Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، سرهنگ علی عباس‌نژاد گفت: سازمان جنگل‌ها پیش‌بینی‌های لازم را از ابتدای فروردین ماه سال ۹۹ کرده بود و از نیمه فروردین جلسات متعددی به‌ صورت مجازی و ویدئو کنفرانس برای مدیریت بحران حریق و پیشگیری از آن با مدیران منابع طبیعی کشور برگزار کرد.

وی اظهار کرد: بارندگی‌های خوب ابتدای سال موجب افزایش پوشش گیاهی علفزارها در مراتع و جنگل‌ها شد و با گرم شدن هوا و ورود افراد در داخل طبیعت و بعضاً بی‌احتیاطی در روشن و خاموش کردن آتش سبب بروز حریق در جنگل‌ها شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی بیشترین وقوع آتش‌سوزی از ابتدای سال تاکنون را در استان‌های خوزستان، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد برشمرد و خاطرنشان کرد: وقتی می‌بینیم بسیاری از اقدامات را می‌توانیم برای پیشگیری و یا اطفای حریق انجام دهیم اما به خاطر محدودیت در امکانات قادر به انجام آن نیستیم حرص می‌خوریم.

کهگیلویه و بویراحمد به ازای هر ۴ هزار هکتار یک محیط‌بان دارد

عباس‌نژاد از گشت و مراقبت و آماده‌باش کامل نیروهای حفاظتی در عرصه‌های منابع‌ طبیعی از نیمه فروردین‌ ماه خبر داد و افزود: تمامی این نیروها از طریق مرکز فرماندهی و کنترل یگان حفاظت رصد و پایش می‌شوند.

وی همچنین خاطرنشان کرد: آتش‌سوزی در جنگل‌ها بیشتر سطحی بوده و در بسیاری جاها که از نزدیک با رئیس سازمان جنگل‌ها مشاهده کردیم اگرچه درختان آسیب جدی دیدند، در بسیاری موارد تاج درختان زنده  است و امید به زنده‌مانی در آنها وجود دارد.

آیا این آتش سر خاموشی دارد؟ | بررسی دلایل گسترش حریق در جنگل‌های کهگیلویه و بویراحمد

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی افزود: ۳ - ۴ مورد آتش‌سوزی جنگل‌ها در استان‌های خوزستان و کهگیلویه در مناطق سخت‌گذر و کوهستانی اتفاق افتاده که نیروی انسانی در آنجا کاربرد نداشته و حتماً باید بالگردها در اطفای آن ورود می‌کردند که در زمینه تامین بالگرد با مشکلات اعتباری روبه‌رو هستیم.

عباس‌نژاد یادآوری کرد: در سال ۹۵ وزرای دفاع، کشور و جهاد کشاورزی در زمینه تامین بالگرد تفاهم‌نامه همکاری امضا کرده‌ بودند و در یکی- دو سال ابتدایی حمایت‌های خوبی انجام شد، اما اکنون به دلیل بدهی‌های انباشته شده امکان استفاده از بالگرد با مشکلات مواجه شده است.

وی با بیان اینکه وزارت دفاع برای تامین بالگرد باید با سپاه و ارتش قرارداد ببندد بدهی هزینه پرواز بالگرد در سال‌های گذشته را ۳۰ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: تاکنون ۱۰ میلیارد تومان از آن در ۲ مرحله پرداخت شده است.

مهار آتش‌سوزی جنگل‌های خائیز؛ نیازمند هلی‌کوپتر آبپاش و بالگرد بیشتر

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی کشور در ادامه از حمایت و پشتیبانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی به خاطر اختصاص ۱۵ میلیارد تومان اعتبار حریق تشکر کرد و افزود: در کوتاه‌ترین زمان ممکن تجهیزاتی همچون کفش ایمنی، لباس و دمنده‌های آتش‌خاموش‌کن خریداری و به تمام استان‌ها ارسال می‌شود.

وی از راه‌اندازی سامانه ۱۳۹ در کنار سامانه ۱۵۰۴ خبر داد و گفت: این سامانه تا هفته آینده راه‌اندازی می‌شود و مردم می‌توانند هر گونه تخلفات، تخریب و آتش‌سوزی در منابع طبیعی را به این سامانه خبر دهند و زنگ تلفن ۱۳۹ از هر جای کشور به صدا درآید در ستاد فرماندهی و کنترل یگان حفاظت منابع طبیعی در ستاد سازمان تحت پیگیری قرار می‌گیرد.

سرهنگ عباس‌نژاد در خصوص حد مطلوب نیروهای حفاظتی در جنگل خاطرنشان کرد: در این زمینه با استاندارد جهانی فاصله داریم، اما در شمال کشور به ازای هر هزار هکتار یک نفر و در جنگل‌های زاگرس به ازای ۶ تا ۷ هزار هکتار یک نیروی حفاظتی وجود دارد.

کد خبر 517560 برچسب‌ها منابع طبیعی استان کهگیلویه حوادث - آتش سوزی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: منابع طبیعی استان کهگیلویه حوادث آتش سوزی یگان حفاظت منابع طبیعی جنگل ها عباس نژاد آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۹۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ۱۴۰ اصله قنداق جنگلی در اردبیل

محمد نوری اظهار کرد: طی عملیات و رصد اطلاعاتی و گشت شبانه ماموران پاسگاه ویژه منابع طبیعی شهرستان اردبیل و یگان حفاظت استان سه دستگاه وانت نیسان حامل ۱۴۰ اصله قنداق قاچاق جنگلی که از طریق استان همجوار وارد استان شده بود در مسیر اردبیل - نیر توقیف و محموله قاچاق ضبط شد.

او افزود: در این عملیات شبانه که حوالی ساعت ۲ شب انجام شد خودرو‌های یگان حفاظت در برخورد با خودرو قاچاقچیان دچار خسارت شده و در این حادثه ۲ نفر از ماموران یگان نیز مصدوم شدند.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل ادامه داد: همچنین در این عملیات یکی از خودرو‌های قاچاقچیان متواری شده و ۲ متخلف دیگر دستگیر شدند.

نوری از شهروندان خواست در صورت مشاهده وقوع هرگونه تخلف در حوزه منابع طبیعی از قبیل قطع و حمل چوب‌آلات جنگلی، برداشت و حمل گیاهان مرتعی، برداشت و حمل محمولات فرعی جنگلی تصرف و تخریب اراضی ملی و حریق در عرصه‌های جنگلی و مرتعی را با شماره‌های ۲۴ ساعته امداد جنگل و مرتع ۱۵۰۴ و ۱۳۹ در میان بگذارند.

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • وضعیت تجهیزات آتش نشانی در ایران چگونه است؟
  • ضرورت تجهیز دهیاری‌های دره‌شهر به تجهیزات اطفای حریق
  • ممنوعیت چیدن لاله واژگون
  • جزییات حمله مسلحانه به منزل جنگل‌بانان آملی
  • اجرای آتش بُر در روستای بیشه
  • اطفای حریق در یک کارگاه آهنگری در محله پامنار تهران
  • کشف ۱۴۰ اصله قنداق جنگلی در اردبیل
  • رفع تصرف اراضی مستحدث ساحلی در شهرستان نور
  • ماجرای قطع درختان جنگل روستای انارجار چیست؟
  • جدال بر سر صنوبرها؛ ماجرای قطع درختان جنگل روستای انارجار