Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، به دنبال ادعای یک پزشک برجسته ایتالیایی مبنی بر اینکه بیماری کووید ۱۹ برخی از قدرت خود را از دست داده است، سازمان جهانی بهداشت تأکید کرد که ویروس جدید کرونا به طور ناگهانی کمتر بیماری زا نشده است.  

مایکل رایان مدیر اورژانس سازمان جهانی بهداشت در کنفرانس خبری گفت: اصلاً اینگونه نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ویروس‌های جدید در جمعیت‌های انسانی می‌توانند یکی از دو کار را انجام دهند: آن‌ها می‌توانند تکامل یافته و کمتر بیماری زا شوند یا بعضی اوقات می‌توانند حتی بیماریزا شوند.  

رایان گفت که به نفع ویروس نیست که همه افراد آلوده را از بین ببرد زیرا اگر بتواند انتقال بین مردم را حفظ کند بهتر می‌تواند زنده بماند.  

وی افزود: "ما باید مراقب باشیم زیرا این ویروس همچنان کشنده است.  

رایان تاکید کرد: ما باید فوق العاده مراقب باشیم تا این حس را ایجاد نکنیم که به طور ناگهانی ویروس با اراده خودش تصمیم گرفته است که کمتر بیماری زا باشد.اصلاً چنین نیست.  

آلبرتو زنگریلو پزشک سرشناس ایتالیایی به تازگی عنوان کرده است که در واقعیت ویروس (کرونا) از نظر بالینی دیگر در ایتالیا وجود ندارد.  

وی در مصاحبه با شبکه (RAI) گفت: تست‌های انجام شده طی ۱۰ روز گذشته بار ویروسی را نشان داده‌اند که از نظر کمی کاملاً نامتناهی است در مقایسه با نمونه‌هایی که یک یا دو ماه پیش انجام شده است. 

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ویروس سازمان جهانی بهداشت ویروس کرونا کرونا اخبار کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۹۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال در استان البرز از دوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳

به گزارش جام جم آنلاین البرز،معصومه جودکی با اعلام این خبر افزود:از سال۲۰۰۱ تا کنون با تلاش همکاران مراکز بهداشت، پوشش بالای واکسیناسیون جاری و انجام با کیفیت عملیات ایمن سازی تکمیلی سالیانه، وضعیت عاری از فلج اطفال در کشور تداوم داشته است. اما احتمال ورود و انتشار مجدد این بیماری با وجود دو کشور همسایه افغانستان و پاکستان که بیماری فلج اطفال در آن‌ها بومی می‌باشد، وجود دارد که برنامه ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال ویژه کودکان اتباع در استان البرز انجام می‌شود.
وی ادامه داد: عملیات سالیانه ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال که بر اساس توصیه‌های سازمان جهانی بهداشت به منظور حفظ دستاورد بزرگ ریشه کنی این بیماری و به حداقل رساندن خطر ورود و چرخش مجدد ویروس فلج اطفال انجام می‌شود، امسال نیز در دو مرحله ۲ تا ۴ اردیبهشت ماه و ۳۰ اردیبهشت تا ۱ خرداد ماه در استان انجام می‌شود.
معاون بهداشت دانشگاه گفت: برنامه ایمن سازی تکمیلی جهت کودکان زیر ۵ سال اتباع غیر ایرانی به ویژه کودکانی که در کلونی‌ها و محل تجمع عمده مهاجرین مستقر هستند و کلیه نقاطی که پوشش واکسیناسیون کمتر از حداقل انتظار را دارند انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • دستاوردهای ایران در کنترل مالاریا باوجود تحریم‌ها
  • زنگ خطر مالاریای وارداتی/ مالاریای بومی نداریم
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • آغاز ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال در استان البرز از دوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • بیماری ایکس ؛ همه گیری بعدی جهانی در راه است؟
  • بیماری ایکس؛ همه‌گیری بعدی جهانی در راه است
  • هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