیا بی‌گناه نیست».

راهپیمایی در کانادا   راهپیمایی‌ها در کانادا به اعتراض علیه رفتار پلیس در هنگام بازداشت یک زن جوان بدل شد. این زن «رجیس کورچینسکی پاکت» نام داشت و چهارشنبه گذشته مادر او با پلیس تماس گرفته بود تا او را به آسایشگاه روانی ببرند. اما هنگامی که پلیس وارد آپارتمان شد، رجیس به طرز مشکوکی از پنجره آپارتمان در طبقه بیست و چهارم سقوط کرده و جان باخت.

روز شنبه در تورنتو حدود ۴ هزار نفر در یک راهپیمایی آرام در اعتراض به نژادپرستی شرکت کردند، با این حال تصاویری از خشونت‌های پراکنده، پرتاب گاز اشک‌آور و بروز درگیری میان این تظاهرکنندگان با پلبس منتشر شده است.

راهپیمایی در نیوزیلند   هزاران نیوزیلندی روز دوشنبه با برگزاری راهپیمایی در اعتراض به کشته شدن جورج فلوید در آمریکا، شعار «جان سیاهان اهمیت دارد» سر دادند. راهپیمایی در پایتخت نیوریلند مانند بیشتر شهر‌ها در کشور‌های دیگر مسالمت‌آمیز بود.

واکنش دالای‌لاما   دالای لاما، رهبر تبعیدی بوداییان تبت ضمن ابراز همدردی با بازماندگان جورج فلوید، عامل مرگ این مرد سیاهپوست کشته شده در مینیاپولیس را «تبعیض و نژادپرستی» خواند.

دلای‌لاما گفت: «این روز‌ها از طریق رسانه‌ها شاهد تبعیض‌هایی هستیم که بر اساس رنگ پوست یا مذهب افراد صورت می‌گیرد به طوری که به همین بهانه قتل هم روی می‌دهد و حتی عده‌ای هستند که چنین رفتاری را مایه افتخار خود می‌دانند.»

توئیت مقام چینی   یک مقام دولتی چین نیز به مانند ایران در واکنش به کشته شدن جروج فلوید با هشتگ «نمی‌توانم نفس بکشم» دولت آمریکا را مسخره کرد.

در این میان، هوا چونینگ، سخنگوی وزارت امور خارجه چین با اشاره مستقیم به ناآرامی‌های جاری در راهپیمای‌های ضدنژادپرستانه در آمریکا و با تکرار شعار این جنبنش در توییتر نوشت: «نمی‌توانم نفس بکشم.»

این مقام چینی توییت خود را در پاسخ به توییت دیگری از مورگان اورتگاس نوشت که چین را به خاطر نحوه برخورد با معترضین در هنگ کنگ مورد انتقاد قرار داده بود.

پیش از این، محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران نیز در صفحه توییتر انگلیسی خود با اشاره مشخص به کشته شدن جورج فلوید و هشتگ «جان سیاهان اهمیت دارد»، توییت وزارت خارجه آمریکا علیه سرکوب در ایران در سال ۲۰۱۸ را به تمسخر گرفته بود.

این رفتار، واکنش تند مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا را به همراه داشت.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: قتل جورج فلوید جورج فلوید آمریکا تظاهرات دالای لاما تبعیض نژادی نژادپرستی پارسی خبر جورج فلوید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۷۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل اوضاع غزه بدتر از ویرانه‌های آلمان در جنگ جهانی

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، بورل در سخنانی در پارلمان اروپا، گفت: بیش از ۳۴ هزار نفر در غزه کشته شدند که بیشتر این افراد غیرنظامیان، زنان و کودکان بودند؛ دو برابر این آمار زخمی و ۷۵ درصد از جمعیت غزه آواره شده و در آستانه قحطی هستند.

وی با بیان اینکه جنگ در غزه ۱۹ میلیارد دلار به این منطقه خسارت زده است، افزود: بیش از ۶۰ درصد زیرساخت‌های فیزیکی در این منطقه آسیب دیده و ۳۵ درصد به طور کامل تخریب شده است.

بورل همچنین به آمار تلفات امدادگران در جنگ غزه اشاره کرد و گفت:‌ از هفتم اکتبر (پانزدهم مهر ماه) تاکنون حداقل ۲۴۹ امدادگر کشته شده‌اند که در میان آنها، ۱۸۱ کارمند سازمان ملل متحد بوده‌اند. (رژیم) اسرائیل همچنین به کاروان سازمان آشپزخانه مرکزی جهانی حمله کرد و هفت امدادگر را کشت؛ کسانی که به آسیب پذیرترین افراد در غزه کمک می کردند.

کشتار خبرنگاران در غزه از دیگر مسائلی بود که مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا مورد اشاره قرار داد و افزود: ما از شمار روزنامه‌نگارانی که در جریان حملات اسرائیل کشته شده‌اند وحشت زده‌ایم؛ حدود ۱۰۰ روزنامه‌نگار طبق گزارش گزارشگران بدون مرز در کمتر از ۶ ماه کشته شدند. این میزان بی سابقه است.

وی اضافه کرد: ما همچنین نگران قانون جدیدی هستیم که به (رژیم) اسرائیل اختیار می‌دهد تا از فعالیت شبکه‌های رسانه‌ای خارجی جلوگیری کند. این قانون، همراه با عدم دسترسی به فعالیت رسانه‌ها در غزه، مایه نگرانی است.

بورل ادامه داد: ما باید یک بار دیگر تکرار کنیم که (رژیم) اسرائیل باید به قوانین بین‌المللی احترام بگذارد، اقدامات موقت دیوان بین‌المللی دادگستری را اجرا و حفاظت از همه غیرنظامیان را تضمین کند.

دیگر خبرها

  • واکنش وزارت خارجه به اعتراضات دانشگاهی در آمریکا
  • واکنش کنعانی به اعتراضات دانشجویان آمریکایی
  • واکنش آمریکا به حکم اعدام توماج صالحی
  • واکنش مداخله جویانه آمریکا به صدور حکم بدوی توماج صالحی
  • واکنش وزارت خارجه به ادعای آمریکا علیه شرکت‌های ایرانی
  • واکنش وزارت خارجه به ادعای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی
  • واکنش وزارت خارجه به اتهام تازه آمریکا علیه ایران
  • تعبیر وارونه رؤیای آمریکایی/ راهپیمایی‌های گسترده حمایت از فلسطین در دانشگاه‌های ایالات متحده نشانه چیست؟
  • بورل اوضاع غزه بدتر از ویرانه‌های آلمان در جنگ جهانی
  • تجمع مقابل دیوان عالی آمریکا در حمایت از افراد بی خانمان