Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، محمدرضا پورابراهیمی در جلسه علنی صبح امروز (سه‌شنبه) و در جریان بررسی مشکلات اقتصادی کشور گفت: از سال ۱۳۹۹ که قرار بود دولت لایحه بودجه سال ۱۳۹۸ را به مجلس شورای اسلامی ارائه کند رهبری در هامش لایحه بودجه مطلبی نوشتند که اصلاح ساختار بودجه باید انجام شود اما تا امروز چه اتفاقی در خصوص اصلاح ساختار رخ داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الان بودجه شبیه ۵ و ۱۰ سال قبل است.

وی اصلاح نظام مالیاتی و ایجاد پایه جدید مالیاتی برای جلوگیری از فاصله طبقاتی و فرار مالیاتی را از مهم‌ترین مولفه‌های اصلاح بودجه عنوان و خاطر نشان کرد: نکته‌ی دیگر ساماندهی معافیت‌های مالیاتی است و لازم است برنامه عملیاتی دولت در این خصوص اعلام شود.

پورابراهیمی با اشاره به موضوع مولدسازی دارایی‌های دولت گفت: بیش از ۷۰۰۰ هزار میلیارد تومان دارایی‌های دولت است که اگر معادل ۱۰ درصد آن مولدسازی شود بخش زیادی کسری را جبران می‌کند. سال‌ها بود که بودجه بانک‌ها و شرکت‌های دولتی ارائه نمی‌شد اما مجلس شورای اسلامی، دولت را مکلف به این کار کرد. بر این اساس ۶۰ درصد شرکت‌ها و بانک‌های دولتی زیان‌ده هستند که اینها معادل سه برابر بودجه عمومی کشور را دارند. ما محاسبه کردیم اگر معادل ۱۰ درصد هزینه‌های این شرکت‌ها در برنامه‌ای که دولت می‌تواند ارائه کند کاهش یابد معادل ۱۳۰ هزار میلیارد تومان به اندازه منابع ناشی از فروش نفت در شرایط عادی است که می‌تواند جایگزین شود اما چرا هر سال شرکت‌های دولتی زیان‌ده تر هستند و چه کسی باید متولی این امر باشد.

نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: کدام حکم بودجه در سال جاری برنامه عملیاتی بوده است؟

وی ادامه داد: البته حضور آقای همتی در بانک مرکزی برخلاف مدیریت‌های قبلی فضای جدیدی ایجاد کرد اما امروز باید تصمیم دقیقی برای وضعیت ارز خصوصا کالاهای اساسی گرفته شود. ما ارز دولتی می‌دهیم اما نتیجه‌اش کالای گران است. طبق اعلام بانک مرکزی درباره‌ی نرخ تورم، سبد مصرف خانوارها و فقرا که اقلام اساسی هم در آن وجود دارد نرخ تورمی به مراتب بالاتر دارد. ما سالانه ۱۰۰ هزار میلیارد تومان مابه‌التفاوت نرخ ارز کالاهای اساسی را پرداخت می‌کنیم و باید در این خصوص تصمیم بگیریم.

وی در پایان خواستار برگزاری جلسه غیرعلنی شد و گفت: روسای سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی گزارش عملکردی خود را دادند اما برای این‌که موضوعات را دقیق‌تر و به صورت کارشناسی جلو ببریم، نیازمند برگزاری جلسه غیرعلنی هستیم.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۵۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خلاص؛ استقلال و پرسپولیس صاحب جدید پیدا کردند

در جریان معاملات امروز فرابورس، روند واگذاری سهام دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به سرانجام رسید و بدین ترتیب پتروشیمی خلیج فارس و شرکت‌های تابعه ۸۵ درصد سهام استقلال و شش بانک خصوصی ۸۵ درصد سهام باشگاه پرسپولیس را خریداری کردند.

به گزارش ایسنا، به دنبال تایید صلاحیت متقاضیان دو باشگاه پرسپولیس و استقلال در روز یکم اردیبهشت، از صبح امروز در فرابورس ایران مزایده رسمی برای واگذاری ۸۵ درصد از سهام این دو باشگاه برگزار و در نهایت به صورت رسمی این مقدار از سهام این دو باشگاه به متقاضیان واگذار شد.

بر این اساس ۸۵ درصد از سهام باشگاه استقلال از سوی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و شرکت‌های تابعه آن شامل شرکت‌های پتروشیمی شهید تندگویان، بوعلی، پارس و بندرامام و همین مقدار از سهام باشگاه پرسپولیس نیز توسط بانک‌های شهر (۳۰ درصد)، ملت (۲۰ درصد)، تجارت (۲۰ درصد)، صادرات (۵ درصد)، رفاه (۵ درصد) و اقتصاد نوین (۵درصد) انتقال پیدا کرد.

طبق برنامه مراحل اداری انتقال سهم از سوی سازمان خصوصی‌سازی انجام خواهد شد. همچنین قبلا ۱۰ درصد سهام دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به هواداران آن‌ها فروخته شده بود.

امروز مدیرکل دفتر امور شرکت‌های دولتی وزارت اقتصاد در نشست خبری در پاسخ به سوال ایسنا گفت: شرکت‌هایی که قرار است دو باشگاه پرسپولیس و استقلال را در اختیار بگیرند دولتی نیستند، اما ممکن است به اصطلاح شبه دولتی تلقی شوند. با این حال مدیریت این دو باشگاه به طور جدی تغییر می‌کند و سیاست‌گذاری آن‌ها نیز کلا متفاوت می‌شود.

وی درباره روند واگذاری دو باشگاه پرسپولیس و استقلال اظهار کرد که در بین تیم‌های فوتبال تنها همین دو باشگاه پرسپولیس و استقلال دولتی هستند. مدت‌ها بود که ملاحظاتی از باب مناسبات بین‌المللی داشتند که قرار بر واگذاری این دو باشگاه بود. حیطه اصلی آن هم سازمان خصوصی‌سازی بوده و واگذاری قطعی است و به نهاد‌های دولتی هم واگذار نخواهد شد. ممکن است کسانی که می‌خرند شبه دولتی باشند. البته شبه دولتی یک تعریف و اصطلاحی است که در تصور عمومی ایجاد شده است؛ لذا شرکت‌هایی که قرار است پرسپولیس و استقلال را در اختیار بگیرند دولتی نیستند و اثر مدیریتی آن‌ها به طور جدی تغییر می‌کند و سیاست‌گذاری نیز به طور کلی متفاوت می‌شود.

دیگر خبرها

  • تظاهرات دانشجویی در آرژانتین 
  • وزیر ورزش: همه تیم‌ها در لیگ قهرمانان باشگاه‌های آسیا حضور پیدا می‌کنند
  • آیا ایران نفت خود را مفت می‌فروشد؟
  • سقف پرداخت حقوق در شرکت های دولتی چقدر است؟
  • استقلال و پرسپولیس رسما فروخته شدند
  • استقلال و پرسپولیس رسما واگذار شدند
  • خلاص؛ استقلال و پرسپولیس صاحب جدید پیدا کردند
  • چرا مدیریت خودروسازان دولتی محکوم به واگذاری به بخش خصوصی است؟
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس قطعی است
  • پرسپولیس زیان‌ده شد، استقلال سربه‌سر!