Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: امام خمینی (ره) شاید به عنوان تنها رهبر جهان توانست در دوران حیات خود با اقتدا به پیامبر بزرگوار اسلام ضمن توجه به اقشار به ظاهر بدون جایگاه در جامعه و پابرهنگان و مستضعفان به رهبری امت بپردازد، از این رو همین صفت را می‌توان ویژگی مهم بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از مصادیق این توجه به اقشار پابرهنه، روایت امام راحل از پیرزنی است که چند عدد تخم مرغ را در دوران دفاع مقدس برای کمک به جبهه اهدا کرد، کمکی که فارغ از نوع و محتوای آن نشان دهنده احساس تکلیف آحاد مردم در دوران دفاع مقدس بود.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت: آن امام عزیز در بحران‌ها با تاسی از پیامبر گرامی اسلام (ص) و با توجه و اتکا به اقشار مستضعف جامعه، مسائل جنگ در آن دوران را با برنامه هایی که تدوین شده بود مدیریت نمود.

وی کوچک بودن مشکلات در نگاه امام خمینی (ره) را دیگر ویژگی برجسته ایشان در مواجهه با مشکلات و بحران‌ها برشمرد و افزود: نگاه امام خمینی (ره) به گونه‌ای بود که افراد و مشکلات بزرگ در نگاه ایشان کوچک بود.

حجت‌الاسلام پژمانفر ادامه داد: آن رهبر فرزانه به دلیل ارتباط معنوی قوی که با خداوند داشت مشکلات را آنقدر بزرگ نمی‌دید و به تعبیری با مسایل و مشکلات، واداده و منفعل برخورد نمی‌کرد آنگونه که در روز نخست جنگ که بعثی ها فرودگاه مهرآباد و مرزها را بمباران کرده و هجوم همه جانبه علیه ایران آغاز کردند، ایشان با یک نگاه بلند این موضوع را کوچک توصیف کردند و گفتند، دیوانه ای سنگی انداخته و فرار کرده و مردم را به مقاومت فراخواندند و در نتیجه همه اقشار برای مقابله با جنگ افروزان وارد عرصه شدند.

وی با بیان اینکه امام خمینی (ره) هیچ گاه به مشکلات بی‌تفاوت نبود گفت: ارتباط معنوی ایشان با خدا باعث می‌شد مشکلات را کوچک ببینند و ضعف و ناتوانی در برابر آنان نشان ندهند، ایشان با این دیدگاه برنامه ریزی و مسائل را پیگیری می‌کردند.  

امام خمینی (ره) رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران و بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی روز چهاردهم خرداد ماه ۱۳۶۸ رحلت کردند.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی مشهد دفاع مقدس رحلت امام خمینی (ره) پروندهٔ خبری سی و یکمین سالگرد هجرت آفتاب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مشهد دفاع مقدس رحلت امام خمینی ره مجلس شورای اسلامی مشهد دفاع مقدس رحلت امام خمینی ره امام خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۱۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برون رفت از مشکلات کشاورزی در گرو توسعه عملیات گلخانه‌ای

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نادرقلی ابراهیمی* اولویت‌دارترین و مهم‌ترین مسئله امروز کشور را اقتصاد دانست و طی یادداشتی گفت: اصل کلیدی و راهبردی در تحول کشور نیز، دخیل کردن مردم برای تحول در اقتصاد است.

«روستا‌ها که مهم‌ترین رکن تولید بخش کشاورزی بوده و هنوز هم بیش از یک سوم جمعیت کشور را در خود جای داده، نیازمند نگاه اقتصادی حمایتی است و باید برای تحقق، آن حقیقتاً بخش کشاورزی در ارکان تصمیم گیری به‌حساب آید و حداقل سهم خود را به دست آورد.

 در جهان امروز به ندرت کشور پیشرفته صنعتی را بدون کشاورزی پیشرفته و صنعتی خواهیم دید و اغلب کشور‌های پیشرفته دارای کشاورزی مدرن هستند.

 لازمه ایجاد شرایط لازم در راستای جهش بخش کشاورزی به سوی امنیت غذایی پایدار و تحقق بهره وری را تغییر تفکر و نگاه قوای سه گانه کشور به روستا‌ها و تولید محصولات کشاورزی دانست؛ قوای سه گانه کشور باید روستا‌ها را یکی از محور‌های اصلی توسعه دیده و استقلال کشور را وابسته به آن ببینند.

تا این تغییر نگاه شکل نگیرد، قطعا برای روستا‌ها در جذب و جلب سرمایه‌های داخلی و خارجی، صنعتی و دانش‌بنیان کردن کشاورزی، توسعه صنایع تبدیلی، غذایی و افزایش بهره‌وری این بخش مهم اقتصادی تلاش موثر صورت نخواهد گرفت.

 از الزامات توسعه پایدار، نگاه جدی همراه با برنامه‌های مدون به منابع پایه از جمله منابع آب و خاک کشور و اعمال روش‌های بهره ور با ملاحظات محیط‌زیستی در زیست‌بوم کشور است.

ضروری است، کشاورزی از حالت اقتصاد معیشتی به حالت اقتصاد مدرن صنعتی تبدیل شود و این مهم میسر نیست مگر آنکه آنقدر سرمایه گذاری در بخش را بالا ببریم تا ملاحظه شود که کار کشاورزی برای تولیدکنندگان آن مقرون به صرفه است.

 در مدیر برنامه ملی توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای و شیلاتیسال‌های گذشته حداکثر سرمایه‌گذاری انجام شده بین ۴ تا ۶ درصد کل سرمایه‌گذاری‌های کشور بوده که قطعاً در حد و اندازه کشاورزی ایران نیست.»

مدیر برنامه ملی توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای و شیلاتی*

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روایت شهادت شهید فرهمند در جبهه غرب کشور
  • دیدار نماینده ولی‌فقیه در استان و استاندار با اعضای شورای تأمین استان همدان
  • ۲۹ فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی گرامی باد
  • پیام نماینده ولی فقیه در لرستان به مناسبت روز ارتش
  • مجلس جدید قوانینی را وضع کند که تحولات اقتصادی را به دنبال داشته باشد
  • نماینده مجلس: کل تیم اقتصادی دولت باید تغییر کند حتی معاونین و مشاورین؛ دچار بحران فکری شده اند
  • عبور ۶ هزار کیلومتر رودخانه از مناطق شهری و روستایی
  • برون‌رفت از مشکلات کشاورزی در گرو توسعه عملیات گلخانه‌ای
  • برون رفت از مشکلات کشاورزی در گرو توسعه عملیات گلخانه‌ای
  • قدردانی مجلس از تولیدات قرآنی رسانه ملی