Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد رضا فغانی در مصاحبه با طرفداری به انتقاد از افرادی پرداخت که به صورت مکرر فحاشی می کنند.

اختصاصی طرفداری - محمد رضا فغانی داور لژیونر کشورمان که هم اکنون مقیم کشور سوئد است، طی گفت و گو با رسانه طرفداری به انتقاد از مدیران فدراسیون فوتبال از جمله فریدون اصفهانیان پرداخت. فیلم و متن قسمت پنجم و پایانی این گفت و گو را می توانید در ادامه تماشا کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تصور کنید زمان به عقب برگشته است، آیا باز هم تصمیم می گرفتید که اروپا را برای زندگی انتخاب کنید و دیگر به ایران برنگردید؟

اگر زمان برگردد؟... وقتی به سوئد آمدم فقط از یک چیز نگران بودم. از من پرسیده می شد که آیا شرایط خوب است یا خیر؟ و من اغلب اوقات به دوستان می گفتم از تنها چیزی که ناراحت هستم این است که چرا زودتر به سوئد نیامدم. شرایطی که در اینجا برای زندگی کردن و پیشرفت کردن و داوری کردن محیا می شود، شرایطی است که ما در ایران پتانسیل آن را داریم، ولی نمی خواهیم آن شرایط را برای مردم مهیا نماییم. شرایطی که اینجا (سوئد) برای ورزش و فوتبال ارائه می شود، در ایران کاملا مهیا است و پتانسیل و شرایط و نیروی آن وجود دارد ولی چیز مهمی که باید باشد ولی نیست، این است که کسی نمی خواهد این پیشرفت انجام شود و کسی نمی خواهد فوتبال ما رو به جلو رود و هیچکس برنامه ای برای فوتبال ندارد. به عنوان مثال اگر از رییس فدراسیون فوتبال پرسیده شود که برنامه اش برای فصل بعد چیست، آن بنده خدا حتی نمی داند آیا فصل بعد در سمت ریاست باقی خواهد ماند یا خیر. از کمیته داوران نیز اگر چنین سوالی پرسیده شود، برنامه ای در کار نیست. غیر از فریدون اصفهانیان همه رفتنی اند و ایشان تنها کسی است که در طول این سال ها در آنجا حضور دارد و نمی دانم چرا نمی رود (با خنده) و دوباره نیز در حال تلاش است که رییس کمیته داوران شود. به طور کلی غیر از آقای اصفهانیان کسی برنامه ندارد و نمی داند که آیا سال بعد هم در آنجا هست یا خیر. فریدون اصفهانیان هم چون می داند در کمیته داوران خواهد بود، برنامه ای ندارد و هر کسی بیاید با او همراهی می کند و این اصلا خوشایند نیست. امیدوارم امثال چنین مدیرانی دستشان از فوتبال بریده شود و آدمی بیاید که برنامه ده ساله، 5 ساله یا حتی 3 ساله داشته باشد. برنامه ریزی طوری باشد که کسی در سن 16 سالگی وارد عرصه داوری شود یک چشم اندازی از آینده خود داشته باشد و بداند 5 سال دیگر چه اتفاقی می افتد. حتی برای خود من رخ داده است که رییسی می آمد و بازی را می دید و خوشش آمد و وعده داوری در فصل بعد لیگ برتر را به شما می داد اما فصل بعد که شروع می شد، آن رئیس را بر می داشتند و یکی دیگر را می گذاشتند و شما باید مجدد خود را ثابت می کردید که داور خوبی هستید تا به شما فرصت دیگری داده شود. چه بسا جوانانی و چه انگیزه هایی در این پروسه داوری از بین رفتند و این نبود مدیریت و برنامه، باعث هدر رفتن چند سال از زندگی آنها شد و آرزوهای آنان را از بین برد، هنوز هم این موضوع اتفاق می افتد و سرمایه های ما از بین می رود.

صحبت های محمدرضا فغانی در خصوص اتهام وطن فروشی

این شما و این دوربین رسانه طرفداری، هر حرف و گلایه ای دارید بزنید.

