Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان فضایی ایران گفت: پژوهشکده سامانه‌های ماهواره پژوهشگاه فضایی ایران می‌تواند در توانمندسازی صنعت ماهواره‌ای کشور نقش موثری داشته باشد. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه فضایی ایران، مرتضی براری، معاون وزیر و رئیس سازمان فضایی ایران و حسین صمیمی، رئیس پژوهشگاه فضایی ایران در پژوهشکده سامانه‌های ماهواره این پژوهشگاه حضور یافته و در جلسه‌ای با حضور ریاست و مدیران پروژه‌ها و گروه‌های پژوهشی این پژوهشکده شرکت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این جلسه که در ادامه بررسی‌های دوره‌ای چگونگی پیشرفت پروژه‌های ماهواره‌ای برگزار شد، حامد بابائی، رئیس پژوهشکده سامانه‌های ماهواره و مدیران پروژه‌های این پژوهشکده گزارشی از اجرای برنامه‌های پروژه‌های ماهواره‌ای ناهید ۱، ناهید ۲، پارس ۱ و پارس ۲ ارائه کردند.

بنا به این گزارش، مرتضی براری، معاون وزیر و رئیس سازمان فضایی ایران در این دیدار با اظهار مسرت از دیدن حاصل تلاش و زحمات محققان و فناوران جوان پژوهشکده سامانه‌های ماهواره و گزارش‌های ارائه شده در خصوص پروژه‌های ماهواره‌ای، گفت: در سایه همدلی و تعاملات خوبی که بین پژوهشگاه فضایی ایران و سازمان فضایی ایران صورت گرفته، خوشبختانه، پروژه‌ها، پیشرفت خوبی داشته و امید است بنا به برنامه پیش‌بینی شده به انجام برسد.

معاون وزیر ارتباطات و فناوی اطلاعات با اشاره به توانمندی‌های موجود در پژوهشکده سامانه‌های ماهواره عنوان کرد: این پژوهشکده سوای انجام پروژه‌های مهم فضایی کشور، رسالت دیگری دارد و آن فعالیت در جهت توانمندسازی کشور در صنعت ماهواره در تعامل و همکاری با بخش خصوصی و استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان برای حضور فعال در این عرصه است.

وی توضیح داد:یکی از چالش‌ها این است که چگونه صنعت ماهواره را در کشور توسعه داده و به حرکت درآوریم و در این خصوص، پژوهشکده سامانه‌های ماهواره می‌تواند نقش مهمی در توانمندسازی صنعت فضایی کشور ایفا کند.

براری خاطرنشان ساخت با توجه به تعداد فارغ‌التحصیلان رشته هوافضا در کشور، ما بازار بزرگی داریم و صنایع می‌توانند به آن کمک کنند، چنانکه در برخی کشورها، افرادی از صنعت خودروسازی وارد حوزه فضایی شده و با سرمایه‌گذاری که کرده‌اند، موفق هم بوده‌اند.

رئیس سازمان فضایی ایران عنوان کرد: این سازمان در جهت حمایت از استارت‌آپ‌ها، بسته‌های حمایتی را در حوزه سنجش از دور طراحی نموده که در اختیار آن‌ها قرار گیرد تا بتوانند رشد کنند.

براری با اشاره به موفقیت اخیر شرکت خصوصی امریکایی در اعزام دو فضانورد به فضا، اظهار کرد: بحث تعامل و استفاده بهینه از امکانات و منابع انسانی موضوع مهمی است، به‌طوری که اکنون، می‌بینیم چین و روسیه، در رقابت با امریکا، در عرصه فضایی با هم همکاری می‌کنند و ماهم در داخل باید با تمامی ارگان‌ها و نهاد‌های دولتی و خصوص موثر در عرصه فضایی در تعامل بوده و همکاری نزدیکی داشته باشیم.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سازمان فضایی ایران صنعت ماهواره مرتضی براری صنعت فضایی کشور ماهواره ناهید رئیس سازمان فضایی ایران پژوهشگاه فضایی ایران ماهواره ای پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۲۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایلان ماسک: با ۶۰۰۰ ماهواره در مدار زمین، هیچ مدرکی برای بیگانگان ندیده‌ام

«ایلان ماسک»، مالک اسپیس‌ایکس، اخیراً درباره موجودات فضایی نیز اظهارنظر کرده است. او می‌گوید باتوجه به اینکه اسپیس‌ایکس حدوداً ۶۰۰۰ ماهواره در مدار زمین دارد، اگر مدرکی دال بر وجود بیگانگان در زمین بوده باشد، او خبردار می‌شد.

