Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از قم : بهرام سرمست در حاشیه دهمین کارگروه تسهیل و رفع موانع در روند بازدید میدانی از ۴ واحد صنعتی در جاده قم کاشان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازدید ها از سال قبل در روزهای سه شنبه به طور جدی آغاز شد تا بتوانیم موانع تولید را در معنای واقعی و به طور مستمر رفع کنیم.

استاندار قم افزود: در این بازدیدها مهم‌ترین مشکلات و مسائل تولید را احصا می‌کنیم و در جریان فعالیت‌ها و دغدغه‌ها قرار می‌گیریم و دردها و حرف‌های تولیدکنندگان را می‌شنویم و برای آن ها با توجه به اینکه تمامی دستگاه‌های اجرایی در حاشیه بازدیدها حضور دارند، فکری برای رفع موانع می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: بازدیدهای میدانی موجب می‌شود تا برخی از مشکلات تولید در واحدهای صنعتی که به راحتی دیده نمی‌شود، احصا شده و بتوانیم با همفکری بهتر، این مشکلات را از مسیر تولید برداریم.

سرمست عنوان کرد: در قم، ظرفیت های مهمی در تولید و اشتغال وجود دارد و باید در حفظ این ظرفیت‌ها، تلاش کرد، امروز در بازدید از منطقه صنعتی در جاده کاشان، در جریان مشکلاتی چون تامین آب شرب، فقدان سرمایه در گردش مناسب و مشکلات بانکی قرار گرفتیم.

وی خاطرنشان کرد: تقاضای ما در سال جهش تولید این است با توجه به مشکلات اقتصادی و دغدغه‌های تولید، مدیران دستگاههای اجرایی، روندد اداری طولانی‌مدت را در قبال تولیدکنندگان کنار بگذارند.

استاندار قم گفت: دستگاههای اجرایی باید پشتیبان خوبی برای تولیدکنندگان باشند و روند اداری را تسهیل کنند و خود را به جای تولیدکننده بگذارند تا دلسوزانه‌تر بتوانند این گرفتاری‌ها را پیگیری نمایند.

وی افزود: همچنین توصیه داریم تولید کنندگان کیفیت تولیدات را مورد تاکید قرار دهند، مهم‌ترین معیار در تولید، سلامت و امنیت غذایی و صیانت از سلامت شهروندان است.

سرمست تصریح کرد: سال گذشته برای ایجاد ارتباط بهتر صنعت گران و تولیدکنندگان با مدیریت استان و عدم گرفتاری در فرآیندهای اداری، به صدور کارتهای ویژه‌ای اقدام کردیم تا کارآفرینان بتوانند به دفاتر مراجعه کنند و ظرف یک هفته برنامه ملاقات حضوری‌شان فراهم شود.

وی بیان کرد: ما باید مشکلات را از نزدیک و از زبان تولیدکنندگان بشنویم، اگر ببینیم برخی از این واحدها در جهت هماهنگی مشمول مرور زمان می‌شوند شماره مستقیم را در اختیارشان قرار می‌دهیم تا در ساعات غیراداری نیز بتوانند جویای رفع مشکلات باشند.

استاندار قم تاکید کرد: آنچه اهمیت دارد حفظ ظرفیت‌های تولید و جلوگیری از تعطیلی این واحدها و همراهی برای توسعه پایدار است تا بتوانیم این مشکلات را پشت سر بگذاریم.

۴۸

کد خبر 1395150

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان قم استاندار قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۶۰۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندرم انگشت آیفون چیست و پزشکان در مورد آن چه می گویند؟

ایتنا - اخیراً اصطلاح جدیدی  اسم  "انگشت آیفون" رایج شده است. این موضوع نگرانی‌های جدی را ایجاد کرده است، زیرا انگشت آیفون به این تئوری اشاره دارد که استفاده طولانی مدت از تلفن‌های هوشمند، به‌ویژه آیفون‌ها، ممکن است اثری روی انگشت صورتی باقی بگذارد که اغلب برای پشتیبانی از دستگاه در حین کار با یک دست استفاده می‌شود.
اخیراً نگرانی جدیدی در رابطه با اثرات بالقوه استفاده طولانی مدت از گوشی‌های هوشمند پدیدار شده است، زیرا اصطلاح "انگشت آیفون" با اشاره به علامت یا خمشی که ممکن است به دلیل نگه داشتن گوشی به روشی خاص روی انگشت صورتی ظاهر شود، گسترش یافته است. 

این روزها اصطلاح جدیدی  اسم  "انگشت آیفون" رایج شده است. این موضوع نگرانی‌های جدی را ایجاد کرده است، زیرا انگشت آیفون به این تئوری اشاره دارد که استفاده طولانی مدت از تلفن‌های هوشمند، به‌ویژه آیفون‌ها، ممکن است اثری روی انگشت صورتی باقی بگذارد که اغلب برای پشتیبانی از دستگاه در حین کار با یک دست استفاده می‌شود.