برای کسانی که خیلی ناراحت هستند و می آیند در اینستاگرام پیام می دهند، توهین می کنند و انگ وطن فروشی می زنند می خواهم بگویم که ما عادت داریم که اگر کسی به جایگاهی می رسد او را بکوبیم و استاد فحاشی از راه دور به خصوص در اینستاگرام هستیم، چه بسا وقتی وارد پروفایل افرادی که فحاشی می کنند وارد شوید، می بینید که در مورد دین اسلام گفتند، از تدین نوشتند، از امام حسین و حضرت علی نوشتند، از جایگاه مادر و پدر نوشتند، و یا حتی عکس خانوادگی با بچه های کوچک و بزرگ دارند که باعث تعجب شما می شود که چه راحت می آیند و به شما فحاشی می کنند. بعضی اوقات فکر می کنم چه خوب است این افرادی که چنین توهین هایی می کنند، جایی بود اسامی آنها به همراه فحاشی های آنها را در آنجا می گذاشتیم که بقیه ببینند این افرادی که اینقدر متدین و مخلص و خانواده دوست و یا حتی محترم و دکتر مهندس هستند چه الفاظی به کار می برند و فکر می کنم که شخصیت پنهان این افراد کاملا نمایان می شود و کاش چنین جایی بود که نشان می دادیم این نوع ادبیات چنین افرادی است. این افراد شهامت این را ندارند که اسم واقعی خود را بگذارند و با اکانت های فیک می آیند و فحاشی می کنند. چنین افرادی که با صفحات پر زرق و برق مذهبی و خانواده دوست فحاشی می کنند همیشه برایم عجیب و غریب بودند اما گلایه ای ندارم زیرا این چیزی است که در فرهنگ ماست و با آنها بزرگ شدیم و در ما نهادینه شده است. من سعی می کنم که این کارها را نکنم و در جایگاه اجتماعی واقعی که هستم باشم. آدم هایی که با من در ارتباط هستند با نوع ادبیات من آشنا هستند و سعی کردم هر کجا که باشم آدم متفاوتی نشوم. 


ولی این توهین کردن ها بعضی اوقات می تواند آزار دهنده باشد. شنیدم چند وقت پیش پستی در اینستاگرام دست به دست می شود که فردی با اکانت فیک شروع به نوشتن آن کرده بود، بعد که مطلب را خوندم متوجه شدم چنین شخصی سررشته ای از ورزش و فوتبال ندارد و چیزهای نامتعارفی نوشته بود. گلایه و ناراحتی خاصی ندارم. تصمیمی است که گرفتم و بابتش تلاش می کنم. از جایگاه اجتماعی که در اینجا دارم و جایگاه اجتماعی که در ایران پیدا کردم راضی ام. آدم هایی کمک و حمایت کردند و انگیزه دادند و آدم هایی جلویم را گرفتند، دیگر زندگی چنین است. این اتفاقی است که بارها افتاده است. امیدوارم در فدراسیون فوتبال و کمیته داوران افرادی بیایند که برنامه داشته باشند و آینده داوران برای آنها مهم باشد و همه داوران برای آنها برابر باشند. نه اینکه اگر من جایگاه اجتماعی خاصی داشته باشم و مثلا بتوانم وام بانکی بگیرم و اوضاع مالی بهتری داشته باشم، برای ناظر کمیته داوران مهم باشم! اینکه اگر من قرار است داوری کنم، حداقل داوری من مورد آنالیز و ارزیابی قرار بگیرد نه جایگاهی که بیرون از داوری دارم و یا جایگاهی که در اجتماع دارم که بتوانم سودی برای چنین آدم هایی داشته باشم مورد ارزیابی قرار گیرد. من امیدوارم چنین اتفاقی رخ دهد. این چیزی است که در سوئد وجود دارد. به جایگاه اجتماعی شما کاری ندارند و اینکه کار شما چیست. نمره داوری شما و عملکرد شما و کاری که درون زمین انجام می دهید برای آنها مهم است. در کل از شما متشکرم که این فرصت را در اختیار من قرار دادید و از رسانه طرفداری هم تشکر می کنم. من سعی کردم که خیلی مختصر و مفید در مورد واقعیت ها در داوری بگویم. امیدوارم رضایت بخش بوده باشد و کم فحاشی کنید!، همین. روز خوبی داشته باشید و خدانگهدار. 

ما هم از محمد رضا فغانی عزیز ممنونیم و امیدواریم که زندگی خوبی در سوئد داشته باشد. 

