Web Analytics Made Easy - Statcounter

دفتر بودجه کنگره آمریکا پیش بینی کرد بحران شیوع کروناویروس یک ضربه مخرب بلندمدت را به اقتصاد این کشور وارد کرده و خسارتی ۷.۹ تریلیون دلاری را در یک دهه آینده به جای می‌گذارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از نیویورک تایمز، این دفتر بیان داشت در طی ۱۰ سال آینده همه گیری کروناویروس بدون تطبیق تورم ۱۶ تریلیون دلار هزینه بر جای می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این برآورد حاصل یک محاسبه رسمی از خسارات مربوط به بحران است و مولفان آن انتظار دارند که در سالهای آینده سرمایه‌گذاری‌های تجاری و قدرت خرید مصرف کننده پایین بیاید.

بخش عمده تنزل نتیجه در نتیجه پیش بینی تورم ضعیف‌تر رخ داده است چرا که انتظار می رود با پرهیز هر چه بیشتر آمریکایی‌ها از مسافرت قیمتهای انرژی و حمل و نقل با کندی بیشتری افزایش یابد.

فیلیپ ال. سواجل، مدیر دفتر بودجه‌ای مذکور متذکر شد، این پیش بینی اقتصادی با یک سطح بالای غیرعادی بی اطمینانی مواجه است زیرا مشخص نیست که چطور همه گیری ویروس در مابقی زمان سال به پیش میرود و اینکه چطور فاصله گذاری اجتماعی و تدابیر کمکی مربوط به آینده از سوی دولت فدرال اجرایی می شوند.

در سراسر دنیا، کشورهای در حال توسعه از آنگولا گرفته تا اکوادور و زامبیا شاهد بوده‌اند که توانایی مالی آنها در اثر کرونا سقوط کرده است.

در یک دهه گذشته نرخ بهره پایین به کشورهای فقیر اجازه داد برای تامین رشد اقتصادی خود نسبتا راحت تر کسب درآمد کنند. در نتیجه این وضعیت هم اکنون کشورهای در حال توسعه رکوردی بی سابقه در افزایش حجم بدهی های خود به سرمایه گذاران، دولتها و طرفهای خارجی دیگر را تجربه می‌کنند؛ ۲.۱ تریلیون دلار برای کشورهای واقع در دسته‌بندی "با درآمد کم" یا با "درآمد کمتر از سطح متوسط" از طرف بانک جهانی.

این در حالی است که اخیرا رئیس جمهور تانزانیا گفت از "برادران ثروتمندتر" کشورش می‌خواهد بدهی آن را لغو کنند. بلاروس به سمت قصور در پرداخت در بدهی هایش زمانی که وعده دریافت یک وام ۶۰۰ میلیون دلاری از جانب روسیه عملی نشد می رود. لبنان حتی قبل از همه گیری ویروس به دردسر خورد و دست به اولین تغییر ساختار بدهی خود زده است. آرژانتین هم برای نهمین بار در تاریخش دچار قصور در پرداخت بدهی خود شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آمریکا پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۸۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور هشدار سطح زرد هواشناس برای روزهای آتی در استان مرکزی

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا مرادی اظهار کرد: بر اساس اطلاعیه هواشناسی استان مرکزی، بررسی آخرین خروجی مدل‌های پیش‌بینی، حاکی از عبور متناوب امواج ناپایدار بارشی از کشور طی روزهای آتی است که از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه موجب ناپایداری‌های همرفتی در استان مرکزی خواهد شد.

وی افزود: برای برخی ساعات بویژه در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب، رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقتی و احتمال بارش تگرگ پیش بینی شده است.

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان مرکزی گفت: اراک، آشتیان، شازند، خنداب، کمیجان، فراهان، غرق آباد، خمین، دلیجان، زرندیه، ساوه و محلات، منطقه اثر این بارش‌ها خواهند بود و به دلیل ماهیت رگباری بارش‌ها در فصل بهار، احتمال شدت گرفتن نقطه‌ای بارش‌ها و آبگرفتگی معابر و آبراهه‌ها و ایجاد رواناب، لغزندگی معابر، وقوع صاعقه و احتمال خسارت ناشی از بارش تگرگ و احتمال خسارت به اشیا و سازه‌های سبک و ناپایدار وجود دارد.

مرادی گفت: از فردا دوشنبه تا سه شنبه در برخی ساعات به ویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقتی و احتمال بارش تگرگ در استان پیش بینی می‌شود.

وی اضافه کرد: همچنین به دلیل شمالی شدن جریانات جوی دمای هوا طی روزهای سه شنبه تا چهارشنبه به طور نسبی کاهش خواهد یافت.

مرادی تاکید کرد: احتیاط در جاده‌ها و معابر عمومی، بازگشایی مسیرهای عبور آب، استحکام بخشی به سازه‌های سبک و پایدار، اجتناب از صعود به ارتفاعات و کار در اماکن مرتفع در هنگام ناپایداری‌های همرفتی و انجام هرگونه اقدام مقتضی برای جلوگیری از خسارت کشاورزی توصیه شده است.

کد خبر 6084292

دیگر خبرها

  • درآمد میلیارد دلاری مغولستان از گردشگری
  • تعامل با کشورهای آفریقایی اقتصاد استان یزد را تقویت می کند
  • اقتصاد اسلامی بدون وضو!
  • آیا صندوق بین‌المللی پول می‌تواند بحران بدهی جهان را حل کند؟
  • آینده اقتصاد سوریه/ شرایط روزبه‌روز سخت می‌شود
  • صادرات یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلاری خراسان رضوی
  • آینده صهیونیست‌ها در «خراش»
  • صدور هشدار سطح زرد هواشناس برای روزهای آتی در استان مرکزی
  • دولت سیزدهم در دیپلماسی اقتصادی موفق عمل کرده است
  • بررسی آینده رژیمِ صهیونیستی در مستند «خراش»