Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-19@13:10:04 GMT

«این» در نشست گروه-۷ شرکت خواهد کرد

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۴۸۳۱۱

«این» در نشست گروه-۷ شرکت خواهد کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رویترز، «مون جائه این» (Moon Jae-in) رئیس‌جمهور کره جنوبی امروز دوشنبه به «دونالد ترامپ» همتای آمریکایی خود اعلام کرد که دعوت وی برای حضور در نشست ۷ کشور صنعتی موسوم به گروه- ۷ که قرار است ماه سپتامبر برگزار شود را می‌ پذیرد. 

کاخ آبی (دفتر رئیس‌جمهور کره جنوبی) با انتشار بیانیه‌ای در این باره اعلام کرد که «مون جائه این» در جریان تماسی با ترامپ به وی اعلام کرده است که دعوت او برای شرکت در این نشست را پذیرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این درحالیست که رئیس جمهور آمریکا چندی پیش و پس از اعلام انصراف «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان از شرکت در نشست گروه-۷ در ماه جاری میلادی، مجبور شد نشست مذکور را به ماه سپتامبر موکول کند.

در حقیقت ماجرا از این قرار است که بعد از جواب رد صدراعظم آلمان به دعوت ترامپ برای شرکت در اجلاس جی-۷، رئیس جمهور آمریکا به فکر دعوت از کشورهای دیگر افتاده است.

در همین رابطه امروز دوشنبه نیز صدای استرالیا در گزارشی اعلام کرد: دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفته است که اجلاس سال جاری گروه ۷ را عقب می‌اندازد و از رهبران سایر کشورها از جمله استرالیا برای شرکت در این گفتگوها دعوت خواهد کرد.

ترامپ گفت: احساس می‌کنم که این گروه… به درستی آنچه در جهان اتفاق می‌افتد را نمایندگی نمی‌کند. جی هفت گروه از مد افتاده‌ای از کشورهاست. روسیه، کره جنوبی، استرالیا و هند باید به این نشست دعوت شوند.

وی سال گذشته پیشنهاد داده بود روسیه با توجه به اهمیت راهبردی که دارد مجدداً به این گروه بپیوندد. گفتنی است روسیه پیشتر و قبل از ضمیمه کردن کریمه به خاک خود، در این گروه که آن زمان جی ۸ نامیده می‌شد، حضور داشت.

در حال حاضر این گروه شامل آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان، ایتالیا، کانادا و ژاپن است.

اضافه شدن کشورهای جدید به این گروه، غیبت چین از جمع اقتصادهای برتر دنیا را بیش از پیش نمایان می‌کند و این گمانه‌زنی را مطرح می‌کند که شاید ترامپ قصد دارد آن را به بلوکی برای تقابل با پکن تبدیل کند.

در همین ارتباط یکی از سخنگویان کاخ سفید می‌گوید ترامپ قصد دارد موضوع چین را در نشست امسال مطرح کند.

کد خبر 4939685

منبع: مهر

کلیدواژه: مون جائه این ایالات متحده آمریکا کره جنوبی گروه 7 ایالات متحده آمریکا ویروس کرونا رژیم صهیونیستی عراق دونالد ترامپ ایران فلسطین عربستان سعودی روسیه ونزوئلا لیبی افغانستان سوریه شیوع کرونا رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۸۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست حل مساله در استان سمنان برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی دولت، موانع و مشکلات احداث آزادراه حرم تا حرم، تکمیل و تعیین تکلیف سهامداران کارخانه سیمان بی ارجمند و پیشنهادات مطرح برای حل مشکلات آبی سمنان در جلسه‌ای با حضور رئیس‌جمهور بررسی و تصمیم‌گیری شد.

رئیس جمهور در این نشست پس از شنیدن گزارش مشکلات و مسائل برخی موضوعات اولویت‌دار استان، دستورات لازم برای بررسی و رفع این موانع را صادر کرد.

در ابتدای این جلسه موضوع کلان پروژه آزادراه حرم تا حرم و دو چالش عمده پیش‌روی این پروژه از جمله موضوع بازنگری در قرارداد احداث آن و همچنین تأمین منابع مالی مورد نیاز برای سرعت بخشیدن به اجرای این آزادراه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین پیشنهاد بازنگری در مسیر احداث آزادراه حرم تا حرم و اصلاح یا حذف بخش‌های غیرضرور این طرح با اقدامات فنی و مهندسی و همچنین عبور این آزادراه از نزدیکی شهرها به جهت هم بهره‌مندی مسافرین از خدمات شهری و هم رونق بیشتر شهرهای در مسیر، از دیگر موضوعاتی بود که در این رابطه مطرح شد.

رئیسی در ادامه پس از دریافت گزارشات معاون اجرایی رئیس جمهور، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء به‌عنوان مجری پروژه و مسئولین وزارت راه و شهرسازی دستور تأمین اعتبار بخش‌های اولویت‌دار این پروژه را صادر و مقرر کرد سایر مشکلات پیش‌روی اجرای آن با ارائه راهکار در قالب یک بسته پیشنهادی از سوی مجریان طرح جهت بررسی و تصویب به دولت ارائه شود.

در بخش دیگری از این جلسه موضوع بلاتکلیفی کارخانه سیمان بی ارجمند و دلایل و چرایی توقف احداث آن مورد بررسی قرار گرفت.

بر اساس گزارش معاون اجرایی رئیس جمهور، روند احداث این کارخانه از سال ۸۴ و با سهامداری ۳۸ هزار نفر از مردم سمنان آغاز شد، اما در ادامه به‌رغم پیشرفت ۵۴ درصدی به دلیل تأخیر و عدم توانایی مدیران آن در بازپرداخت وام ارزی، افزایش میزان بدهی به دلیل نوسانات قیمت ارز و منتفی شدن توجیه اقتصادی متوقف شد.

رئیسی پس از شنیدن گزارش مدیران این کارخانه و همچنین نقطه نظرات مسئولان استانی، نظر به اهمیت مسئله سهامداری مردم در این کارخانه و اهتمام دولت نسبت به حفظ منافع مردم، به معاون اجرایی رئیس جمهور دستور داد پیشنهادات ارائه شده را بررسی و ضمن گردش کار موضوع در کمیسیون اقتصادی دولت و هماهنگی با بخش حقوقی دولت موضوع را برای طرح در هیئت دولت آماده کنند.

کد خبر 6082326

دیگر خبرها

  • دستورات رئیس جمهور در نشست ویژه استان سمنان
  • نشست حل مساله در استان سمنان برگزار شد
  • توهین جدید ترامپ به بایدن؛ او بدترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا است
  • ترامپ: بایدن کشور ما را ویران کرده و بدترین رئیس جمهور تاریخ آمریکاست/ ما باید از شر بایدن خلاص شویم (فیلم)
  • حرکت جدید و عجیب ترامپ برای بردن در انتخابات آمریکا
  • جشن واگذاری زمین جوانی جمعیت در سمنان برگزار می‌شود
  • دعوت آیت الله شاهچراغی از مردم برای استقبال از رئیس جمهور
  • چین: کار زیادی پیش از نشست صلح اوکراین باید انجام شود
  • پخش زنده| نشست وزرا و معاونان رئیس‌جمهور در حاشیه جلسه دولت
  • ترامپ بار دیگر دادگاهی شد