منبع: طرفداری

کلیدواژه: فریدون اصفهانیان فدراسیون فوتبال جایگاه اجتماعی محمد رضا فغانی فحاشی می کنند کمیته داوران آدم هایی فصل بعد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۷۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واعظ آشتیانی: امیدوارم خریداران به وضعیت سرخابی‌ها سر و سامان بدهند/ گرانی فوتبال پاشنه آشیل ورزش کشورمان است

مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال درباره واگذاری سرخابی‌ها به کنسرسیومی از بانک‌ها و پتروشیمی خلیج فارس توضیحاتی را بیان کرد.

به گزارش مشرق، امیر رضا واعظ آشتیانی مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال درباره اینکه مزایده رسمی انتقال مالکیت سرخابی‌ها صورت گرفت و آبی پوشان به پتروشیمی خلیج فارس واگذار شد و سرخپوشان به کنسرسیوم ۶ بانک انتقال یافت، اظهار کرد: من ۲ سال پیش گفتم که بهترین کار این است که این ۲ باشگاه به موسسات و نهادهایی که بودجه از دولت تهیه نمی‌کنند و یا بودجه شان را دولت نمی‌دهد واگذار شوند که حداقل مشکل سرخابی در ای اف سی و فیفا از بابت مشترک بودن مجامع شان حل شود. متاسفانه در این ۲ سال سازمان خصوصی سازی این اولویت را تشخیص نداد که باید سهام فروشی را اولویت قرار بدهد و یا اینکه مشکل این ۲ باشگاه را از لحاظ مجمع مشترک حل کند، اما هم زمان و هم موقعیت‌ها را تضعیف کرد.

اقدام دولت در واگذاری مالکیت سرخابی ها خوب بوده است

او افزود: به اعتقاد من دولت کار خوبی انجام داد و این کار را باید ۲ سال پیش انجام می‌گرفت. امیدوارم حالا که سهام سرخابی‌ها از سوی کنسرسیوم بانک‌ها و پتروشیمی‌ها خریداری شدند، آنها بتوانند به وضعیت ۲ باشگاه پرسپولیس و استقلال سروسامانی بدهند و شرایطی مهیا شود که در آینده در بورس بتوانند سهام این ۲ باشگاه را به فروش برسانند. به هر حال به جز کنسرسیوم بانک‌ها و پتروشیمی‌ها خریداری وجود نداشت، چون ورزش ما توجیه اقتصادی ندارد تا کسی را قانع کند این ۲ باشگاه را خریداری کند.

مشکل مالکیت مشترک از سر فوتبال ایران باز شد

واعظ آشتیانی گفت: اینکه ما بنشینیم و تحلیل کنیم که این ۲ نهادی که ۲ باشگاه استقلال و پرسپولیس را خریداری کردند سود یا زیان می‌کنند، بحث‌های آینده است. مهم این است که این اتفاق افتاده و این مشکل از سر فوتبال ایران و دولتی بودن باز شد. این موضوع داشت به یک سوتعبیر سیاسی تبدیل می‌شد و عده‌ای هم موج سواری می‌کردند که چرا مجمع این ۲ باشگاه از هم تفکیک نمی‌شود. در عین حال اگر مالکیت یکی از باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس واگذار می‌شد، مشکل مرتفع می‌شد چرا که بحث‌ای اف سی و فیفا این است که سهامدار مشترک این ۲ باشگاه، دولت نباشد. ما داریم کشورهایی که یک باشگاه دولتی دارند و منعی هم ندارند.‌ای اف سی و فیفا تاکید می‌کردند که این ۲ باشگاه صاحب مجمع شان دولت نباشد. البته اکنون دولت آمده و این ۲ باشگاه را از طریق فرابورس وگذار کرده و بانک‌ها و پتروشیمی‌ها خریداری کردند.