تشخیص "انگشت آیفون"
هیچ شکی وجود ندارد که استفاده مداوم از گوشی می‌تواند باعث ایجاد طیف وسیعی از مشکلات شود، و در حالی که برخی ادعاها در مورد آسیب‌، ممکن است اغراق‌آمیز باشند، برخی دیگر واقعی هستند و آسیب‌های جدی و طولانی‌مدت به همراه دارند.

در میان این موارد چیزی است که به نام «بدشکلی بالینی» شناخته می‌شود، که تغییر شکل انگشت است که باعث خم شدن نوک انگشت کوچک در نزدیکی انگشت حلقه می‌شود.

برای تعیین اینکه آیا کسی "انگشت آیفون" دارد یا خیر، باید هر دو انگشت صورتی را روی دستان خود بکشند و ببینند که آیا یکی از آنها تفاوت محسوسی با دیگری دارد، به ویژه در دست غالب خود که در آن گوشی را گرفته است. ممکن است یک خم یا برآمدگی در مفصل پایینی انگشت کوچک وجود داشته باشد.

نظر پزشکان
بسیاری از جراحان ارتوپد ایده «انگشت آیفون» را به عنوان یک موضوع گسترده رد کرده‌اند و توضیح می‌دهند که اکثر تصاویری که ادعا می‌کنند شکاف‌ها و تغییرات انگشت صورتی را نشان می‌دهند، تنها تغییراتی را در آناتومی طبیعی نشان می‌دهند و شواهدی از بیماری ناشی از گوشی‌های هوشمند نیستند. 

خوشبختانه، پزشکان می‌گویند تلفن‌های همراه آنقدر سنگین نیستند که جریان خون را متوقف کنند یا به اعصاب آسیب بزنند. در حوزه پزشکی به طور کلی، هیچ تشخیص رسمی برای "انگشت آیفون" وجود ندارد.

 

چندین مشکل دیگر
اگرچه مفهوم "انگشت آیفون" هنوز نامشخص است، کارشناسان به کاربران گوشی‌های هوشمند هشدار می‌دهند که اثرات بالقوه استفاده بیش از حد از این دستگاه‌ها را برای سلامتی نادیده نگیرند.

استفاده طولانی مدت از گوشی می‌تواند به بسیاری از مشکلات مفاصل و مشکلات اسکلتی عضلانی منجر شود، در حالی که سندروم آرنج گوشی هوشمند هم هست که از نظر پزشکی به عنوان سندرم تونل کوبیتال شناخته می‌شود، افرادی که معمولاً هنگام ارسال پیام‌ها آرنج خود را برای مدت طولانی تا بیش از 90 درجه خم می‌کنند، تاثیر می گذارد. 

به‌علاوه، چیزی به نام «شست پیامک» یا گردن مخوف هم وجود دارد.

در مورد گردن، پزشکان معتقدند که وزن سر حدود 4.5 تا 5.5 کیلوگرم است، که هنگام خیره شدن به گوشی هوشمند، وقتی به پایین نگاه می‌کنید، بار روی عضلات گردن خود را افزایش می دهید. این فشار اضافی می‌تواند باعث درد و اسپاسم عضلانی شود.

راه‌های پیشگیری
شاید با خواندن این مقاله، نگران سندرم انگشت آیفون شوید. اما بهتر است بدانید که اوضاع آنچنان هم نگران کننده نیست ولی مهم است که خطرات احتمالی ناشی از استفاده طولانی مدت از تلفن هوشمند را بپذیریم.

انجام اقدامات پیشگیرانه و محدود کردن استفاده از گوشی هوشمند، و همچنین تغییر روش حمل آن، می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به مشکلات اسکلتی عضلانی یا هر بیماری دیگر مانند "انگشت آیفون" کمک کند.

دیگر خبرها

  • مشکلات ۷ بنگاه اقتصادی استان بوشهر رسیدگی شد
  • مشکلات مردم استان بوشهر در دیدارهای چهره به چهره احصا می‌شود
  • فیلم/ وظایف مهم مسئولین در قبال جهش تولید از نگاه رهبر انقلاب
  • بررسی مشکلات بخش امامزاده حسن شهرستان فلارد
  • همدلی بین نخبگان و مدیران گره‌گشای مشکلات استان است
  • بررسی مشکلات یک هزار و ۱۶۳ واحد تولیدی استان همدان
  • اجرای ماده ۶۵ احکام دائمی توسعه کشور، راهگشای تولید در منطقه آزاد ماکو
  • آرسنال و لیورپول مشتری ستاره مازاد رئال مادرید
  • پیگیری اخراج ۱۰۰ نفر از کارگران شرکت کاغذ پارس
  • سندرم انگشت آیفون چیست و پزشکان در مورد آن چه می گویند؟