Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهرداد ستوده دوشنبه شب به رسانه‌ها اعلام کرد: این استان در زمینه امکانات خاموش کردن آتش روی زمین‌های مسطح از جمله خودروهای آتش نشانی و سایر امکانات مورد نیاز مشکل ندارد اما مهار آتش در ارتفاعات نیاز به امکانات ویژه دارد.

وی بیان کرد: کلیت این کار از پایش و پیشگیری تا خاموش کردن آتش مراتع و جنگل‌ها بر عهده سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری است و در صورت بروز مشکل مدیریت بحران استانداری با مدیریت بحران کشور مکاتبه و سپس از طریق این مرکز با توجه به اینکه اعتبارات و تجهیزات را در اختیار دارد، پیگیری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ستوده ادامه داد: در جریان آتش سوزی‌های اخیر در استان بوشهر با توجه به نقص فنی بالگرد جمعیت هلال احمر مستقر در این استان، مکاتبه و تماس‌های زیادی از سوی استاندار با رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری، وزیر دفاع و وزیر کشور انجام شد و دو نوبت بالگرد به استان اعزام شد و با چند سورتی پرواز پشتیباتی خاموش کننده‌ها و نیروهای پشتیبانی به ارتفاعات محل آتش‌سوزی انتقال یافتند.

وی بیان کرد: با کمک مردم، شهرداری‌ها و دهیاری‌ها آتش در دهرود و کوه سیاه دشتستان و خائیز تنگستان خاموش شد.

معاون عمرانی استاندار بوشهر اظهار داشت: همه پیگیری‌ها از طریق وزیر کشور، مدیریت بحران، سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری، جهاد کشاورزی و محیط زیست برای تامین بالگرد انجام اما بالگرد آبپاش با رسیدن به بوشهر دچار نقص فنی شد.

ستوده بیان کرد: همزمان با آتش سوزی‌های استان بوشهر آتش مراتع خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد نیز به علت شرایط جوی، وزش باد و گرمای هوا گسترش یافت و موجب ایجاد خسارت به منابع طبیعی و محیط زیست شده بود.

وی یادآور شد: در بازدید انجام شده از کوه سیاه و دهرود دشتستان درختچه‌ها آسیب ندیده و تنها گونه‌ها و پوشش گیاهی سطحی آسیب دیده‌اند.

معاون امور عمرانی استاندار بوشهر از تلاش مردم، داوطلبان، نیروهای منابع طبیعی، هلال احمر، حفاظت محیط زیست و بسیج که جانانه پای کار بودند و به مقابله با آتش پرداختند تشکر و قدردانی می‌شود.

برچسب‌ها بوشهر اطفای حریق منابع طبیعی پروندهٔ خبری آتش‌سوزی در مراتع بوشهر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر اطفای حریق منابع طبیعی بوشهر اطفای حریق منابع طبیعی آتش سوزی جنگل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۰۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داستان تکراری کمبود پرستار؛ استخدام مشکل را حل می‌کند؟

محمدتقی جهان‌پور با بیان اینکه با کمبود نیروی انسانی در حوزه پرستاری مواجه هستیم، اظهار کرد: «برآورد‌های سازمان نظام پرستاری در ارتباط با نیاز نیروی انسانی در بخش پرستاری بیانگر این است که با کمبود بیش از ۱۰۰هزار نفری مواجه هستیم. سازمان نظام پرستاری از «سازمان اداری و استخدامی» و «سازمان برنامه و بودجه» تقاضا دارد موضوع کمبود نیروی انسانی پرستاری را در کانون توجه قرار دهند.»

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به پیگیری‌های انجام شده برای جذب نیروی پرستاری گفت: بنا بر اعلام معاونت درمان وزارت بهداشت، ۱۶هزار تخت به ظرفیت بیمارستانی کشور اضافه شده، در حالی که فقط ۸هزار پرستار به منظور ارائه خدمات در نظام سلامت جذب شده‌اند. جذب ۸۰۰۰ پرستار کافی نیست؛ چرا که این تعداد فقط پاسخگوی بخش کوچکی از نیاز‌های گذشته است.

رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری ادامه داد: سازمان نظام پرستاری کشور بر این باور است که ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بیمارستانی همزمان با افزایش ظرفیت تخت‌های بیمارستانی مورد توجه قرار گیرد. ضرورت توجه به ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بسیار حائز اهمیت است؛ چرا که از آسیب دیدن مردم ناشی از کمبود نیرو جلوگیری می‌شود و با توجه به سختی کار پرستاری، نیروی انسانی نیز دچار آسیب نمی‌شود.

جهان‌پور با بیان اینکه نظرات کارشناسی در ارتباط با جذب نیروی انسانی پرستاری حائز اهمیت است، افزود: «وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی»، «سازمان اداری و استخدامی» و «سازمان نظام پرستاری» با همکاری یکدیگر و بررسی نظرات کارشناسان می‌توانند در جهت جذب نیروی انسانی پرستاری گام بردارند. به طور قطع، سازمان نظام پرستاری به دلیل ارتباط با جامعه پرستاری می‌تواند در امر استخدام به سازمان‌های مرتبط با جذب نیروی انسانی کمک کند.

رئیس سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه تامین نیروی پرستاری بسیار مهم است، افزود: تامین نیروی انسانی پرستاری مورد نیاز نظام سلامت کشور نه تنها سبب ارتقاء کیفیت خدمات پرستاری می‌شود، بلکه به تحقق حقوق مردم در امر سلامت نیز کمک می‌کند.

وی درباره اعلام نتایج آزمون استخدامی پرستاری سال ۱۴۰۲ گفت: حدود ۲۵۰۰۰ نفر در آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲ شرکت کردند. مرحله گزینش افرادی که در این آزمون پذیرفته شده بودند تا حدودی انجام شده است. سهم پرستاران از آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲، حدود ۸هزار نفر است. سازمان نظام پرستاری نسبت به سهم نیروی انسانی از آزمون استخدامی گلایه دارد؛ چرا که تعداد نیرو‌هایی که توسط آزمون استخدامی جذب شدند کافی نیست و فقط پاسخگوی بخش کوچکی از نیاز‌های گذشته است.

دیگر خبرها

  • کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند
  • آخرین وضعیت حل مشکل پله برقی‌های خاموش تهران/ ۶۰ یونیت تا ۳ ماه آینده نصب می‌شود
  • آقای استاندار؛حل مشکل آزادراه زنجان_تبریز کار یک مدیرکل نیست
  • مشاهده ۴ رأس مرال در ارتفاعات جنگلی لنگرود + فیلم
  • ابراز نارضایتی شهروندان کهنوج از کمبود امکانات رفاهی در برخی از مناطق شهر + فیلم
  • مشکل تامین ارز دارو داریم؛ اما وعده درمان سرطان رایگان می دهند! بودجه 1403 برای تامین دارو چه می گوید؟
  • داستان تکراری کمبود پرستار؛ استخدام مشکل را حل می‌کند؟
  • خاموشی چراغ های کمربندی جنوب شیراز مشکل ساز شد
  • اجرای آتش بُر در روستای بیشه
  • کمبود امکانات رفاهی ساکنان خیابان مطهری رودهن را به دردسر انداخت + فیلم