Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-03-29@02:15:21 GMT

توضیحاتی در مورد روش‌های آزادسازی سهام عدالت

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۴۹۷۱۷

توضیحاتی در مورد روش‌های آزادسازی سهام عدالت

به گزارش افکارنیوز،

محمد رضا جودکی مدیرعامل‌ سرمایه‌گذاری استان تهران توضیحاتی در مورد روش‌های آزادسازی سهام عدالت ارائه کرد.

اخبار اقتصادی- حفظ ارزش دارائی مردم با ماندگاری در «سرمایه گذاری استانی»

در پی خبر منتشره در مورخ 99/03/12 در آن خبرگزاری محترم تحت عنوان «مردم باید بتوانند شیوه مدیریت سهام عدالت خود را تغییر دهند» و اظهارات فردی به نام علی قربانی که حاوی مطالب ایراد اتهامات ناروا به شرکت‌های سرمایه گذاری استانی توسط نامبرده بیان شد، ضمن محفوظ بودن اقدام قانونی، ضرورت دارد در راستای تنویر اذهان عمومی و خبرنگاران آن رسانه مطالبی عنوان و در اجرای قوانین برای احقاق حقوق متضرره؛ امر به انتشار گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

1- مشروعیت شرکت‌های سرمایه گذاری استانی سهام عدالت، از فرمان ۸ ماده‌ای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و قوانین مصوب بعدی منبعث بوده، و در راستای سیاست‌های کلی نظام وظایف مصرح و شفافی برای این شرکت‌ها لحاظ شده است و مدیران این مجموعه‌ها به عنوان نمایندگان مردم مصمم به احقاق حقوق سهامداران و حفظ سرمایه‌ها و دارائی آنها در ادوار گذشته تاکنون بوده و هستند. لذا ، این شرکت‌ها «مدل پیشنهادی دولت» نبوده و بیان این اطلاعات غلط ناشی از جهل به قانون و مباحث ناوارد و کذب بعدی منتشره در این خبر از فردی که «کارشناس اقتصادی» نامیده شده؛ محل سؤال می‌باشد، لذا ایشان و خوانندگان آن رسانه محترم به مطالعه ابلاغیه اخیر رهبری عظیم‌الشأن (بند ۳) در مورد استمرار فعالیت سرمایه‌گذاری‌های استانی، تاکید موکد ایشان بر لزوم تشویق مردم به ماندگاری سهامشان در این شرکت‌ها دعوت می‌نمایم.

2- تعاونی‌های سهام عدالت و سرمایه گذاری‌های استانی نیز در طول سالهای اجرای طرح ملی «سهام عدالت»‌ به رویکردها و اقدامات دولت‌ها در عدم توجه به ابلاغیه مقام معظم رهبری و قوانین مصوب منتقد و معترض بوده و در راستای احقاق حقوق مردم حتی در بعضی مقاطع طرح دعوی در مراجع ذیصلاح نیز نموده‌اند.

۳- برخلاف اظهارات آقای قربانی؛ فقط امکان تغییر گزینه غیر مستقیم به مستقیم فراهم است و با توجه به اینکه در پی روشنگری‌ها و اطلاع رسانی صورت گرفته جمع کثیری از مردم خواهان عودت از گزینه مستقیم به غیر مستقیم و بازگشت به پرتفوی سرمایه گذاری‌ها هستند، به دلایل نامعلوم و سوال برانگیز امکان اصلاح گزینه توسط سازمان خصوصی سازی ( علی رغم مصوبه شورای عالی بورس) فراهم نمی‌گردد.

در نهایت لازم به ذکر است «سرمایه گذاری‌های استانی»‌ سالهاست در بورس پذیرفته شده، حسابرس قانونی معتمد بورس دارند و با سرمایه در اختیار خود به نسبت شرکت‌های مشابه عملکرد مطلوبی داشته‌اند و در مقاطعی نیز ارزیابی و حسابرسی‌هایی توسط نهادهای بالادستی انجام شده است و همچون سایر شرکت‌های مشابه و نظارت عالیه سازمان محترم بورس در راستای حفاظت از سرمایه سهامداران انجام شده و خواهد شد و لذا در شرایط حساس و مراحل آزادسازی سهام عدالت حاشیه‌سازی در خصوص عملکرد، جایگاه قانونی و توانمندی این شرکت‌ها وجاهت قانونی ندارد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: آزادسازی سهام عدالت سهام عدالت سرمایه گذاری آزادسازی سهام عدالت سرمایه گذاری ها شرکت ها سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۹۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های دانش‌بنیان، مصداق مشارکت مردم در عرصه تولید هستند

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به انتخاب شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی رهبر معظم انقلاب تأکید کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان، مصداق آشکار مشارکت مردم در عرصه تولید به شمار می‌روند و هرگونه اقدام برای کمک به رشد تولید در این شرکت‌ها، گامی در راستای تحقق شعار سال خواهد بود.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدصادق خیاطیان در تشریح شرایط زیست‌بوم نوآوری و فناوری کشور گفت: به گواه آمارهای رسمی، این زیست‌بوم اکنون بالغ‌تر شده و تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان به حدود ۱۰ هزار شرکت رسیده است و سهم اقتصاد دانش‌بنیان از تولید ناخالص داخلی ـ به عنوان یک شاخص راهنمای مهم ـ نه چندان پرشتاب، اما به طور مستمر در حال افزایش است. برخی از شرکت‌های دانش‌بنیان با موفقیت وارد بازارهای بین‌المللی شده‌اند، برخی توانسته‌اند در زنجیره ارزش صنایع مختلف کشور جای بگیرند و برخی نیز با مشارکت سایر ذی‌نفعان کمر همت به حل مشکلات و چالش‌های مزمن کشور بسته‌اند.