ایلان ماسک در پست جدیدی در ایکس گفته است: «من هیچ مدرکی برای موجودات فضایی ندیده‌ام و با حدود ۶۰۰۰ ماهواره که به دور زمین می‌چرخند، فکر می‌کنم [اگر بیگانگان در زمین وجود داشتند]مطلع می‌شدم.»

این اولین‌باری نیست که ماسک به‌طور علنی به فرازمینی‌ها اشاره می‌کند. در سال ۲۰۱۸ نیز ماسک در توییتی گفت: «درحال‌حاضر معلوم نیست که آیا ما تنها تمدنی هستیم که در جهانِ قابل‌رؤیت وجود دارد.»

نظرات ایلان ماسک درباره موجودات فضایی

ایلان ماسک در سال گذشته میلادی، با اشاره به نظریه فیزیکدان مشهور «انریکو فرمی» (Enrico Fermi) درباره اینکه چرا انسان‌ها هنوز موجودات فضایی را کشف نکرده‌اند، نوشت: «ترسناک‌ترین پاسخ به پارادوکس فرمی این است که اصلاً بیگانه‌ای وجود ندارد.»

نظریه‌ای دیگری درباره موجوات فضایی وجود دارد مبنی بر اینکه این موجودات برای مدت زیادی در کره زمین بوده‌اند و شواهد وجود آنها در زیر اقیانوس و زیر زمین وجود دارد؛ اما به‌نظر می‌رسد که ماسک با این نظریه مخالف است، و پست او هم در پاسخ به صحبت درباره همین نظریه‌هاست.

بااین‌حال، ظاهراً ایلان ماسک علاقه خاصی به اکتشافات فرازمینی دارد و این علاقه صرفاً شخصی نیست و ظاهراً با اهداف اسپیس‌ایکس نیز هم‌راستا است. ماسک امیدوار است تا در نهایت ۴۲ هزار ماهواره استارلینک را به فضا بفرستد و همچنین اهداف مشخصی برای سفر و اسکان افراد در مریخ دارد.

ماسک معتقد است که اکثر افرادی که برای سفر به مریخ ثبت‌نام می‌کنند به زمین باز نخواهند گشت؛ بااین‌حال، هدف بلندمدت فضاپیمای استارشیپ این است که بازگشت به زمین را برای این افراد ممکن کند.

منبع: دیجیاتو

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی علوم فضایی و نجوم

دیگر خبرها

  • وزارت ارتباطات به زودی از ماهواره‌های جدید رونمایی می‌کند/ گردشگری در ایران رشد کرده است/ بدهی های ایران به بانک توسعه اسلامی صفر شد
  • بازدید نمایندگان کمیسیون امنیت ملی مجلس از بخش های فضایی و موشکی وزارت دفاع / رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست
  • مانور فضایی کره جنوبی و آمریکا در برابر کره شمالی
  • استفاده از هوش مصنوعی در پردازش تصاویر ماهواره‌ای اراضی
  • زباله‌های فضایی ماهواره ناسا را در آستانه نابودی قرار داد!
  • ۵ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • ایلان ماسک: شواهدی از بیگانگان ندیده‌ایم
  • ایلان ماسک: اگر فرازمینی‌ها وجود داشتند من می‌فهمیدم
  • استفاده از هوش مصنوعی در پردازش تصاویر ماهواره‌ای اراضی کشور
  • ایلان ماسک: با ۶۰۰۰ ماهواره در مدار زمین، هیچ مدرکی برای بیگانگان ندیده‌ام