Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی به تشریح نحوه برگزاری امتحانات دروس عملی دانشجویان در نیم‌سال تحصیلی جاری پرداخت و گفت: فرصت حذف ترم تا ۲۰ خرداد تمدید شد.

به گزارش ایسنا، دکتر علی اشرافی‌زاده ضمن بیان این مطلب از تمدید مهلت حذف ترم یا حذف واحد دانشجویان دانشگاه خواجه نصیر تا ۲۰ خرداد خبر داد و گفت: با توجه به درخواست‌های جمع قابل توجهی از دانشجویان، نمایندگان شورای صنفی و نیز بررسی‌های کارشناسان آموزش، مقرر شد که اجازه حذف درس یا ترم که مهلت قبلی آن ۱۳ خرداد اعلام شده بود، تا ۳۰ خرداد تمدید شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته انتظار می‌رود در این فاصله اطلاعات لازم درباره نحوه ارزیابی در هر درس به دانشجویان اعلام شود تا با آگاهی و اطمینان خاطر بیشتری بتوانند تصمیم بگیرند.

وی در ادامه تصریح کرد: با توجه به تصمیم قبلی شورای دانشگاه خواجه نصیر در خصوص غیر حضوری بودن ارزیابی در نیم‌سال جاری، در جلسه روز گذشته بحث‌های بیشتری در این باره صورت گرفت و مقرر شد که علاوه بر تهیه مجموعه‌ای از تجارب و پیشنهادات سایر دانشگاه‌ها و برخی از اساتید، وبیناری نیز در زمینه امکانات و مشکلات آزمون‌های غیرحضوری برای همکاران هیات علمی برگزار شود.

اشرافی‌زاده گفت: علاوه بر آن به درخواست معاونین آموزشی دانشکده‌ها و به منظور تسهیل در دسترسی اساتید، مقرر شد که مجموعه فیلم‌های آموزشی و مستندات قابل استفاده اساتید، در یک مجموعه در سایت مرکز آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه فراهم شود. 

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه خواجه نصیر افزود: در خصوص دروس عملی نیز تصمیمات خوبی اتخاذ شد که جزئیات آن پس از انجام بررسی‌های لازم توسط دانشکده‌ها به‌زودی اعلام می‌شود. لازم می‌دانم به دانشجویانی که در آستانه فراغت از تحصیل قرار داشته و نگران دروس عملی خود هستند، اطمینان دهم که مجموعه آموزش دانشگاه از تمامی ظرفیت‌های خود برای حل مشکلات آنان استفاده خواهد کرد. 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه خواجه نصیر، به گفته وی، درباره ترم تابستان که کاملا به‌صورت غیر حضوری برگزار می‌شود، نیز مذاکراتی صورت گرفت و اطلاعات لازم در اختیار معاونین آموزشی دانشکده‌ها قرار گرفت. در این زمینه مدیریت خدمات آموزشی در حال انجام رایزنی‌های نهایی با دانشکده مجری بوده و جزئیات لازم به‌زودی اعلام می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی حذف ترم تحصیلی دانشگاه خواجه نصیر دروس عملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۴۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

المپیاد ورزش‌های فناورانه زمینه‌ساز شکوفایی استعداد‌های برتر دانشجویی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیر کل دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان، تدوین و ابلاغ آیین‌نامه و شیوه‌نامه‌های برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه در سطح ملی را اقدامی ارزشمند عنوان کرد و گفت: المپیاد ورزش‌های فناورانه با هدف بروز خلاقیت دانشجویان و همچنین گسترش استفاده از فناوری‌های روز دنیا در سطح دانشجویان دانشگاه‌های کشور طراحی شده است.
دکتر ابوالفضل دانشور افزود: سازمان امور دانشجویان، در کنار برگزاری المپیاد‌های ورزش‌های قهرمانی و همگانی، اقدام به برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی در قالب‌های مختلف (رباتیک، فیجیتال و دیجیتال و نوآوری‌های فناورانه در ورزش) خواهد کرد که فرآیند اجرایی آن در برای اولین بار در تاریخ وزارت علوم و در سال جاری از تاریخ ۲۷ فروردین ماه شروع شد و دانشجویان دانشگاه‌های کشور تا ۲۵ اردیبهشت ماه فرصت دارند در سامانه ستاو به آدرس Setav.ir/stso که برای همین منظور آماده شده، ثبت نام نمایند.
وی تأکید کرد: در این رویداد ملی می‌خواهیم با ترکیب تحرک و ورزش و فناوری و سرگرمی، هم زمینه مناسب برای پر کردن اوقات فراغت دانشجویان را فراهم کنیم و هم دانشجویان بتوانند نقش خود را برای تولید محصولات و تجهیزات مبتنی بر فناوری ایفا کنند تا ضمن کسب درآمد کافی در دوره دانشجویی، خودکفایی در تولید محصولات فناورانه ورزشی در کشور کلید زده شود.
دانشور با اشاره به اینکه یکی از زمینه‌های المپیاد ورزش‌های فناورانه بازی‌های رایانه‌ای است؛ افزود: انتظار داریم دانشجویان به عرصه تولید بازی‌های رایانه‌ای ورود پیدا کنند.
وی یادآور شد: تعدادی از دانشگاه‌های کشور قبلاً بخش‌هایی از این المپیاد را در دانشگاه‌های خود برگزار می‌کردند، اما مقرر شد این المپیاد در سطح ملی برگزار شود تا خروجی آن بتواند منجر به ایجاد شرکت، تولید محصولات و افزایش مهارت و درآمد دانشجویان و کشورمان شود؛ از طرفی برگزیدگان این المپیاد به‌عنوان نمایندگان کشور برای شرکت در رویداد‌های بین‌المللی خواهند بود.
مدیرکل دانشجویان داخل تصریح کرد: با عنایت به برگزاری این رویداد مهم به صورت استانی و ملی از کلیه دانشگاه‌ها در سطوح مختلف مدیریتی انتظار داریم تا با هم‌افزایی فکری و تبلیغی کمک کنند تا این رویداد در سطح نام بزرگ ایران اسلامی برگزار و همه ظرفیت‌های دانشجویی کشور وارد این عرصه شود.

دیگر خبرها

  • المپیاد ورزش‌های فناورانه زمینه‌ساز شکوفایی استعداد‌های برتر دانشجویی
  • شیوه‌نامه مشوق‌های خدمتی برای کسب مهارت دانش‌آموختگان دانشگاهی ابلاغ شد
  • لزوم رفع تبعیض بین دانشگاه آزاد و دانشگاه‌های دولتی در جذب اعتبارات پژوهشی و آموزشی
  • آغاز ساخت ۵۰ فضای آموزشی در کهگیلویه و بویراحمد
  • تمدید مهلت ثبت نام در آزمون تخصصی پزشکی سال ۱۴۰۳
  • خدمت دانش آموختگان دانشگاهی باکسب مهارت عمومی و تخصصی
  • آیا استفاده از شبکه مجازی، سطح دانش تئوری دانشجویان را کاهش می‌دهد؟
  • استفاده از شبکه مجازی، سطح دانش تئوری دانشجویان را کاهش می‌دهد
  • برگزاری آزمون شبه‌نهایی پایه دهم و یازدهم برای اولین‌بار
  • اجتماع دانشگاهیان دانشگاه خواجه نصیر در حمایت از وعده صادق