Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@17:33:24 GMT

اندونزی امسال حاجی به حج نمی فرستد

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۵۸۲۹۵

اندونزی امسال حاجی به حج نمی فرستد

به گزارش خبرگزاری اندونزی (آنتارا)، دولت اندونزی پیشتر از عربستان برای تعیین تکلیف برگزاری حج استعلام کرده بود و از آنجایی که وزارت حج عربستان درباره برگزاری حج، اعلام وضعیت نکرد، «فاکرول راضی» وزیر امور حج این کشور امروز رسما اعلام کرد که امسال به دلیل نگرانی از شیوع ویروس کرونا در مراسم حج شرکت نخواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی این تصمیم برای لغو برگزاری مناسک و مراسم حج تمتع امسال توسط شهروندان کشورش را به دلیل نگرانی ملی و بین المللی از شیوع ویروس کرونا و همچنین اعمال محدویت‌های انجام سفر های بین المللی اعلام کرد.

براساس این گزارش، اندونزی به عنوان پرجمعیت‌ترین کشور مسلمان دنیا که هرساله صدها هزار زائر به مراسم حج اعزام می‌کند اعلام کرد به سبب ملاحظات بهداشتی و امنیتی امسال در این مراسم مذهبی حضور نخواهد داشت. 

مردم اندونزی بر اساس سیستم سهمیه‌بندی ناگزیرند به طور متوسط ۲۰ سال برای رفتن به مراسم حج منتظر بمانند و امسال قرار بود ۲۲۱ هزار نفر از این کشور برای انجام فریضه حج به عربستان سعودی سفر کنند در حالی که در سال گذشته ۲۳۱ هزار نفر از این کشور در مراسم حج شرکت کردند که بیشترین آمار در میان کشورهای اسلامی است.

روز یکشنبه دولت اندونزی از دولت سعودی خواسته بود تا با توجه به شیوع ویروس کرونا و تعلیق ادای مناسک حج عمره در عربستان، هرچه زودتر تکلیف برگزار شدن یا نشدن مراسم حج تمتع امسال را مشخص کند.

به گزارش یورونیوز، با توجه به اینکه مقامات آل سعود به دلیل شیوع ویروس کرونا ادای مناسک حج  را در ماه مارس تا اطلاع ثانوی به تعلیق درآورده است، سخنگوی وزارت اوقاف اندونزی از دولت سعودی خواست تا هرچه زودتر تکلیف برگزار شدن یا نشدن مراسم حج امسال را مشخص کند.

«عمان فتح الرحمن» گفت که کشورش امیدوار است دولت سعودی تا پیش از پایان ماه رمضان تصمیم خود را در این باره اعلام کند و اندونزی تمامی قراردادهای اسکان و حمل و نقل و دیگر توافقنامه‌ها را با طرف سعودی به حالت تعلیق در آورده است.

سال گذشته ۲.۵ میلیون نفر در سراسر جهان مناسک حج تمتع را در عربستان ادا کردند. مناسک حج تمتع از پایان ماه ژوئیه آغاز می شود.

پس از نفت در آمدهای حاصل از حج تمتع و عمره دومین منبع در آمد عربستان است.

عربستان سعودی ۱۹ مارس (۲۹ اسفندماه) گذشته در راستای جلوگیری از شیوع کرونا، اقامه نماز و حضور نمازگزاران در حرم شریفین را ممنوع کرده بود.

برچسب‌ها ویروس کرونا سازمان حج و زیارت اندونزی پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا سازمان حج و زیارت اندونزی ویروس کرونا سازمان حج و زیارت اندونزی شیوع ویروس کرونا مراسم حج مناسک حج حج تمتع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۸۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابرپروژه لاین عربستان به مشکل خورد

عربستان سعودی ابعاد گسترده پروژه بلندپروازانه ۵۰۰ میلیارد دلاری شهر لاین در شهر هوشمند نئوم را که در ابتدا قرار بود ۱۷۰ کیلومتر طول داشته باشد، تا ۹۸.۶ درصد کاهش داد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، عربستان سعودی از کاهش ۹۸.۶ درصدی ابعاد شهر لاین در نئوم خبر داد و اعلام کرد طرح اولیه برای پوشش منطقه‌ای به وسعت ۱۷۰ کیلومتر و پذیرایی از ۱.۵ میلیون نفر با هزینه‌ای بالغ بر ۵۰۰ میلیارد دلار ترسیم شده بود، اما پروژه لاین اکنون تنها ۲.۴ کیلومتر برای جمعیتی بالغ بر ۳۰ هزار نفر وسعت خواهد داشت.

لاین بخشی از چشم‌انداز ۲۰۳۰ ولیعهد عربستان سعودی برای مقابله با چالش‌های زندگی شهری و ترویج روش‌های جایگزین زندگی، همچنین بلندپروازانه‌ترین پروژه در میان انبوهی از پروژه‌های بزرگ در سرتاسر عربستان سعودی بود که در میان چندین پروژه نئوم قرار دارد. بر اساس طرح‌های اولیه این شهر با دیوارهای شیشه‌ای با عرض چند صد متر، مساحتی معادل ۱۳ مایل مربع را اشغال می‌کند و با یک خط ریلی پرسرعت به‌هم متصل می‌شود.

با این حال گزارش‌ها نشان می‌دهد این پروژه بزرگ به دلیل محدودیت‌های مالی باید کوچک شود. این تصمیم در شرایطی اتخاذ شد که صندوق دارایی مستقل پادشاهی هنوز بودجه کلی سال ۲۰۲۴ را برای منطقه اقتصادی نئوم تصویب نکرده است.

به این ترتیب در حالی که از ابتدا قرار بود لاین به‌صورت مرحله‌ای ساخته شود، هدف فعلی نشان‌دهنده عقب‌نشینی از برنامه‌های اولیه است و با انتشار اخباری مبنی بر کاهش احتمالی پروژه، حداقل یک پیمانکار شروع به اخراج کارگران از پروژه کرده است.

کاهش ابعاد لاین نشان می‌دهد که واقعیت‌های مالی تریلیون‌ها دلار سرمایه‌گذاری در پروژه‌های شهر هوشمند عربستان که در قالب طرحی ابتکاری و فراگیر برای متنوع‌سازی اقتصاد پادشاهی عربستان معرفی شده، در حال ایجاد نگرانی‌هایی در بالاترین سطوح دولت سعودی است که تلاش دارد برنامه بلندپروازانه چشم‌انداز ۲۰۳۰ خود را محقق کند.

پروژه لاین همچنین با نگرانی‌های حقوق بشری روبه‌رو شده است، زیرا ساخت‌وساز آن مستلزم اخراج قبیله حویطات از سرزمین‌های مادری خود در منطقه تبوک است.

کد خبر 746893

دیگر خبرها

  • ۹۰ هزار شهروند ایرانی عازم حج امسال می شوند
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • ملک سلمان را به بیمارستان بردند
  • پادشاه سعودی به بیمارستان منتقل شد
  • ۹۰ هزار شهروند ایرانی عازم حج امسال خواهند شد
  • سفیر ایران: امسال ۹۰ هزار ایرانی عازم حج خواهند شد
  • ۹۰ هزار ایرانی در مراسم حج امسال شرکت خواهند کرد
  • سرکنسول عربستان سعودی در مشهد تعیین شد + جزئیات
  • گام‌های تهران و ریاض برای تقویت روابط
  • ابرپروژه لاین عربستان به مشکل خورد