Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، حسین مدرس خیابانی سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اگر بخواهیم جهش تولید داشته باشیم باید تولید داخل را افزایش دهیم در غیر این صورت وابستگی خود را به خارج از کشور بیشتر می‌کنیم.

وی افزود: برای سال جهش تولید چهار برنامه تنظیم کرده ایم که مهم‌ترین آن فراهم کردن مواد اولیه کارخانه‌هاست؛ امروز اگر مواد اولیه واحد‌های تولید فراهم نباشد تولیدی اتفاق نمی‌اُفتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست وزارت صمت گفت: ما با کارخانه‌های بزرگ صحبت کرده ایم تا یک خط ویژه برای واحد‌های تولید در نظر بگیرند تا واحد‌های تولید مجبور نشوند مواد اولیه خود را از بازار آزاد تهیه کنند. مجموعه‌های بورس کالا و کارخانه‌های بزرگ می‌توانند در این بخش کمک کننده باشند.

مدرس خیابانی بیان کرد: در بخش واردات مواد اولیه هم برای تامین ارز مورد نیاز در تلاش هستیم واحدی تولید را به ارز‌ها حاصل از صادرات متصل کنیم که این ساختار در سازمان توسعه تجارت شکل گرفته است و سعی داریم صادرکنندگان را به وارد کنندگان متصل کنیم.

وی بیان کرد: در شرایطی که منابع ارزی ما محدود شده است سعی داریم مواد اولیه را وارد کنیم و مردم مطمئن باشند تمام کالا‌های اساسی در کشور تامین می‌شود.

سرپرست وزارت صمت گفت: تاکید شده است که یک خط ویژه تامین فولاد برای کارخانه‌های تولید لوازم خانگی ایجاد شود.

مدرس خیابانی درباره افزایش قیمت لوازم خانگی در بازار گفت: سازمان حمایت با هر گونه افزایش قیمت افسار گریخته‌ای مقابله می‌کند و باید تمام انبار‌ها نگهداری کالا رصد می‌شود و حتی اگر تولید کنندگان افزایش بیشتر از حد داشته باشند با آن‌ها برخورد می‌شود.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره واردات کالا‌های که مشابه آن‌ها در داخل کشور تولید می‌شود نظیر کفش ورزشی و لوازم آرایشی با نام ملزومات کشور، گفت: ما مرکزی به نام ساخت داخل در وزارت صمت داریم که تمام کالا‌ها را بررسی می‌کنم. بنده اعلام می‌کنم هر کالایی که توانایی تولید آن در داخل کشور وجود داشته باشد و اگر به خودکفایی در کالایی برسیم حتما از مرحله ثبت سفارش حذف می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهش تولید بورس وزارت صمت صادرات کالا سال جهش تولید مواد اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۵۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می کند

 وزیر امور خارجه سوئد طی اظهاراتی اعلام کرد که اتحادیه اروپا قصد دارد ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع(LNG)  را در چهاردهمین بسته تحریمی خود علیه روسیه بگنجاند.

به گزارش تسنیم به نقل از راشاتودی، توبیاس بیلستروم، وزیر امور خارجه سوئد روز دوشنبه طی اظهاراتی اعلام کرد که اتحادیه اروپا قصد دارد ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع(LNG)  را در چهاردهمین بسته تحریمی خود علیه روسیه بگنجاند.

بیلستروم پیش از دیدار با همتایان خود در اتحادیه اروپا در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد که دور بعدی تحریم‌ها ممکن است شامل ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی روسیه و همچنین "اقداماتی برای مهار ناوگان در سایه روسیه" باشد.

روسیه عملاً تمام صادرات انرژی خود را پس از اعمال محدودیت‌های غرب در پی جنگ اوکراین، به سمت آسیا روانه کرده است.

بر اساس گزارش‌ها، این کشور همچنین صادرات نفت خام خود را به "ناوگان در سایه" نفت‌کش‌های فرسوده منتقل کرده است که تحریم‌های بین‌المللی بر آن قدرت محدودی دارد.

اگرچه اتحادیه اروپا واردات نفت و فرآورده های نفتی از روسیه را ممنوع کرده اما گاز خط لوله و ال‌ان‌جی این کشور هنوز تحت تأثیر این محدودیت ها قرار نگرفته است.

چندین کشور، از جمله سوئد، فنلاند و کشورهای حوزه بالتیک، برای تحریم کامل گاز LNG روسیه به اتحادیه اروپا فشار وارد کرده‌اند، اما مجارستان به شدت با این اقدام مخالفت کرده است. ممنوعیت کامل این واردات نیاز به به اجماع نظر در میان اعضای این بلوک دارد.

برخی از کشورهای اتحادیه اروپا هنوز به شدت به گاز ال‌ان‌جی روسیه وابسته هستند.  این کشور به جریان صادرات ال‌ان‌جی به قاره اروپا عمدتاً از طریق بنادر اسپانیا، بلژیک و فرانسه ادامه داده است.

رویترز پیش ز این در ماه جاری میلادی با استناد به آمار تجارت این اتحادیه گزارش داد که در سال 2023، اتحادیه اروپا خرید این گاز را از روسیه افزایش داد، علیرغم اینکه متعهد شده بود واردات سوخت از این کشور را تا سال 2027 متوقف کند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: اتحادیه اروپا شماری از سیاستمداران روس را تحریم کرد اتحادیه اروپا تحریم های روسیه را تصویب کرد

دیگر خبرها

  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می کند
  • کشف ۷۰۰ کیلو گردو قاچاق در بازرسی از یک اتوبوس
  • کشف گردو قاچاق در اتوبوس
  • ۷۰۰ کیلو گردو قاچاق در بازرسی از یک اتوبوس کشف شد
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • آخرین تصمیمات درباره افزایش تعطیلات آخر هفته | تقویت همکاری‌های امنیتی ایران و پاکستان از اهداف سفر رئیسی
  • تحریم‌های جدید اروپا تأثیری بر تجارت خارجی ایران نخواهد داشت/ افزایش قیمت کالاهای اساسی گران‌فروشی است
  • مدت گارانتی خودرو افزایش می‌یابد / وعده داخلی‌ سازی المان‌ های اصلی اتوبوس برقی
  • تکذیب ادعای یک نماینده مجلس درباره عدم تخصیص ارز به واردات مواد اولیه
  • مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی، دارو و شیر خشک یک درصد شد