Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: رییس یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ضمن تسلیت سالروز امام خمینی (ره) گفت: برای غلبه بر مشکلات راهی جز حرکت بر مدار خداباوری، مردم‌باوری و باور راسخ به این‌که ما می‌توانیم نداریم.
به گزارش خرداد به نقل از ایسنا، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود ضمن تسلیت سالروز رحلت حضرت امام خمینی (ره) گفت: یکی از تمایزات خاص حضرت امام خمینی (ره) شخصیت چند بعدی ایشان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکته‌ی مهم این بود که بدون ذره‌ای اغراق وجود شخصیتی ایشان در همه عرصه‌ها در اوج قرار داشت. او عارفی مجتهد، مجتهدی سیاستمدار، سیاستمداری حکیم و حکیمی زمان‌شناس و زمان‌شناسی دوراندیشی بود.
رییس یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید به دو ویژگی «خداباوری» و «مردم‌باوری» امام خمینی (ره) اظهار کرد: امام خمینی (ره) انسانی به معنی واقعی کلمه، الهی بود. او با همه وجود مردم‌باور بود. همین دو ویژگی بود که با باور به سنت‌های الهی و با تکیه بر مردم هدفی به ظاهر محال را به سرانجام رساند. در مرحله‌ اول حکومت به ظاهر مقتدر منحوس پهلوی را ساقط کرد و در مرحله‌ی دوم زیربنای چالشی اساسی و مبنایی را برای نظام استکباری در دنیا پایه‌گذاری کرد.
قالیباف ادامه داد: آیا جز با امدادهای الهی و با همراهی مردمی از جان گذشته می‌شد نظام تا بن دندان مسلح گذشته را از پای درآورد؟ آیا جز با داشتن خداباوری و مردم‌باوری ممکن بود وارد جنگی کاملا نابرابر شد و به ظاهر با دست خالی و با راهبرد نه شرقی نه غربی و بدون کمک گرفتن از نظام دوقطبی آن زمان به جنگی کاملا نابرابر رفت و در نهایت پیروز و سلامت از آن بیرون آمد؟
رییس یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید به ضرورت حفظ استقلال، آزادی و عزت گفت: آیا اگر جانشین خلف امام خمینی (ره)، یعنی مقام معظم رهبری نیز خداباوری و مردم‌باوری آن ابرمرد تاریخ را امتداد نمی‌داد، این امکان وجود داشت که انقلاب اسلامی امروز بتواند با وجود همه تهدیدها و تخریب‌ها، مقاومت کند؟ و امروز به الگوی مقاومت، ایستادگی و استقلال در برابر نظام استکباری بدل شود؟ همه ما به اشکالات و ناکامی‌های درونی خود اذعان داریم، اما انسان منصف و با اطلاعی نیست که امروز بر تاثیرگذاری انقلاب ۴۰ ساله امام خمینی (ره) بر نظام جهانی اعتراف نکند.
وی با بیان این‌که «انقلاب امام به نخبگان مسائلی را فهمانده است»، اظهار کرد: ان‌شاءالله به مردم دنیا هم نشان خواهد داد که می‌شود در برابر زورگویی‌های پیدا و پنهان سر خم نکرد و ابتدا ابرقدرت‌ها را از برج عاج به پایین کشید، ناتوان بودن آنها را نشان داد و سپس به همه مردم به خصوص آزادگان سراسر جهان نشان داد که می‌توان بدون پشتوانه مستکبران و با لگدمال کردن خوی استکبار آنها، به شرف، عزت، استقلال و آبرو دست پیدا کرد.
رییس یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با استناد به تعابیر مقام معظم رهبری، امام خمینی (ره) را «معلم اول عصر جدید» نامید و گفت: امام خمینی (ره) معلم عصر جدیدی بود که انقلاب اسلامی با راهبرد چالش عقلایی آن را آغاز کرده و قواعد حاکم بر نظام ناعادلانه جهانی را تحت تاثیر قرار داده است و امروز موفقیت‌اش با شکست آمریکا در عین‌الاسد و ما برای نسل‌کش‌های استقلال برای بخش بیشتری از جامعه جهانی الهام‌بخش می‌شود. آنچه از حضرت امام خمینی (ره) به یادگار باقی‌مانده است نشان‌دهنده این است که روش و منطق او در میدان عمل بارها گره‌گشا بوده است.
قالیباف با بیان این‌که «بسیاری سعی می‌کنند امام خمینی (ره) را در چند جمله تعریف و تمجید و در چند عبارت و عکس خلاصه کنند»، اظهار کرد: امام خمینی (ره) میراث فرهنگی نیست بدون شک این بزرگترین ظلم به امام خمینی (ره) است. راه امام خمینی (ره) واقعیتی تجربه شده است که آن را در مقاطع مختلف تاریخ به عینه دیده‌ایم و هرجا از منطق او فاصله گرفتیم مشکلات ما را در بر گرفته است و هر جا مطابق با روش او عمل کرده‌ایم به ناآگاه و در عین ناباوری تمام ابرقدرت‌های جهان توانستیم راه‌حل‌ها را بیابیم و بر مشکلات فائق آییم.
وی تاکید کرد: همه درد آنجاست که چرا این دو رکن اساسی مکتب امام خمینی (ره) یعنی خداباوری و مردم‌باوری را در الگوی مدیریتی داخلی ۴۰ ساله خود به طور کامل پیاده نکردیم. مرور کوتاه به موفقیت‌ها و ناکامی‌های انقلاب اسلامی نشان می‌دهد که هرگاه این دو باور را در کنار خودباوری و به عنوان سه رکن نگاه امام خمینی (ره) دخیل کردیم، نتیجه‌های درخشانی گرفتیم. آیا پیروزی انقلاب اسلامی، موفقیت در دفاع مقدس، افزایش قدرت دفاعی، پیشرفت‌های علمی، افزایش قدرت منطقه‌ای، پیروزی جبهه مقاومت و دیگر مثال‌های ریز و درشت جز بر پایه این رکن به نتیجه رسیده است.
رییس یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی نطق خود اظهار کرد: ما برای غلبه بر مشکلات راهی جز حرکت بر مدار خداباوری، مردم‌باوری و باور راسخ به این‌که ما می‌توانیم نداریم حرکت بر مدار مکتب امام خمینی (ره) ذیل راهبردهای الهی و مردمی مقام معظم رهبری باعث قوی شدن فرد فرد ایرانیان عزیز در همه عرصه‌ها خصوصا عرصه‌ی اقتصادی می‌شود و ایران قوی شده از درون الگوی الهام‌بخشی برای نظام خسته از ظلم جهانی خواهد بود. خط امام خمینی (ره) ضامن استقلال و عزت ماست و هم عدالت و پیشرفت را برای ما به ارمغان خواهد آورد.
قالیباف در پایان حرکت مجلس شورای اسلامی را بر خط امام خمینی (ره) لازم و ضروری عنوان کرد و گفت: اصلی‌ترین و پیشروترین خط امام خمینی (ره) از دید ما رهبر معظم انقلاب است. رهبر انقلاب نماد، شاخص و طلائیه‌دار خط امام خمینی (ره) است امیدواریم خداوند به ما توفیق استقامت در این مسیر و نهایتا روشن شدن حیثیت‌مان به قدمان حضرت ولی عصر (عج) به عنوان مقصد و مقتدای اصلی این راه نورانی را عطا کند. برچسب ها: قالیباف ، مجلس شورای اسلامی

