Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- به گفته مدیر کل بهزیستی استان تهران، ساماندهی معتادان متجاهر نیازمند همکاری ۱۸ دستگاه است تا علاوه بر درمان، آموزش و اشتغال زایی برای بهبودیافتگان ایجاد شود. تاریخ انتشار: 14:13 - 13 خرداد 1399 - کد خبر: ۶۲۵۸۴۷

امین شاهرخی در گفت‌وگو با میزان گفت: ساماندهی معتادان متجاهر یکی از آسیب‌های اجتماعی است که برای حل آن بیش از ۱۸ سازمان باید با یکدیگر مشارکت و همکاری داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: متاسفانه تاکنون طرح‌های اجرا شده تنها موقتی بوده و پس از مدتی تاثیر خود را از دست داده است، اما پس از بررسی‌های لازم، تغییراتی در این طرح ایجاد کردیم.

شاهرخی گفت: پلیس این افراد را جمع آوری می‌کند، در مراکز ماده ۱۵ و ۱۶ بهزیستی درمان می‌شوند. این افراد در این مراکز برای دو دوره سه ماه مستقر می‌شوند که در این ۶ ماه باید زمان آن‌ها به درستی استفاده شود.

مدیر کل بهزیستی استان تهران درباره جزئیات طرح جدید اذعان کرد: سازمان فنی و حرفه‌ای باید برای آن‌ها در این مدت، دوره آموزشی برگزار کند. سپس سازمان تامین اجتماعی و سایر سازمان‌های دولتی باید با ایجاد اشتغال و حمایت از کارآفرینان این عرصه، به بازگشت بهبودیافتگان به زندگی عادی کمک کنند.

وی اظهار کرد: اگر این روند اجرا شود، این افراد پس از مدتی به زندگی عادی باز می‌گردند و دوباره به دام اعتیاد نمی‌افتند و به مرور زمان از تعداد آن‌ها کاسته شود.

این مقام مسئول در سازمان بهزیستی درباره کمپ‌های ترک اعتیاد گفت: مرکز شفق با ظرفیت هزار نفر و مرکز اخوان با ظرفیت نزدیک به دو هزار نفر در حوزه درمان معتادان فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: معتادان متجاهر پس از آزمایش، در مراکز مخصوص قرنطینه می‌شوند

شاهرخی درباره مراکز بهزیستی اذعان کرد: در مجموع مرکز ماده ۱۵ و ۱۶، با ظرفیت نزدیک به ده هزار نفری، از مردان معتاد نگهداری می‌کنند. همچنین ۴ مرکز ماده ۱۵ و ۱ مرکز ماده ۱۶ با ظرفیت بیش از ۳۰۰ نفر برای نگهداری از زن‌های معتاد راه اندازی شده است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بهزیستی معتاد متجاهر معتادان متجاهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۷۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری کمیته‌امداد و سازمان زندان‌ها برای حمایت از خانواده‌های زندانیان

 تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور با هدف تقویت حمایت از خانواده‌های زندانیان نیازمند، با حضور سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد و غلامعلی محمدی، رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور امضا شد.

رئیس کمیته امداد در مراسم امضای این تفاهم‌نامه با تاکید بر ضرورت ارتقای نظام عدالت اجتماعی و کنترل آسیب‌های اجتماعی، گفت: خوشبختانه شاهد تغییر نگاه جامعه در موضوع زندانیان و رشد آمار کمک‌های مردمی در زمینه رفع مشکلات این اقشار هستیم.

وی با اشاره به خدمات مختلف کمیته امداد به خانواده‌های زندانیان نیازمند، اظهار کرد: آموزش‌های مهارتی و کسب و کار، تامین اجاره و ودیعه مسکن، تامین لوازم ضروری زندگی، احداث و خرید مسکن، هزینه تحصیل دانش‌آموزان، تامین جهیزیه نوعروسان از جمله خدمات کمیته امداد به خانواده‌های زندانیان نیازمند است.

بختیاری تاکید کرد: سال گذشته در مجموع ۸۷۶ میلیارد تومان خدمات به خانواده‌های زندانیان نیازمند ارائه شد.

رئیس کمیته امداد با بیان اینکه بر اساس آمار بخش بزرگی از خانواده زندانیان از جرم سرپرست خود اطلاع نداشته‌اند، گفت: خانواده زندانیان در حالی به مشکلات معیشتی گرفتار می‌شوند که تقصیری از بابت جرم سرپرست خود ندارند و این وظیفه نهاد‌های حمایتی است که از آنان پشتیبانی شود.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس این تفاهم‌نامه، خدمات ارائه شده به خانواده زندانیان تا سه ماه پس از آزادی تداوم می‌یابد تا سرپرست خانواده در این مدت با آرامش به دنبال کسب و کار و تامین خانواده خود برود.

رئیس کمیته امداد با اشاره به تفاهم‌نامه پیشین این نهاد با سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور اظهار امیدواری کرد که تفاهم‌نامه پیش رو گام مهمی در ارتقای سطح همکاری‌های دو نهاد برای کمک‌رسانی به این اقشار محروم باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، غلامعلی محمدی، سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور نیز در این مراسم با بیان اینکه نباید جرم سرپرست خانواده موجب بروز آسیب‌های اجتماعی برای خانواده او شود، گفت: به دنبال توانمندسازی این خانواده از طریق معرفی آنان به کمیته امداد هستیم.

وی با تاکید بر اینکه خدمات کمیته امداد به ویژه در سال‌های اخیر منشاء خیر و برکت برای جامعه بوده است، افزود: کمیته امداد در حوزه خانواده زندانیان نیازمند خدمات بسیار خوبی از طریق سبد کالا، امور معیشتی و .. داشته که قابل تقدیر است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • کودکان کار اتباع از تهران می‌روند
  • همکاری کمیته‌امداد و سازمان زندان‌ها برای حمایت از خانواده‌های زندانیان
  • اجرای مرحله جدید طرح جمع آوری متکدیان و معتادان متجاهر
  • اجرای طرح جمع آوری معتادان متجاهر در شهرستان علی آبادکتول
  • طرح ویژه جمع‌آوری معتادان متجاهر در یک شب
  • جمع آوری ۳۵ معتاد متجاهر در آبادان
  • تحقق شعار سال نیازمند همکاری و هم افزایی همه دستگاه‌ها است
  • پاتوق معتادان متجاهر در عمق ۱۰ متری زمین
  • برچیده شدن کلونی معتادان متجاهر در عمق ۱۰ متری زمین
  • عزم جدی مدیریت شهری برای رفع دغدغه چند ساله شهروندان