وی تصریح کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری و همسو با اهداف دولت سیزدهم در قانون برنامه هفتم توسعه، راهبرد نسبتاً جامعی برای افزایش سهم اقتصاد دانش‌بنیان از تولید ناخالص داخلی کشور به ۷ درصد تدارک دید و بخشی از آن را به اجرا گذاشت. یکی از ارکان مهم این راهبرد، برنامه «رشد تولید» بود که همسو با شعار سال ۱۴۰۲ طراحی شده بود و شعار آن، «۱۰۰۰ شرکت، ۱۰۰۰ محصول، ۱۰۰۰ هزار میلیارد ریال رشد فروش» بود.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ با اجرای این بسته، ۷۶ شرکت دانش‌بنیان توانستند ۲۷۲۵ میلیارد تومان تسهیلات سرمایه در گردش با ضمانت صندوق نوآوری از شبکه بانکی دریافت کنند. برآوردها نشان می‌دهد که اعطای این تسهیلات، به افزایش بیش از ۷۰ هزار میلیارد تومانی فروش محصولات دانش‌بنیان منجر شده است.

خیاطیان افزود: یکی دیگر از مولفه‌های این راهبرد که همسو با اسناد بالادستی و سیاست‌های کلان نظام، به ویژه «مردمی‌سازی اقتصاد» طراحی شده بود، توسعه فرهنگ تامین مالی جمعی در زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور بود. در همین راستا بود که یک مسابقه تلویزیونی با عنوان «شکوفا» با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و تضمین ۱۰۰ درصدی اصل سرمایه سرمایه گذاران تولید و پخش شد. تاکنون از طریق این برنامه بیش از ۱۷۰ میلیارد تومان سرمایه برای ۱۶ شرکت با مشارکت ۳۴۷۰ سرمایه گذار جذب شده است.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: نامگذاری سال ۱۴۰۳ با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی رهبر معظم انقلاب، عزم صندوق نوآوری و شکوفایی برای کمک به جهش تولید شرکت‌های دانش‌بنیان را راسخ‌تر کرده است. به واسطه خاستگاه و ماهیت شرکت‌های دانش‌بنیان، این شرکت‌ها مصداق آشکار مشارکت مردم در عرصه تولید به شمار می‌روند و بی‌تردید هرگونه اقدام برای کمک به رشد تولید در این شرکت‌ها، گامی در راستای تحقق شعار سال خواهد بود.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، وی تاکید کرد: برخی از محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند دستمایه خوداشتغالی یا کارآفرینی و خلق کسب‌وکارهای جدید و سودآور برای شهروندان در اقصی نقاط کشور قرار گیرد. این اتفاق مستلزم معرفی این محصولات به شهروندان و اعطای تسهیلات لیزینگ ارزان به خریداران است. این تسهیلات که به واسطه کمک به توسعه بازار شرکت‌های دانش‌بنیان، یکی از خدمات اولویت‌دار صندوق به شمار می‌رود، امسال بیش از پیش تقویت خواهد شد. 

تقویت برنامه‌های صندوق برای تأمین مالی جمعی در حوزه دانش‌بنیان

وی تأکید کرد: برنامه‌های صندوق برای تعمیق تامین مالی جمعی در حوزه دانش‌بنیان با قوت ادامه خواهد یافت. گرچه قانون جهش تولید دانش‌بنیان با تکیه بر سازوکار اعتبار مالیاتی، راه را برای تزریق منابع مالی شرکت‌های بزرگ کشور به حوزه فناوری و نوآوری هموارتر کرده است، اما مسیر ورود سرمایه‌های خرد مردمی به این حوزه، از ابزارهایی مانند تامین مالی جمعی می‌گذرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۰ میلیون تومان سهام عدالت برای جاماندگان؛ قانونی که بعد از ۲۴ ماه پاسکاری در دولت هنوز اجرا نشده است!
  • شرکت‌های دانش‌بنیان، مصداق مشارکت مردم در عرصه تولید هستند
  • درخواست فرمانده حماس از جهان اسلام برای شرکت در آزادسازی مسجدالاقصی
  • بازدهی ۷۸ درصدی سهام بیمه ملت در بازار سرمایه
  • بازدهی ۷۸ درصدی سهام بیمه ملت در بازار سرمای
  • تزریق پول بن‌سلمان به یک خودروساز معروف!
  • عزم اوقاف زنجان برای سرمایه‌گذاری با مشارکت مردم
  • کاهش ۵۰ درصدی سود سهام عدالت روندسرمایه گذاری را نزولی کرد
  • دولت عربستان یک میلیارد دلار به شرکت خودروسازی لوسید تزریق کرد
  • یاشار سلطانی کیست؟ / برخورد مومنانه با آیت الله کاظم صدیقی ترند شد/ تکلیف سهام عدالت متوفیان چه شد؟ /واکنش‌های تند علیه جنایت‌های تازه رژیم صهیونیستی/ جهان در شوک بابت حادثه تروریستی مسکو