منبع: خرداد

کلیدواژه: قالیباف مجلس شورای اسلامی رییس یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی انقلاب اسلامی خط امام خمینی مردم باوری بر مشکلات مردم باور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۲۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرلشکری که هدیه ۳ میلیون تومانی شاه را رد کرد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدولی قرنی متولد سال ۱۲۹۲ بود. او سال ۱۳۰۹ به عضویت ارتش درآمد و ترفیع درجه گرفت. تا اینکه کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ اتفاق افتاد و از سال ۱۳۳۳ در طرز تفکر تیمسار قرنی تغییر آشکاری به وجود آمد و گرایش محسوسی به افسران ناسیونالیست و ضدرژیم شاهنشاهی پیدا کرد؛ زیرا فساد و سرکوب بعد از کودتا و ناتوانی دولت در انجام اصلاحات او را نگران ساخته بود، مشکلات موجود را ناشی از ادامه نفوذ طبقه بالای کشور، چون سرلشکر فضل‌الله زاهدی و اردشیر زاهدی، منوچهر اقبال تیمور بختیار و سرلشکر علوی‌مقدم می‌دانست.

قرنی از اینکه وضع کشور در نهایت به یک رژیم سلطنتی دیکتاتوری تبدیل خواهد شد نگران بود و راه‌حل آن را «ایجاد یک دولت توانا برای پایان دادن به حاکمیت طبقه سنتی بالا و وادار ساختن شاه به قبول نظام پادشاهی مشروطه و انجام اصلاحات گسترده» می‌دانست. همین تفکرات سرلشکر قرنی سبب شد تا او تبدیل به شخصیت معترض سیاسی شود تا اینکه در اسفند ماه ۱۳۳۶ توسط ساواک بازجویی شد. او ۳ سال زندانی شد.

