Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمربی تیم فوتبال گل‌گهر سیرجان می‌گوید پروتکل‌های وزارت بهداشت در فوتبال ایران اجرایی نیست.

مجید جلالی در گفت‌وگو با ایسنا درباره آخرین وضعیت تیم فوتبال گل‌گهر سیرجان اظهار کرد: یکم خرداد تست برخی بازیکنان مثبت اعلام شد و به همین خاطر بازیکنانی که مشکوک بودند را از تیم اصلی جدا کردیم و قرنطینه کردیم و سایر بازیکنان را به هتل آکادمی بردیم تا در آن‌جا اردو بزنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چند روز بعد تست دوم را گرفتیم که برای همه بازیکنان منفی بود و در ادامه تست سوم را روز شنبه گرفتیم که جواب آن تست هم منفی بود و در نهایت به ما اجازه دادند که همه بازیکنان کنار یکدیگر تمرین کنند. الان وضعیت بهتر شده است اما مشکل این است که ما اجازه بازی دوستانه نداریم که این موضع کار ما را سخت می‌کند.

او افزود: وقتی یکم خرداد در یکی از آزمایشگاه‌ها تست دادیم و هزینه زیاد صرف کردیم، جلسه‌ای با دکتر خلیلیان برگزار کردیم و آن‌ها ما را راهنمایی کردند که تست مجدد بگریم. به همین خاطر تست دوم و سوم را در آزمایشگاه دیگری انجام دادیم تا از سلامتی اعضای تیم مطمئن بشویم.

جلالی در پاسخ به این سوال که چرا در تست اولیه، تعدادی از بازیکنان مشکوک به کرونا اعلام شدند؟ گفت: برای خودمان هم سوال بود که چرا چنین اتفاقی رخ داد. با پزشک تیم درباره این موضوع صحبت کردم که گفتند باید تحقیق کنند تا به پاسخ درست برسند. البته در جلسه با دکتر خلیلیان وقتی درباره نحوه تست‌گیری صحبت کردیم، تعجب کردند و خواستند تست مجددی در آزمایشگاه دیگری بدهیم.  

وی به صدور پروتکل بهداشتی برای انجام تمرینات تیم‌ها اشاره کرد و گفت: من با همکاران خودم هم عقیده هستم چون این پروتکل در کشور ما قابل اجرا نیست. شنیده‌ام قرار است این پروتکل ترمیمم شود تا بتوانیم آن را اجرا کنیم. شرایط کرونا در فوتبال ایران غافلگیر کننده بود و هرچه به جلو می‌ریم، تجربیات جدیدی به دست می‌آوریم. این که گفته می‌شود برای تدوین پروتکل باید با مربیان مشورت می‌کردند حرف درستی است اما خود ما هم با گذشت زمان به تجربیاتی دست پیدا کردیم. پروتکل‌ها باید بر اساس امکاناتی که ما داریم نوشته شود. به طور مثال تیمی قصد دارد به شهر جم سفر کند، یا می‌خواهد به شهر دیگری سفر کند، باید ببینیم این پروتکل که نوشتیم قابل اجرا است؟ مگر چند تیم می‌توانند پرواز چارتر کنند؟

او ادامه داد: البته این که بخواهیم بگویم پروتکل قابل اجرا نیست، پس باید لیگ را تعطیل کنیم و وقتی لیگ تعطیل شود، مشکلاتی برای لیگ آینده به وجود می‌آید. به اعتقاد من ما بازی با بازی تجربه کسب می‌کنیم که چطور باید با کرونا مقابله کنیم. اینکه بگوییم اجرای پروتکل‌ها سلامتی را ١٠٠ درصد تضمین می‌کند، حرف اشتباهی است. ما باید پروتکل‌ها را اجرا کنیم تا درصد خطر ابتلا به کرونا پایین بیاید.

جلالی در ادامه در پاسخ به این سوال که نظرش درباره آغاز لیگ چیست؟ گفت: همه دغدغه سلامتی دارند اما مربیانی که می‌گویند لیگ برگزار نشود به غیر از مساله سلامتی، به منافع خودشان هم فکر می‌کنند. اگر من بخواهم به عنوان سرمربی تیم گل‌گهر پاسخ بدهم، می‌گویم لیگ باید تعطیل شود چون لیگ ما فرسایشی شده است. اما اگر بخواهم یک نظر شخصی بدهم، باید با کرونا زندگی کنیم. الان درها را باز کردند تا همه مشاغل به فعالیت خود ادامه بدهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مجيد جلالي کروناویروس لیگ برتر نوزدهم پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۷۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • پرسپولیسی‌ها علیه مهندس استقلال
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • صحبت‌های جالب مجید جلالی درباره برنامه ۱۲ ساله
  • پرسپولیسی‌ها در مسیر مهندس استقلال
  • ویدیو/ مجید جلالی: برنامه ۱۴۱۴ فوتبال ایران را منتشر می‌کنیم
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • راه اندازی قرارگاه شعار سال در خوزستان
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • چالشی در خصوص تأمین و قیمت کالای شکر خوزستان ایجاد نشود
  • چرا باید حتما از پروتکل TLS (SSL سابق) استفاده کنیم؟