Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، محققان ژاپن در مطالعه اخیرشان نتایج مثبتی از درمانی که برای معالجه یکی از انواع نادر سرطان خون «لنفوم» توسعه داده بودند، مشاهده کردند.

سرطان خون لنفوم دارای انواع مختلفی از زیرگروه‌ها است که یکی از این موارد نادر «لنفوم سلول بی بزرگ داخل عروقی» (intravascular large B-cell lymphoma) نام دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تشخیص دقیق این مورد نادر سخت است و هیچ درمانی شناخته شده‌ای ندارد. اخیرا تیمی از محققان ژاپنی پروتکل درمانی جدیدی را کشف کرده‌اند که نتایج آزمایشات بالینی آن نیز امیدوارکننده بوده است.

لنفوم (Lymphoma)

لنفوم در درجه اول سالمندان را مورد هدف قرار می‌دهد. از آنجا که دوز بالای شیمی درمانی قوی می‌تواند عوارض جانبی جدی برای این گروه از افراد داشته باشد، در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به اختلالات سیستم عصبی مرکزی (CNS) هستند بنابراین یک درمان جدید که عوارض جانبی کمتری داشته باشد و از ابتلا به اختلالات سیستم عصبی مرکزی جلوگیری کند، بسیار کارآمد است.

پیش‌تر طی مطالعات پژوهشگران دریافته بودند استفاده از داروی «ریتوکسی‌مَب» (Rituximab‎) تا حدی در درمان مفید است، اما مسئله اختلال سیستم عصبی مرکزی را حل نمی‌کند.

دکتر «کازویوکی شیمادا» (Kazuyuki Shimada) از دانشگاه ناگویا گفت: ما دریافتیم که انجام شیمی درمانی مبتنی بر داروی ریتوکسی‌مَب علاوه بر درمان مشکلات ثانویه سیستم عصبی مرکزی می‌تواند منجر به بهبودی حال کلی بیمار نیز شود.

طی این مطالعه محققان آزمایش بالینی درمان خود را بر روی ۳۸ بیمار که شرایط آنها را برای مدت طولانی تحت نظر داشتند، انجام دادند. در پایان این روش بر روی ۷۶ درصد از بیماران نتیجه مثبت داشت. این بیماری تنها سیستم عصبی مرکزی ۳ درصد از بیماران را تحت تأثیر قرار می‌دهد. علاوه بر این، درمان جدید عوارض جانبی بسیار کمی دارد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: لنفوم سرطان خون سالمندان سیستم عصبی مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۶۳۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا فضا به محیط ایده‌آل برای تحقیق در مورد بیماری سرطان تبدیل شده است؟

ایتنا - دانشمندان در اداره کل ملی هوانوردی و فضا در آمریکا (ناسا) بر این باورند که ماموریت‌های فضایی می‌توانند به پژوهش‌ها برای درمان بیماری سرطان کمک شایانی کند.
به گفته آنها زمینه تحقیق در مورد بیماری سرطان در فضا با توجه به این که سلول‌های بدن در آن به دلیل عدم وجود نیروی جاذبه سریع‌تر پیر می‌شوند بیش از روی سطح کره زمین فراهم است. فرانک روبیو، فضانورد آمریکایی در همین راستا در مدت حضورش در ایستگاه فضایی بین‌المللی در یک ماموریت تحقیقاتی در مورد سرطان شرکت کرد.

او از فضا به عنوان یک «محیط پژوهشی منحصر به فرد» یاد می‌کند. 

به گفته دانشمندان نه تنها سلول‌های بدن در فضا سریع‌تر پیر می‌شوند بلکه ساختار آنها نیز «خالص‌تر» است. بیل نلسون، مدیر ناسا می‌گوید که امکان بررسی ساختار سلول‌های بدن در فضا با توجه به عدم وجود نیروی جاذبه بیشتر وجود دارد. 

شرکت داروسازی مرک در همین راستا تصمیم گرفت که تحقیق‌هایی را در مورد تاثیر یک داروی ضدسرطان در ایستگاه فضایی بین‌المللی انجام دهد. 

مدیر ناسا می‌گوید هرچند تحقیق در مورد بیماری سرطان در فضا سابقه‌ای چهار دهه‌ای دارد اما این پژوهش‌ها طی سال‌های اخیر تحول‌های گسترده‌ای ایجاد کرده‌اند. 

به گفته وی تحقیق‌ها در مورد درمان سرطان در فضا باعث شده‌اند تا پزشکان و بیمارها بر روی سطح زمین از میان گزینه‌های درمان بتوانند انتخاب درست‌تری انجام دهند. 

جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا گفته است که کشورش قصد دارد میزان مرگ و میر بر اثر ابتلا به بیماری سرطان را طی ربع قرن آینده به نصف کاهش دهد. بنا به آمار کاخ‌سفید به این ترتیب میزان مرگ و میر بر اثر ابتلا به سرطان چهار میلیون کاهش می‌یابد. 

بیماری سرطان دومین عامل مرگ و میر در آمریکا پس از بیماری‌های قلبی و عروقی است.

دیگر خبرها

  • مدل‌های هوش‌ مصنوعی با هم ارتباط برقرار می‌کنند و به یکدیگر آموزش می‌دهند
  • نبرد غیرقابل باور جانوری که در مقابل زهر مار‌ها مصونیت دارند + فیلم
  • با مشاهده قیمت این داروها مغزتان سوت می‌کشد؛ از ژن درمانی و پیری زودرس تا سرطان چشم
  • محققان آمریکایی ثابت کردند این روغن باعث سلامت قلب و مغز ، مفاصل، چشم‌ها و سیستم ایمنی می شود
  • بیمارستان امام حسن دزفول دومین بیمارستان مجهز کشور در درمان سرطان
  • مواد غذایی مفید برای آسم و تنگی نفس
  • توسعه ایمنی درمانی سلول‌های تی برای درمان سرطان خون
  • فضا محیطی ایده‌آل برای درمان سرطان
  • تحقیقات دانشگاه آکسفورد در مورد سرطان ریه
  • چرا فضا به محیط ایده‌آل برای تحقیق در مورد بیماری سرطان تبدیل شده است؟