Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد زرگری با اشاره به شروع مبارزه علیه این آفت از تاریخ ۱۴ اسفند ماه ۱۳۹۸ ابراز کرد: با توجه به هجوم ملخ صحرایی در اکثر نقاط لارستان عملیات پایش در مراکز ۶ گانه جهاد کشاورزی این شهرستان ادامه دارد و مبارزه در چند روز اخیر در پنج مرکز به طور مستمر انجام شده است.

وی افزود: به دنبال دریافت گزارش‌های مردمی و پایش گروه‌های مراکز جهاد کشاورزی آخرین مرحله مبارزه دو شب گذشته در منطقه کرمستج بخش مرکزی و در سطح ۱۳۵ هکتار انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه تا کنون حدود ۷۰۰ لیتر سم برای مبارزه مصرف شده است خاطر نشان کرد: این سموم توسط سازمان جهاد کشاورزی استان فارس تأمین و در اختیار کشاورزان قرار داده شده است.

زرگری اظهار کرد: با توجه به اینکه ملخ‌های مهاجم، بال دار و نابالغ بوده و برای رشد و بلوغ مصرف غذایی بالایی دارند از این رو محصولات زراعی و باغی به خصوص نخیلات و مرکبات که سطح وسیعی از کشاورزی منطقه را به خود اختصاص داده‌اند، در معرض آسیب بوده که پایش های مستمر و مبارزه به موقع تا کنون باعث شده است که خسارتی به این بخش وارد نشود.

مسئول واحد حفظ نباتات جهاد کشاورزی لارستان در پایان تاکید کرد: تمامی کشاورزان باید مزارع و باغ‌های خود به طور مستمر پایش کنند و ضمن آماده سازی سم پاشهای شخصی، در صورت مشاهده این آفت به مراکز جهاد کشاورزی مراجعه و یا از طریق شماره ۱۵۰۴ اطلاع رسانی نمایند.

کد خبر 4939957

منبع: مهر

کلیدواژه: لارستان ملخ صحرایی جهاد کشاورزی فارس ویروس کرونا شیراز بوشهر روز قدس شیوع کرونا شهرکرد گرگان عید سعید فطر قزوین بیرجند نماز عید سعید فطر ایلام روز جهانی قدس مشهد جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۲۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوری ۶.۵ میلیون هکتار اراضی کشاورزی و چالش بهره‌وری در تولید

به گزارش خبرنگار مهر، صفدر نیازی شهرکی، معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی درباره چالش فعلی کشور در حوزه خاک به شوری اراضی کشاورزی اشاره کرد و به مهر گفت: بیش از ۶.۵ میلیون هکتار از اراضی کشاورزی با EC های مختلف شور شده است. منابع زیرزمینی و سطح آب سفره‌های زیر زمین کاهش یافته و این منابع آبی هم شور هستند. با پمپاژهایی که در دشت‌ها صورت می‌گیرد شوری آب سال به سال در حال افزایش است. بنابراین پیش از اینکه نگران عناصر و فلزات سنگین و سایر مسائل در حوزه خاک باشیم خود شوری خاک، بهره‌وری محصولات کشاورزی را تحت شعاع قرار می‌دهد.

وی همچنین به تغییر کاربری اراضی کشاورزی پرداخت و ادامه داد: یکی از چالش‌های حوزه خاک تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی است. خاک مرغوب و کلاس یک در کشور بسیار کم است و متأسفانه تغییر کاربری هم عاملی شده در حوزه اراضی کشاورزی که نیاز به پیگیری دارد.

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: موضوع دیگر قطعه قطعه شدن اراضی کشاورزی و مساله معیشتی بودن تولید است.

نیازی شهرکی گفت: پس از اصلاحات ارضی که سال ۱۳۴۰ ابلاغ شد زمین‌ها خرد و تحویل رعیت شدند. بعد از آن هم خرد شدن اراضی دو نسل ادامه یافت. چالش این زمین‌های کوچک، بهره‌وری آنها و مدیریت یکپارچه اراضی از دیگر مسائل قابل توجه بخش کشاورزی است که نیاز به رسیدگی و پیگیری دارد.

کد خبر 6050350 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • کشت گندم در ۵۹ هزار هکتار اراضی چهارمحال و بختیاری
  • بازدید و پایش عوامل خسارت زای گیاهی مزارع چنقرالوی پل ارومیه
  • ضرورت پایش مزارع و مبارزه با زنگ زرد گندم در استان فارس
  • اجرای طرح جهش تولید گندم در ۱۸۹ هزار هکتار از اراضی آذربایجان غربی
  • ضرورت پایش مزارع و مبارزه با زنگ زرد گندم در فارس
  • شوری ۶.۵ میلیون هکتار اراضی کشاورزی و چالش بهره‌وری در تولید
  • پایش بیش از ۵ هزار و ۲۸۰ کیلومترمربع از اراضی لرستان
  • پایش ۵ هزار و ۲۸۰ کیلومتر مربع از اراضی لرستان
  • بیش از ۲۰۰۰ هکتار از اراضی استان چهارمحال و بختیاری به سامانه‌های نوین آبیاری تجهیز شدند
  • تجهیز ۲ هزار هکتار اراضی چهارمحال و بختیاری به آبیاری نوین