سرلشکر قرنی بعد از آزادی از زندان، تحت مراقبت‌های ویژه اطلاعات داخلی بود و مأمورانی به منزل وی نفوذ می‌کردند تا در جریان ادامه فعالیت‌های سرلشکر اخراجی ارتش شاه قرار گیرند که در این راستا پیشنهاداتی هم به شهید قرنی داده می‌شد. یکی از پیشنهادها این بود که سیدضیاءالدین طباطبایی در ملاقات با سرلشکر قرنی حامل پیغامی از محمدرضا شاه بود، اما قرنی می‌گوید: «در حال حاضر و با وضع موجود به هیچ وجه حاضر به قبول پست سیاسی بسیار مهم نیستم».

سرلشکر قرنی به دلیل قطع شدن حقوق و مزایا در سخت‌ترین شرایط مادی قرار داشت. محمدرضا پهلوی مبلغ ۳ میلیون تومان به ارتشبد فردوست می‌دهد تا به قرنی بدهد، اما قرنی کریمانه آنها را رد کرد و بر تمایلات دینی و اسلامی‌اش تأکید می‌کند.

با آغاز نهضت امام خمینی(ره) و شکل‌گیری قیام ۱۵ خرداد ۱۳۴۲، این بار قرنی راه جدید خود را پیدا کرد و دور جدید فاصله گرفتن از باورهای سیاسی گذشته‌اش را از طریق نزدیک شدن به اندیشه‌های امام خمینی (ره) آغاز کرد؛ ارتباط سرلشکر قرنی با امام خمینی(ره) و نیروهای نزدیک به جنبش اسلام‌گرایانه در سال ۱۳۴۲حساسیت‌ ساواک و رژیم پهلوی را برانگیخت و سه سال زندان را برای عالی‌ترین افسر اطلاعاتی ایران را به همراه داشت.

بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران سرلشکر محمدولی قرنی که عضو شورای انقلاب اسلامی نیز بود با سمت رئیس ستاد ارتش در صبح روز ۲۴ بهمن ماه  ۱۳۵۷ به همراه عده‌ای از مأموران مسلح کمیته انقلاب به محل ستاد ارتش واقع چهارراه قصر رفت و در محل کار خود مستقر شد.

از اقدامات شهید قرنی می‌توان به انحلال لشکر گارد جاویدان و شاهنشاهی، قطع ارتباط با رژیم صهیونیستی تا رسیدگی به امور سربازان، اخراجی‌ها، بازنشستگان و تجهیزات ارتش اشاره کرد. شهید قرنی در ادامه فعالیت‌هایش با مخالفت‌هایی روبرو شد که حمایت امام خمینی(ره) از ارتش و قرنی را به دنبال داشت.

در جریان درگیری توطئه ضدانقلاب‌ها در کردستان، سپهبد قرنی با قاطعیت در دفاع از نظام جمهوری اسلامی برخورد کرد. این قاطعیت که بعدها کاملاً مورد تأیید سران انقلاب قرار گرفت، موجب شد که در ششم فروردین ۱۳۵۸ روزنامه‌ها اعلام کنند به دستور مهندس بازرگان، نخست‌وزیر دولت موقت، محمدولی قرنی از کار برکنار شود و ناصر فربد جایگزین او شود.

این درحالی است که شهید قرنی بعد نوشتن استعفای خود، آن را نزد امام راحل(ره) برد؛ امام استعفای او را گرفتند و گفتند: «خیر، شما بفرمایید سرکارتان»؛ بعدها مشخص شد که مهدی بازرگان بدون هماهنگی با امام خمینی(ره) اقدام به برکناری سپهبد قرنی کرده بود.

سرلشکر محمدولی قرنی اولین رئیس ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران و اولین شهید ترور بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بود که سوم اردیبهشت ۱۳۵۸ در حیاط منزلش توسط اعضای گروهک فرقان ترور شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قالیباف: کمتر از نیم درصد مردم مشمول قانون مالیات بر سوداگری می‌شوند
  • ایرانیان در سال گذشته ۷۰۰ میلیارد تومان صدقه دادند
  • کنایه ذوالنوری به قالیباف: اگر رئیس شوم، از بیرون به صورت اتوبوسی جمعیت ناآشنا به مجلس نمی‌آورم
  • انتقادات تند ذوالنوری از قالیباف در صحن مجلس /قدرت باید به نمایندگان برگردد
  • سرلشکری که هدیه ۳ میلیون تومانی شاه را رد کرد
  • قالیباف : مشکلات مربوط به ارز برای مردم و اقتصاد کشور غیر قابل تحمل شده
  • قالیباف: مشکلات ارز برای مردم غیرقابل تحمل شده است
  • انتقاد مردم از حذف تصویر امام خمینی از یک نشست خبری در سمنان + عکس ها
  • هشدار نماینده ولی فقیه به اعضای شورای اسلامی شهر ارومیه/ برای جبران عقب افتادگی‌ها از حواشی بپرهیزید
  • ایجاد اشتغال و رفع مشکلات آب شهری و روستایی در اولویت است