Web Analytics Made Easy - Statcounter

 بر اساس آخرین آمار ارائه شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، در حال حاضر ۶۲ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان های تابعه این دانشگاه بستری هستند که از این تعداد ۲۳ نفر در بخش مراقبت های ویژه قرار دارند که بیشتر از هفته های پیش است.

هر چند بستری بیماران کرونایی در بابل از حدود ۵۰۰ نفر در ماه‌های گذشته ، ۱۰ روز پیش به مرز ۱۰ نفر رسیده بود  ، اما با افزایشی شدن آمار بستری بیماران جدید ، هم اکنون تعداد بستری ها به ۶۲ نفر رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمار کل بیماران کرونایی در بابل و همچنین بیماران کرونایی با حال نامساعد در بخش مراقبت های ویژه نشان می دهد اولین شهر کرونایی مازندران همچنان در مرحله هشدار قرار دارد و در تعطیلات پایان هفته نمی تواند میزبان خوبی برای مسافران و گردشگران باشد.

البته روند افزایشی شدن بیماران کرونایی در یک هفته اخیر بی ارتباط با ترافیک سنگین و شلوغی شهر بابل در تعطیلات عید فطر نیست و اگر حجم گسترده مسافرانی را که در تعطیلات عید فطر به شهر کرونایی بابل سفر کرده بودند در سه روز آینده تکرار شود بدون تردید روند افزایشی بیماران کرونایی در این شهرستان شتاب می گیرد.

بابل در مرحله هشدار قرار دارد

فرماندار بابل سه شنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت : هر چند کرونا در بابل از حالت بحرانی ماه های اسفند سال گذشته و فروردین سال جاری خارج شده است ، اما آمار ها نشان می دهد این شهر در مرحله هشدار قرار دارد و به هیچ عنوان نمی تواند پذیرای مسافران و گردشگران از شهرهای دیگر باشد.

قربانعلی ولیزاده بورا افزود : بابلی ها و کادر درمانی در ماه های اسفند و فروردین روزهای سختی را سپری کردند و با اتحاد و همدلی و حضور پررنگ خیرین توانستند شهرستان را از حالت بحران کرونایی خارج کنند اما هنوز به مرحله سفید نرسیده است.

وی اظهار داشت : مسافرت گسترده به شهر بابل در شرایط فعلی شیوع کرونا در این شهر،  بار دیگر روند افزایشی را شتاب می دهد و این امر مخاطرات زیادی را برای شهروندان بابلی بویژه کادر درمانی  ایجاد می کند.

فرماندار بابل افزود : تجربه تاریخی نشان داده است که مردم ایران با اتحاد و همدلی می توانند بر مشکلات بزرگ پیروز شوند و در حال حاضر بهترین کمک به کشور و هموطنان ما رعایت دقیق فاصله گذاری و عدم مسافرت می باشد.

شهرستان ۵۳۶ هزار نفری بابل دارای ۶ بخش و هفت شهر می باشد که از سی ام بهمن سال گذشته با بستری ۲ بیمار مشکوک به کرونا دروازه ورود بیماری کرونا در مازندران را به نام خود ثبت کرد.

دانشگاه علوم پزشکی بابل که مستقل از دانشگاه علوم پزشکی مازندران فعالیت می کند ، شهرستان ۵۰۰ هزار نفری بابل را با هفت بیمارستان زیر پوشش دارد که از این تعداد پنج بیمارستان آیت الله روحانی و میناگر ، شهید بهشتی ، یحیی نژاد و امیرکلا از ابتدا برای پذیرش بیماران کرونایی اختصاص یافتند و همچنان هم پذیرش این بیماران در تمامی این بیمارستان ها ادامه دارد.

برچسب‌ها ویروس کرونا بابل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا بابل ویروس کرونا بابل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۶۲۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت هزینه‌های خدماتی و درمانی بیماران سرطانی توسط دولت، به زودی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، تامین هزینه و خدمات درمانی بیماران سرطانی و بهره برداری از تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی و راه اندازی مجدد درمانگاه هلال احمر خبرهای مطرح شده در نخستین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان مهاباد در قالب کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت و زنان و خانواده بود.

فرماندار ویژه مهاباد با اعلام این خبر در نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان از راه‌اندازی مجدد درمانگاه هلال احمر در هفته‌های آتی هم خبر داد.

حسن عباسی افزود: در حال حاضر حدود 80 درصد از هزینه های خدمات و درمان بیماران سرطانی که مراحل شیمی درمانی را طی می کنند پرداخت می شود.

او اضافه کرد: هر چند این امر برای نیازمندان به صورت کامل پرداخت می شود اما دولت در حال برنامه ریزی است تا  این هزینه ها را به صورت کامل برای همه بیماران سرطانی پرداخت و نیازهای دارویی آنها را تامین کند.

فرماندار ویژه مهاباد گفت: همچنین تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی که یکی از نیازهای منطقه بود در حال اتمام و بهره برداری است.درمانگاه هلال احمر که مدت ها راکد بود قرار است به زودی راه اندازی و دوباره فعال شود.

درادامه این نشست از ویژه برنامه های هفته سلامت با الگوگیری از شعار سال گفته شد.

 علیزاده آذر رئیس مرکز بهداشت مهاباد گفت: گلباران مزار شهدای مدافع سلامت، زنگ سلامت، راه اندازی کلینیک سیار دندانپزشکی به مدت سه روز، ویزیت رایگان در قالب بسیج جامعه پزشکی در مناطق کمتر برخوردار، برپایی ایستگاه سلامت در حاشیه برپایی نماز جمعه، آموزش مردم با محور حفظ و ارتقای سلامت در پایگاه های سلامت توسط مراقبین سلامت از ویژه برنامه های هفته سلامت در شهرستان مهاباد است.

تشدید نظارت ها بر نحوه عملکرد رستوران ها و غذاخوری ها، ارایه برنامه های ادارات در مسیر حفظ و ارتقای سلامت عمومی، فراهم کردن بستر فرهنگ سلامت اجتماعی  با استفاده از ظرفیت رسانه ملی و فضای مجازی و تجلیل از فعالان حوزه سلامت از دیگر برنامه‌ها و محورهای مهم این جلسه بود.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • افتتاح بخش بیماران نیازمند به مراقبت‌های خاص در همدان
  • آیت‌الله شیرازی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شد
  • پرداخت هزینه‌های خدماتی و درمانی بیماران سرطانی توسط دولت، به زودی
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی ویژه
  • بهره‌مندی بیماران خاص و صعب‌العلاج از حمایت‌های دارویی ویژه
  • تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • مراقبت از هزار و ٣١٣ مورد مادر باردار در فریمان
  • سونامیِ بستری کودکان و نوجوانان انگلیسی به خاطر عوارض سیگار الکترونیکی