Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش در نشست با گروه‌های جهادی مدرسه‌ساز، گفت: ۱۲ درصد مدارس به نوسازی و ۱۸ درصد مدارس به مقاوم‌سازی نیاز دارند.

به گزارش گروه آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش با تسلیت فرا رسیدن سالگرد ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی، اظهار کرد: نغمه‌های خوبی که امروز از جهادگران مدرسه‌ساز شنیده می‌شود حاصل تلاش‌های امام راحل و مقام معظم رهبری است و ان‌شاءالله این کشور بیش از پیش راه استقلال و پیشرفت را طی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با توجه به اینکه کشور نیاز به ساخت مدرسه برای رسیدن به استانداردهای لازم را دارد، گفت: ۱۲ درصد مدارس باید تخریب و از نو ساخته شود و ۱۸ درصد مدارس باید مقاوم‌سازی شود.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: تغییر توزیع جمعیت در کشور باعث شده است که برخی مدارس در برخی مناطق بلا استفاده شود و به مدارس دیگری در شهرها و حاشیه شهرها نیاز پیدا کنیم.

حاجی‌میرزایی با بیان اینکه به روح جهادی بیشتر از مدرسه‌سازی نیاز داریم، اظهار کرد: فرهنگی که مدرسه‌سازی را اشاعه می‌کند منجر به تربیت می‌شود؛ فرایندی که در مدرسه هم به دنبال آن هستیم لذا مدرسه‌سازی در ادامه همان هدفی است که در مدرسه پیگیری می‌شود.

وی با اشاره به اینکه هدف واحدی در ساخت مدرسه داریم و سایر مسائل را می‌توانیم با گفت‌وگو حل و فصل کنیم، گفت: آینده جامعه در آموزش و پرورش شکل می‌گیرد لذا لازم است کسانی در این کار قدم بر می دارند دل در گروی نظام، انقلاب و پیشرفت کشور داشته باشند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در این زمینه که فرهنگ مشارکت اجتماعی و کار جهادی را توسعه دهیم نیازمند کار گروهی با تیم‌های جهادی هستیم، گفت: جامعه با مشارکت در مدرسه‌سازی بیش از کمک به توسعه فضاهای آموزشی به بهبود سطح فرهنگ کمک می‌کند.

حاجی میرزایی با اشاره به رونمایی و اجرای طرح آجر به آجر، اظهار کرد: امسال این طرح را اجرا کردیم تا هرکسی که با هر سرمایه‌ای مشتاق کار مدرسه‌سازی است وارد میدان عمل شود.

وی با بیان اینکه شرایط کرونا ما را وارد زیست بومی جدید کرد، گفت: در این شرایط آموزش را نمی‌توانستیم تعطیل کنیم و در ابتدای مسیر به پخش برنامه‌های آموزش دروس از طریق تلویزیون پرداختیم و بنا بر آمار صدا و سیما بیش از ۲۷ میلیون بار فایل‌های این برنامه‌های آموزشی دانلود شد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در ۱۱ استان معلمان در مناطق روستایی با رعایت فاصله‌گذاری کلاس های درس را برپا کردند، گفت: این اقدامات نشان از روحیه جهادی و انقلابی در آموزش و پرورش و معلمان است.

حاجی‌میرزایی با اشاره به شرایطی که ویروس کرونا بر مدارس دنیا تحمیل کرد، تصریح کرد: در یک مسابقه هماهنگ با دنیا سرافراز بیرون آمدیم و می‌دانیم که هیچ برنامه‌ای جای آموزش حضوری را نمی‌گیرد اما ناچار به برگزاری دوره‌های مجازی بودیم ضمن آنکه در صدد احصای رفع کاستی‌های آن بودیم.

وی در پایان با تأکید بر نقش مهم و موثر معلم در آموزش و پرورش بیان کرد: به‌کارگیری نیروی انسانی در آموزش و پرورش تحت تأثیر سیاست‌های متعددی است و در سال‌های گذشته ۳۰ درصد نیروهایی که وارد آموزش و پرورش شدند تعادل جذب را به هم زدند و متناسب با تحصیلاتشان به خدمت گرفته نشدند.

