Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش اکوفارس به نقل از رویترز، ونزوئلا در روز دوشنبه یک سیستم جدید قیمت گذاری سوخت را راه اندازی کرد که به دهه ها یارانه‌های سنگین بر قیمت بنزین پایان داد. این تصمیم باعث به وجود آمدن صف های بلند و سردرگمی رانندگان در ونزوئلا شد. دولت این کشور با واردات سوخت از ایران به کمبود سوخت پایان داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 سوخت ارزان دهه هاست به عنوان حق مسلم مردم ونزوئلا در این کشور تولید کننده نفت به حساب می‌آید ولی پمپ بنزین های این کشور طی ماه های اخیر به خاطر تعطیلی پالایشگاه ها و تحریم های آمریکا خالی شده اند.

 ایران بر خلاف تهدیدهای آمریکا پنج نفتکش حامل سوخت به ونزوئلا فرستاد که هفته گذشته به این کشور رسید. تهران اعلام کرده در صورت درخواست کاراکاس سوخت بیشتری به این کشور می فرستد.

 مادورو در روز یکشنبه یک سیستم دوگانه برای فروش سوخت ایجاد کرد که طبق آن رانندگان می‌توانند در هر ماه 120 لیتر بنزین با نرخ دولتی خریداری کنند که معادل 2 سنت در هر لیتر می‌شود ولی باید برای مقدار بیشتر از این حد 50 سنت در هر لیتر بپردازند.

 این سیستم جدید باعث سردرگمی کارگران پمپ بنزین ها و مصرف کنندگان در سراسر این کشور شده است.

 بسیاری از پمپ بنزین ها تا ساعت 9 صبح امروز به وقت کاراکاس هنوز بسته بودند چون کارکنان و نیروهای امنیتی باید بر توزیع بنزین با این سیستم جدید نظارت می کردند و منتظر دستورالعمل شرکت نفت دولتی ونزوئلا بودند.

 آغاز توزیع بنزین با این سیستم جدید در خارج از کاراکاس سخت تر بود. در ایالت مرزی پاچیرا پمپ بنزین ها اصلاً باز نشدند. در بسیاری مناطق شهرهای غربی بارکوییزیمتو و ماراکایبو پمپ بنزین ها به سرعت از بنزین یارانه‌ای خالی شدند.

 مدیرعامل شرکت نفت دولتی ونزوئلا اعلام کرد:« هنوز تغییراتی برای اصلاح این روند لازم است. ما از مردم می‌خواهیم کمی صبور باشند تا این جزئیات کوچک را اصلاح کنیم».

 پرداخت هزینه سوخت یارانه ای که برای هر خودرو معادل 30 لیتر است در اکثر 1800 پمپ بنزین ونزوئلا به خاطر مشکلات دستگاه های پرداخت و کمبود ارز داخلی با مشکل مواجه بوده است. بنابراین برخی پمپ‌بنزین ها مجبور شدند بدون مجوز از مقامات هزینه بنزین را با دلار دریافت کنند.

 بسیاری از مردم ونزوئلا در حالی که از رسیدن این بنزین خوشحال هستند نگرانند چگونه پس از اتمام سهمیه شان باید پول این سوخت را پرداخت کنند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۶۲۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمامی تاسیسات آب شهر اصفهان به تله‌متری مجهز شده است

حسین اکبریان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر به اهمیت تأمین پایدار آب شرب مردم اشاره و اظهار کرد: برای اینکه منابع آبی به درستی میان متقاضیان توزیع شود یکی از راهکارهای مؤثری که در دستور کار قرار گرفته، استفاده از تکنولوژی‌های نوین از قبیل تله متری است.

وی با بیان اینکه علاوه بر شهر اصفهان دیگر شهرها و روستاهای استان نیز از سیستم تله متری در جهت توزیع عادلانه آب استفاده می‌کنند، ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۶۷ درصد تأسیسات آب شهرها و ۸ درصد تأسیسات آب روستاها در سطح استان مجهز به سیستم تله متری هستند، این درحالی است که در سال جاری تلاش می‌کنیم تأسیسات بیشتری در سطح استان از سیستم تله متری بهره مند شوند.

اکبریان با بیان اینکه در سال گذشته توانستیم با مانیتورینگ و کنترل تأسیسات آب به صورت لحظه به لحظه آب شرب را به صورت عادلانه توزیع کنیم اعلام کرد: آبفای استان اصفهان علاوه بر مانیتورینگ تأسیسات آب در نقاط شهری، کنترل و پایش لحظه به لحظه تأسیسات آب در روستاها را نیز در دستور کار قرار داده است.

وی با اشاره به تجهیز تأسیسات آب روستاها به سیستم تله متری گفت: بهره‌مندی تأسیسات آبرسانی روستاهای استان به سیستم تله متری و تله کنترل نه تنها توزیع عادلانه آب با فشار یکسان را در روستاها به همراه دارد، بلکه از هدر رفت آب نیز در روستاها جلوگیری می‌کند.

مدیرعامل آبفای استان اصفهان افزود: در حال حاضر تأسیسات آب بسیاری از نقاط استان شامل مخازن آب، ایستگاه‌های پمپاژ، چاه‌ها، شیرهای فشار شکن، خطوط اصلی انتقال، شبکه توزیع آب، تصفیه‌خانه‌های آب و آب‌شیرین‌کن‌ها به وسیله سیستم تله‌متری و تله کنترل مورد پایش و ارزیابی قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه تنظیم فشار یکنواخت شبکه آب که عامل بسیار مهمی در توزیع عادلانه محسوب می‌شود تنها یکی از مزیت‌های سیستم تله متری در تأسیسات به شمار می‌آید، خاطرنشان ساخت: کاهش استهلاک تجهیزات و تأسیسات، جلوگیری از سر ریز مخازن، افزایش عمر تأسیسات، بالانس شبکه توزیع و هدر رفت آب از دیگر مزیت‌های تجهیز تأسیسات آب به سیستم تله‌متری است.

اکبریان دسترسی پایدار همه مردم در شهرها و روستاها به آب شرب را ضروری دانست و اظهار داشت: آبفای استان اصفهان برای تحقق چنین امری از همه عواملی که در این فرایند مؤثر هستند به نحو مطلوب بهره‌مند می‌شود که در این راستا می‌توان به استفاده از تکنولوژی‌های روز دنیا همچون هوشمند سازی شبکه توزیع، مانیتورینگ انرژی، دیسپاچینگ تله متری و پایش فشار شبکه اشاره کرد.

کد خبر 6086563

دیگر خبرها

  • ۱۳ میلیون خودروی فرسوده روزانه ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند
  • خودروسازان؛ متهم ردیف اول ناترازی بنزین
  • بیش از پنج هزار خودرو در استان اردبیل دو گانه سوز شد
  • تأمین آب آشامیدنی قشم با یارانه میلیاری/ صرفه‌جویی کنید
  • گام اساسی دولت سیزدهم برای اجرای طرح‌های کیفی‌سازی سوخت در پالایشگاه‌ها
  • تله سوخت و راهکارهای عبور از بحران سوختی در کشور
  • تجهیز تاسیسات آب شهر اصفهان به تله‌متری
  • جهیز تاسیسات آب شهر اصفهان به تله‌متری
  • در هنگام سوخت گیری از کارت سوخت شخصی استفاده کنید
  • تمامی تاسیسات آب شهر اصفهان به تله‌متری مجهز شده است