فوتبال توجیه اقتصادی برای سرمایه گذاری ندارد

مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال گفت: امیدوارم وضعیت این ۲ باشگاه با یک مدیریت صحیح بهتر شود، هر چند که فوتبال ما گران است و هم توجیه اقتصادی در ورزش ما وجود ندارد که سرمایه گذاران بیایند و در رشته‌های مختلف ورزشی سرمایه گذاری کنند و این نیازمند این است که بسته‌های حمایتی تعریف شده در حوزه ورزش داشته باشیم که علاقمندان برای سرمایه گذاری در این حوزه ورود پیدا کنند. هر کسی که بخواهد سرمایه گذاری کند توجیه اقتصادی را در نظر می‌گیرد و اگر ببیند این سرمایه گذاری برایش آورده‌ای نمی‌تواند داشته باشد به طور حتم ورود نمی‌کند؛ لذا یکی از پاشنه آشیل‌های فوتبال ما گران بودن فوتبال کشورمان هست و فدراسیون فوتبال عامل اصلی گرانی فوتبال محسوب می‌شود و عدم توانایی اش در مهار قیمت‌ها هست. همچنین فدراسیون فوتبال با پایه گذاری موضوعی تحت عنوان سقف بودجه عامل گران کردن فوتبال در فصل گذشته بوده است. اکنون هم همین رویه می‌خواهد ادامه پیدا کند و به طور حتم شرایط سخت‌تر می‌شود.

کنسرسیوم بانک ها مشکل بنگاهداری را حل کرده است

او بیان کرد: البته ما نباید نگاهمان به این باشد که باشگاه استقلال و پرسپولیس که توسط شخصیت‌های حقوقی خریداری شدند سود می‌دهند یا نه! این مربوط می‌شود به سیاست ها، رفتلرها و رویه‌هایی که آنها می‌خواهند از خودشان بروز بدهند و نوع مدیریتی که می‌خواهند در این ۲ باشگاه داشته باشند. از سویی بعضی‌ها ادعا می‌کنند که بانک‌ها برخلاف سیاستی که وجود دارد، نباید بنگاه داری کنند و چرا آنها به کار بنگاه داری ورود کردند. بانک‌ها بنگاه داری نمی‌کنند، چون کنسرسیوم تشکیل دادند و هر کدام سهامی خریدند لذا این منافاتی با آن ندارد. اگر باشگاه پرسپولیس را یک بانک می‌خرید در آن صورت می‌توانستیم ادعا کنیم که بنگاه داری می‌کند، اما من اعتقادم این است که این کنسرسیوم در درجه اول وظیفه اجتماعی اش را انجام می‌دهد و در عین حال از جنبه‌های فرهنگی و ورزشی به این موضوع نگاه دارد. ضمن اینکه مسائل اقتصادی هم نکته حائز اهمیت هست، اما اینکه گفته شود بانک‌ها در راستای بنگاه داری هست، نمی‌شود این طور ارزیابی کرد چرا کنسرسیومی از بانک‌ها هست و این بانک‌ها هر کدام سهمی را خریدند و لذا حداقلش این است که اتفاق بزرگی را رقم زدند و امیدوارم بانک‌ها بتوانند با مدیریتی که این کنسرسیوم تدوین و تعیین می‌کنند بتوانند از مسائل اقتصادی باشگاه برآیند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

دیگر خبرها

  • احضار مدیر سپاهان بعد از مصاحبه جنجالی
  • واعظ آشتیانی: امیدوارم خریداران به وضعیت سرخابی‌ها سر و سامان بدهند/ گرانی فوتبال پاشنه آشیل ورزش کشورمان است
  • بیشترین قضاوت برای فرزند رئیس کمیته داوران فدراسیون + جدول
  • دلم می‌خواهد استقلال قهرمان شود تا یک عده روسیاه شوند!
  • آمادگی وزارت ورزش و جوانان برای واگذاری مدیریت ورزشگاه آزادی به فدراسیون فوتبال
  • آمادگی وزارت ورزش برای واگذاری مدیریت ورزشگاه آزادی به فدراسیون فوتبال
  • وزیر ورزش: حمایت از فوتبال یک اصل اساسی است
  • مدیریت ورزشگاه آزادی به فدراسیون فوتبال داده می‌شود؟
  • وزیر ورزش: به فدراسیون فوتبال اختیار داده‌ایم که آیین‌نامه فیرپلی مالی را بنویسد/وزارت ورزش آمادگی دارد مدیریت استادیوم آزادی را به فدراسیون بدهد
  • کیومرث هاشمی: فیرپلی مالی باعث عدالت در فوتبال کشور می شود