شایان ذکر است، پیش از سخنان وزیر آموزش و پرورش، نمایندگان گروه های جهادی به ارائه مسایل و پیشنهادهایی که در حوزه مدرسه سازی داشتند، پرداختند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش مدارس انقلاب اسلامی مقاوم سازی وزیر آموزش و پرورش آموزش و پرورش حاجی میرزایی مدرسه سازی درصد مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۶۲۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استخدام ۴۱۷۰ مراقب سلامت و بهداشت

صادق ستاری‌فرد در مراسم گرامیداشت هفته سلامت که در دبستان امام هادی برگزار شد، افزود: مکمل یاری و بهداشت دهان و دندان دانش‌آموزان به صورت جدی در حال انجام است، این در حالیست که غربالگری سلامت و هنجاریابی دانش آموزان به عنوان امری مهم باید پیگیری شود.

وی ادامه داد: در حوزه تربیت بدنی با همکاری وزارت جهاد کشاورزی، آموزش محیط زیست و آموزه‌های زیست محیطی ارائه می‌شود.

ستاری فرد ادامه داد: همچنین با همکاری جمعیت هلال احمر طرح دادرس و ماهر و به عبارتی آموزش کمک‌های اولیه و کمک‌های امدادی به دانش آموزان و خانواده‌ها ارائه می‌شود.

وی با بیان اینکه جایگاه حوزه سلامت در برنامه درسی بسیار اهمیت دارد، ابراز امیدواری کرد که با بازنگری برنامه درس ملی، بخشی از برنامه درسی هفتگی به سلامت و بهداشت دانش‌آموزان اختصاص یابد حال آنکه این کار نیازمند توجه جدی است.

وی افزود: امیدواریم در شورای عالی آموزش و پرورش این موضوع مورد توجه قرار گیرد تا ظرفیت‌هایی برای حوزه بهداشت و سلامت در نظر گرفته شود. باید از ظرفیت‌های مدرسه در پیشبرد سلامت دانش آموزان استفاده کنیم.

تربیت ۴۰۰ دانش آموز مرشد در مدارس تهران

مسعود بهرامی مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران نیز در مراسم گرامیداشت هفته سلامت با بیان اینکه ۴۰۰ دانش‌آموز به عنوان مرشد دانش آموز آموزش دیده‌اند گفت: این دانش‌آموزان از تمام مدارس شهرستان‌های تهران انتخاب شده و در مدارس به هم مدرسه‌ای‌های خود آموزش می‌دهند.

وی با بیان اینکه امروز آیین هفته سلامت در شهرستان ری برگزار شد افزود: به واسطه تکلیف در سند تحول بنیادین دانش‌آموزان باید با موضوع سلامت و تندرسی آشنا شوند.

بهرامی افزود: طرح شهید طوقانی در حال اجراست و این فرهنگ در کنار طرح شهید سلیمانی (فضا‌های ورزشی درون مدرسه‌ای، جذب معلمان تخصصی ورزشی) باید گسترش یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد
  • براي تقويت و ارتقا جايگاه مدرسه بايد برخي از محدوديت ها را برداشت
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف
  • فقط ۳ درصد اعتبارات نوسازی مدارس استان به کبودراهنگ اختصاص یافت
  • ۲۶ فضای آموزشی توسط خیران مدرسه‌ساز در قم ساخته شد
  • برنامه‌های هفته معلم در کردستان مدرسه‌محور می‌شود
  • مخبردزفولی: گفتمان‌سازی در حوزه‌های علوم پایه و مهندسی باید از سنین پایین در مدارس باشد
  • استخدام ۴۱۷۰ مراقب سلامت و بهداشت
  • ۳۰ درصد مدارس آذربایجان‌شرقی نیازمند بازسازی است
  • بهره‌مندی از ظرفیت مدارس جهت پیشگیری از بیماری‌ها