Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-20@02:27:30 GMT

نخستین واحد بوم گردی شهرستان تکاب کلنگ زنی شد

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۵۴۱۹۵

نخستین واحد بوم گردی شهرستان تکاب کلنگ زنی شد

امیر مطلوبی گفت: نخستین واحد بوم گردی شهرستان تکاب در زمینی به مساحت ۶ هزار متر مربع کلنگ زنی شد.

« امیر مطلوبی» در گفتگو با خبرنگار شبستان گفت: نخستین واحد بوم گردی شهرستان تکاب در زمینی به مساحت 6 زهار متر مربع و با سرمایه گذاری بخش خصوصی امروز(12 خرداد) کلنگ زنی شد.

 

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان تکاب افزود: این واحد اقامتی بوم گردی با ظرفیت پذیرش 60 هزار مسافر در سال در ابتدای محور تکاب به شاهین دژ در مدت 5 سال احداث خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این مسئول به اعتبار احداث این پروژه اشاره و تصریح کرد: این مجموعه با اعتبار بالغ بر 60 میلیارد ریال احداث خواهد شد که از این مبلغ 20 میلیارد ریال سرمایه اولیه به صورت آورده فعالان بخش خصوصی شهرستان تکاب و 40 میلیارد ريال نیز به صورت ارائه تسهیلات دولتی تامین شده است.

 

وی ادامه داد: تا کنون مبلغ 10 میلیارد ريال جهت خرید زمین، آماده سازی فضا و محوطه سازی هزینه شده است.

 

مطلوبی خاطر نشان کرد: این واحد اقامتی بوم گردی به صورت مستقیم برای 30 نفر ایجاد اشتغال خواهد کرد و این مجموعه عظیم دارای امکاناتی نظیر هتل ، رستوران، تالار، فروشگاه مواد غذایی، نماز خانه، کافی شاپ و قهوه خانه سنتی خواهد بود.

 

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایه دستی و گردشگری شهرستان تکاب در خاتمه اظهار داشت: شهرستان تکاب در جنوب استان آذربایجان غربی با جمعیت 81 هزار نفر و دارا بودن بیش از 170 اثر طبیعی و تاریخی ظرفیت عظیمی برای جذب گردشگران داخلی و خارجی است که امیدواریم با برنامه ریزی های انجام گرفته و کمک سرمایه گذاران بخش خصوصی و همچنین ارائه تسهیلات دولتی به سرمایه گذاران بخش گردشگری هر روز شاهد رشد این صنعت سود ده در این شهرستان محروم باشیم.

پایان پیام/410

منبع: شبستان

کلیدواژه: اقامتگاه بوم گردی جاذبه های گردشگری تکاب توسعه گردشگری شهرستان تکاب بوم گردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۴۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نخستین حضور پلنگ در کوهسرخ

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی،  مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: پس از سالها اعلام و مشاهده حضور پلنگ در منطقه کوهسرخ توسط افراد محلی و طبیعت گردها، سرانجام حضور این گونه توسط دوربین محمود رمضان نژاد رییس نمایندگی حفاظت محیط زیست شهرستان کوهسرخ ثبت و مستندسازی شد.

مهدی اله پور افزود :  این منطقه دارای ارزش زیستی زیادی است و دارای گونه های ارزشمندی همچون پلنگ، گربه پالاس، کفتار، گربه وحشی، کل و بز و قوچ و میش است و این ثبت و مشاهده پلنگ، محیط بانان و فعالان محیط زیست منطقه را بسیار امیدوار کرده است.

وی بیان کرد: پلنگ، گربه سانی شب زی و مخفی کار است و به همین دلیل مشاهده و ثبت حضورش در روز و به راحتی ممکن نیست و چون یکی از گونه های بسیار ارزشمند در چرخه تنوع زیستی است مشاهده و ثبت آن در یک منطقه، ضمن این که گواهی بر غنای زیستگاهی آن منطقه است مسیر حفاظتی آن محدوده را تغییر خواهد داد.

اله پور افزود: این منطقه از لحاظ اکولوژیکی، دارای اکوسیستم متنوعی است و برای گونه های پستاندار علفخوار همچون کل و بز و قوچ و میش و دیگر گونه های حیات وحش نیز بسیار مناسب است.

وی ادامه داد: حدود ۳۵ درصد منطقه سید مرتضی کاشمر داخل شهرستان کوهسرخ قرار گرفته است و حدود ۱۰.۲ درصد کل شهرستان کوهسرخ تحت پوشش مناطق تحت مدیریت اداره کل حفاظت محیط زیست استان قرار دارد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی در خصوص ویژگی‌ها و منابع طبیعی این شهرستان، به زیستگاه های کوهستانی و ارتفاعات آن که باعث به وجود آمدن منابع آبی و زیستگاه مطلوب برای بقای گونه های مهم گوشتخوار و علفخواران بزرگ جثه در سطح منطقه شده است اشاره کرد.

پلنگ ایرانی هم اکنون در فهرست قرمز اتحادیه بین‌المللی حفاظت از طبیعت (red list) طبقه‌بندی شده و در کنار اردک سرسفید جزء گونه‌های در معرض خطر یا (ENDANGERED) به شمار می‌رود.

 
 

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی کار در واحد‌های تولیدی قم
  • واحد‌های تولیدی قم به نیروی کار نیاز دارند
  • نخستین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان پاکدشت برگزار شد
  • کلنگ طرح توسعه ناحیه صنعتی روستای دهنه در شهرستان کلاله به زمین زده شد
  • واگذاری واحد‌های شهرک صنعتی چاراویماق به سرمایه گذاران
  • احیای ۱۰ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان سرمایه مردم استان سمنان
  • ثبت نخستین حضور پلنگ در کوهسرخ
  • بررسی موانع آغاز به کار واحدهای جدید استحصال یُد در نخستین جلسه اقتصاد مقاومتی دادگستری گلستان
  • ۲ پروژه در میامی افتتاح و کلنگ زنی می‌شود
  • نخستین و بالاترین نیاز جامعه امنیت است