Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-19@14:39:50 GMT

۳ عامل دپو کالاهای خطوط تولید در بنادر

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۵۸۱۵۶

به گزارش ایلنا، مهرداد جمال ارونقی با اشاره به وضعیت موجودی کالاها در بنادر اظهار داشت: در حال حاضر کالاهای غیراساسی به دو شکل کانتینری و غیرکانتینری (فله) است. بخش فله شامل تجهیزات نیروگاه ها، پروژه های راهبردی دولت ، ماشین آلات خطوط تولید و انواع ماشین های خاص مورد استفاده در صنایع یا معادن در بنادر موجود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فنی و امور گمرکی گمرک با بیان اینکه ۸۰ درصد کالاهایی که در بنادر موجود است از جنس سرمایه ای و مورد نیاز خطوط تولید است،‌ تصریح کرد: علت ماندگاری این کالاها مربوط به مشکلات ارزی صاحبان کالا در انتقال ارز و ارائه اسناد مالکیت کالا، پروسه تامین نقدینگی جهت تودیع حقوق ورودی کالا و سایر مباحث است که باعث شده تا فرایند اظهار کالا به گمرک یا انجام تشریفات گمرکی زمانبر شود.

 معاون فنی و امور گمرکی گمرک ایران با اشاره به آمار سازمان بنادر در مورد کانتینرهای موجود در محوطه‌های بندری بیان داشت: براساس آخرین آمار اعلامی این سازمان ۸۶ هزار کانتینر TEU در بنادر وجود دارد.

وی ادامه داد: بررسی های گمرک نشان می‌دهد تعداد موجودی کانتینری کالاهای وارداتی در گمرکات کشور کمتر از ۵۰ هزار TEU کانتینر است که شامل کالاهای گروه ۱ و ۲ می‌شود.

معاون گمرک ایران با بیان اینکه سال گذشته با توجه به مشکلاتی که به وجود آمد حجم زیادی از کالاهای کانتینری به دلیل آنکه جزء کالاهای گروه ۴ بوده یا امکان ثبت سفارش آنها وجود نداشت، در بنادر و گمرکات رسوب کرده بود که تعداد موجودی کالاهای کانتینری در بنادر  به بیش از ۱۱۰ هزار کانتینر رسیده بود، افزود: پس از آن با پیشنهادات دستگاه‌های ذیربط از جمله گمرک  و در نهایت تدابیری که از سوی دولت اتخاذ شد بخشی از این کالاها ترخیص شدند و در حال حاضر طبق برآورد تعداد کانتینرها به کمتر از نصف کاهش یافته است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: دولت گمرک معاون بنادر تشریفات گمرکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۸۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پرداخت ارز کالاهای اساسی از دو روز دیگر

علیرضا پیمان پاک اظهار داشت: پرداخت ارز امسال به واردکنندگان کالا‌های اساسی از یک تا دو روز آینده آغاز می‌شود و نگرانی بابت تامین ارز کالا‌های اساسی نداریم.

به گزارش تسنیم، وی اظهار داشت: پرداخت ارز امسال به وارد کنندگان کالا‌های اساسی از یک تا دو روز آینده آغاز می‌شود و نگرانی بابت تامین ارز کالا‌های اساسی نداریم و تمام منابع ارزی در دسترس است.

وی افزود: سال ۱۴۰۲ از بابت تامین ارز مورد نیاز کالا‌های سال بسیار خوبی بود و به شکل مرتب و مناسبی انجام می‌شد، اما همواره تاخیری در پرداخت ارز کالا‌های اساسی وارداتی وجود دارد.

قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی گفت: در برخی از کالا‌ها در حال حرکت به این سمت هستم که ارز آن‌ها به موقع تامین شود و در برخی از کالا‌ها تامین ارز با فاصله انجام می‌شود.

وی اظهار داشت: در سال جاری نیز روند تامین ارز به طور مستمر و با هماهنگی بانک مرکزی در حال جریان است و تامین می‌شود.

دیگر خبرها

  • حقوق و عوارض گمرکی کالا‌های اساسی و ارزش افزوده یک درصد شد
  • تعیین تکلیف کالاهای متروکه باقی‌مانده در بنادر استان بوشهر
  • ارائه مجوزهای ترخیص کالا از طریق سامانه یکپارچه
  • نامه مجمع کارآفرینان به رئیس‌جمهوری؛ چالش‌های گمرکی را برطرف کنید
  • آغاز پرداخت ارز کالاهای اساسی از دو روز دیگر
  • کاهش مالیات حقوق گمرکی کالاهای اساسی و دارو به ۱ درصد
  • مالیات بر ارزش افزوده کالا‌های اساسی به یک درصد کاهش یافت
  • کشف ۱۱۰ کیسه مغز بادام چینی قاچاق در شهرری
  • کشف ۱۱۰ کیسه مغز بادام چینی قاچاق در شهر ری
  • گمرک استان کرمانشاه به دنبال تسهیل و تسریع در انجام تشریفات ترخیص کالا است