Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، رضا محمدی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به خطرات ناشی از مصرف فرآورده‌های سلامت محور غیر مجاز و تقلبی تأکید کرد: هموطنان هنگام خرید لوازم آرایشی و بهداشتی از اصالت فراورده در سامانه ttac مطمئن شوند.

او افزود: مصرف فرآورده‌های سلامت محور غیر مجاز و تقلبی به دلیل پایین بودن قیمت و بسته بندی با برچسب برند‌های معروف همواره باعث اغواء مصرف کنندگان می‌شود حال این که استفاده از این محصولات علاوه بر وارد نمودن ضرر و زیان به اقتصاد کشور و آسیب به تولید داخل، خطرات بالقوه‌ای را برای سلامت مصرف کنندگان به همراه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدی اضافه کرد: عوارض پوستی، آسیب به چشم، مسمومیت ناشی از وجود ناخالصی در این فرآورده‌ها خصوصا وجود فلزات سنگین که حتی ممکن است به آسیب‌های کبدی و گا‌ها سرطان منجر شود از خطرات محتمل در مصرف فرآورده‌های سلامت محور تقلبی هستند.

او با اشاره به شیوع بیماری کرونا از هموطنان خواست: از فرآورده‌های ضدعفونی کننده و بهداشتی مورد تأیید سازمان غذا و دارو استفاده کرده و از مصرف فرآورده‌هایی که اصالت ندارند به دلیل ایجاد حس ایمنی کاذب و تبعات مرتبط با آن خودداری کنند.

محمدی گفت: بهترین مکان برای خرید فرآورده‌های دارویی و آرایشی و بهداشتی داروخانه‌ها هستند چرا که به صورت مستمر مورد بازرسی و کنترل قرار می‌گیرند.

او در پایان از مردم خواست: تا اصالت کالا‌های سلامت محور را با بررسی برچسب اصالت در سامانه TTAC سازمان غذا و دارو احراز کنند.

انتهای پیام/ف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: غذا و دارو لوازم آرایشی فرآورده های دارویی برچسب اصالت مصرف فرآورده سلامت محور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۶۲۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزار و ۶۱ کیلوگرم موادغذایی فاسد و غیربهداشتی در بوکان امحاء شد

مسگری کارشناس مسئول سلامت محیط مرکزبهداشت بوکان گفت: در جریان بازرسی از مراکز و اماکن سطح شهر پیرو تشدید اقدامات بهداشت محیط، هزار و ۶۱ کیلوگرم موادغذایی فاسد و تاریخ‌مصرف‌گذشته کشف شد.

وی افزود: این موادغذایی شامل نوشیدنی‌های‌گازدار، نبات بدون مشخصات بهداشتی، آبلیمو‌های دست‌ساز کپک‌زده و روغن‌های سوخته و غیرقابل مصرف شناسایی و غیرقابل مصرف تشخیص داده شد که نسبت به جمع آوری و امحاء این اقلام برابر مقررات اقدام شد.

عسگری از شهروندان خواست از خرید موادغذایی بدون مشخصات بهداشتی خودداری کرده و هنگام خرید به مشخصاتی نظیر (تاریخ تولید، تاریخ انقضاء و شماره پروانه ساخت) توجه داشته باشند.

کارشناس مسئول سلامت محیط مرکزبهداشت بوکان در ادامه گفت: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف مراتب را به سامانه بهداشت ۱۹۰ و یا شماره تماس ۴۶۲۳۴۰۶۶-۰۴۴ مرکز فوریت سلامت محیط‌و‌کار مرکزبهداشت بوکان اعلام کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • ۳ واحد صنفی متخلف در ورامین پلمپ شد
  • کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق در اشتهارد
  • آبگرفتگی ۱۰ مسکن در سوادکوه/ ۷ سردهنه در بابل آسیب دید
  • پیشرفت جامعه اسلامی در گرو سلامت و نشاط خانواده‌ها
  • هشدار به خانم‌ها در استفاده از رُژ لب
  • رژلب‌ها حاوی فلزات سنگین و مواد سمی هستند
  • هشدار به خانم‌ها در استفاده از رُژ لب/ وجود مواد مضر و سمی
  • هشدار سازمان غذا و دارو به خانم ها درباره استفاده از رژهای لب
  • هزار و ۶۱ کیلوگرم موادغذایی فاسد و غیربهداشتی در بوکان امحاء شد
  • انجام ۲ هزار و ۴۴۲ نمونه برداری از فرآورده‌های تولیدی در زنجان