Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-25@07:05:58 GMT

کووید ۱۹ مانند ویروس آنفلوآنزا فصلی است؟

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۵۳۵۴۹

کووید ۱۹ مانند ویروس آنفلوآنزا فصلی است؟

اپیدمیولوژیست دانشگاه استونی بروک می‌گوید: ویروس کرونا ممکن است کمی ضعیف‌تر شود، اما اظهار نظر قطعی در مورد پایان آن دشوار است.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، پایان همه‌گیری کروناویروس تا حد زیادی به رفتار و نحوه شیوع آن بستگی دارد و دانشمندان همچنان در حال تلاش برای درک این موضوع هستند. به عقیده متخصصان بیماری‌های همه‌گیر، این ویروس که برای اولین بار، کمتر از چهار ماه پیش در شهر ووهان چین پدیدار شد، آنچنان جدید است که هنوز اطلاعات کافی برای خط سیر آن وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از مهم‌ترین مسائل مبهم این است که آیا کووید ۱۹ مانند ویروس آنفلوآنزا فصلی است و با افزایش دما، سرعت انتشار آن کاهش می‌یابد؟

جیمی ملیکر، اپیدمیولوژیست دانشگاه استونی بروک گفت: من زیاد امیدوار نیستم که این ویروس از بین برود، تنها ممکن است کمی ضعیف‌تر شود؛ با اینحال قضاوت در مورد آن دشوار است. اگرچه بعضی مطالعات آزمایشگاهی در مورد ویروس کرونا نشان می‎دهد که سرعت شیوع آن ممکن است در دماهای گرم‌تر تا حدی کاهش یابد، اما داده‌ها محدود و غیر قطعی است.

دکتر آدام برمن، معاون درمان مرکز پزشکی لانگ آیلند، معتقد است که این ویروس به طور بالقوه برای سال‌ها فعال باقی می‌ماند، اما از آنجا که همه ویروس‌ها مانند ویروس آنفلوآنزا به مرور زمان در حال جهش و تغییر هستند، کروناویروس جهش‌یافته نیز مانند ویروس آنفلوآنزای هر ساله، ممکن است کم‌تر از ویروس فعلی خطرناک و عفونی باشد.

به گفته آدام برمن، این نکته را باید در نظر داشت که کروناویروس جدید متعلق به خانواده‌ای متفاوت از آنفلوانزا است. کروناویروس دیگری به‌نام سارس که در اواخر سال ۲۰۰۲ بروز پیدا کرد تا سال ۲۰۰۴ صدها نفر را از بین برد. میزان سرایت سارس نسبت به کووید ۱۹، کمتر اما مرگبارتر بود و با وجود سرایت کندتر، افراد زیادی را به کام مرگ کشاند.

وی ادامه داد: بر خلاف سارس، بسیاری از افراد ناقل بیماری کووید ۱۹، فاقد علامت هستند و بدون اطلاع از اینکه ویروس را به دیگران منتقل می‌کنند، در اماکن عمومی تردد دارند؛ هنوز مشخص نیست چرا ویروسی که برای برخی از افراد تا این حد کشنده است، در برخی دیگر علامتی ایجاد نمی‌کند.

ملیکر گفت: شیوع ویروس در یک کشور و همه‌گیری آن می‌تواند به گسترش این بیماری پایان دهد، زیرا کسانی که زنده می‌مانند به احتمال زیاد در برابر این بیماری مصون می‌شوند، اما اگر این همه‌گیری بسیار سریع در کشور اتفاق بیفتد، به دلیل کمبود امکانات پزشکی، فاجعه‌آمیزخواهد بود.

کد خبر 424745

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس آخرین اخبار ویروس کرونا کرونا در جهان شیوع کرونا آنفلوآنزا بیماری آنفلوآنزا شیوع آنفلوانزا انفولانزا پایان کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مانند ویروس کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۳۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

افراد مختلف با توجه شدت و نوع بیماری و همچنین سطح سلامتی شان ممکن است علائم مختلفی را در اثر ابتلا به ورم معده تجریه کنند. به طور کلی رایج‌ترین علائم بروز بیماری گاستریت عبارتند از:

دل درد، سوزش معده، رفلاکس اسید معده، سوء هاضمه، بروز علائم بد گوارشی بعد از خوردن غذا، حالت تهوع، استفراغ، احساس پر بودن ناحیه بالایی شکم بعد از مصرف غذا، نفخ، سکسکه، کم شدن اشتها، مدفوع سیاه رنگ، استفراغ خون یا موادی شبیه قهوه و ….

در صورت مشاهده این علائم و داشتن تجربه بیماری‌های عفونی معده مانند زخم معده، بهتر است در اولین زمان ممکن به پزشک مراجعه کنید. توجه داشته باشید که تشخیص به موقع و زود هنگام در درمان بیماری گاستریت بسیار موثر است.

چه عواملی خطر بروز گاستریت معده را افزایش می‌دهند؟

استفاده مکرر از برخی دارو‌ها و مسکن‌های رایج مانند آسپرین و ایبوپروفن بدون تجویز پزشک می‌تواند باعث ایجاد پیش زمینه بیماری گاستریت شوند. علاوه بر این مصرف نوشیدنی‌های الکلی، استرس شدید و افزایش سن نیز عواملی هستند که می‌توانند خطر ابتلا به بیماری گاستریت را افزایش دهند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بی‌خوابی نشانه چه بیماری‌هایی است؟
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • مواد غذایی ضد التهاب
  • بخش عمد‌ه‌ای از سرماخوردگی‌ها کروناست
  • بیماری ایکس ؛ همه گیری بعدی جهانی در راه است؟
  • بیماری ایکس؛ همه‌گیری بعدی جهانی در راه است
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