Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

هر ساله با فرا رسیدن سالگرد ارتحال معمار کبیر انقلاب، حضرت امام خمینی (ره)، مراسم یاد بود آن حضرت در مرقد ایشان برگزار می‌شد. بیانات مقام معظم رهبری در این روز، مرهمی بر دل‌های  تا ابد داغدیده ملت ایران بوده، اما امسال  علی رغم تمام انتظاراتی که متحمل شدیم تا باز هم به رسم هر سال در کنار یار دیرینه امام در مرقد مطهر او داغ دل سبک کنیم، حال باید کمی غریبانه‌تر و متفاوت‌تر از هر سال پای صحبت اشبهه‌ترین مردم به امام نشسته و نظاره‌گر او از قاب تلویزیون و رسانه‌ها باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سی و یک سال از ارتحال پیر فرزانه انقلاب می‌گذرد و هر سال رهبر معظم انقلاب در مراسم سالگرد ایشان از موضوعات مهم مختلفی در کنار مردم صحبت می‌کنند. در ادامه به بررسی بیانات مهم مقام معظم رهبری در پنج سال گذشته در این روز می‌پردازیم:

مقاومت موجب عقب‌نشینی دشمن می‌شود

رهبر معظم انقلاب در سی امین سالگرد رحلت امام خمینی (ره) از خصوصیات امام راحل نام بردند و بیان کردند که ایستادگی، مقاومت، عدم تسلیم در مقابل مشکلات و موانع یکی از خصوصیّات امام بوده است. ایشان در ادامه به تعریف اصلی مقاومت پرداختند و فرمودند: معنای مقاومت چیست؟ معنای مقاومت این است که انسان یک راهی را انتخاب کند که آن را راه حق میداند، راه درست می‌داند، و در این راه شروع به حرکت کند و موانع نتواند او را از حرکت در این راه منصرف کند و او را متوقّف کند؛ این معنای مقاومت است.

مقام معظم رهبری در ادامه بیان کردند که امروز در منطقه‌ی ما، منطقه‌ی غربِ آسیا، کلمه‌ی مشترکِ ملّت‌ها مقاومت است؛ مقاومت را همه قبول دارند. البتّه بعضی جرئت می‌کنند وارد میدان مقاومت شوند، بعضی جرئت نمی‌کنند؛ امّا آن کسانی هم که جرئت می‌کنند کم نیستند. همین شکست‌هایی که در این چند سال، آمریکایی‌ها در عراق و در سوریه و در لبنان و در فلسطین و مانند این‌ها داشتند، محصول مقاومت گروه‌های مقاومت است. جبهه‌ی مقاومت، امروز یک جبهه‌ی قوی است.

ایشان معتقد‌اند که مقاومت موجب عقب‌نشینی دشمن می‌شود، بر خلاف تسلیم. وقتی که دشمن به شما زور می‌گوید، اگر شما یک قدم به عقب برداشتید، او جلو می‌آید؛ بدون تردید. راه اینکه او جلو نیاید، این است که شما بِایستید. ایستادگی و مقاومت کردن در مقابل زیاده‌خواهی دشمن و زورگیری دشمن و باج‌خواهی دشمن، راه جلوگیری از پیش آمدنِ او است؛ پس صرفه با مقاومت است. 

هفت خصلت نجات بخش

حضرت آیت الله خامنه‌ای همچنین در بیست و نهمین سالگرد رحلت امام خمینی (ره) به توصیف خصلت‌های حضرت امام خمینی (ره) پرداختند و بیان کردند که امام راحل هفت خصلت خوب داشتند؛  اوّلاً امام در مواجهه‌ی با دشمنی‌ها و دشمنان، برخورد شجاعانه و فعّال داشت، برخوردِ از روی ضعف و انفعال نداشت؛ امام هرگز منفعل نشد؛ نه احساس ضعف کرد و نه از خود ضعف نشان داد؛ در مقابل دشمنان، قدرتمندانه و به‌صورت فعّال ایستاد. دوّم، امام از هیجان‌زدگی پرهیز می‌کرد؛ امام در مقابل حوادث، هیجان زده نمی‌شد و تکیه به احساسات خالی از عقلانیّت نمی‌کرد؛ تصمیم‌های امام، تصمیم‌های شجاعانه و همراه با احساسات محکم بود، امّا مبتنی بر محاسبات عقلانی.

ایشان سومین خصلت امام را رعایت اولویّت‌ها بیان کردند و گفتند امام تمرکز بر اولویّت‌ها می‌کرد. در دوران مبارزات، اولویّت امام مقابله‌ی با رژیم سلطنت بود و مسائل حاشیه‌ای را وارد میدانِ کار خود نمی‌کرد؛ در دوران جنگ تحمیلی، اولویّت امام مسئله‌ی جنگ بود؛ امام بار‌ها این را فرموده بودند که جنگ در رأس امور است، دفاع مقدّس در رأس امور است، (۷) و واقع هم همین بود. متمرکز بر یک مسئله‌ی دارای اولویّت می‌شد و حواشی را واردِ میدانِ اهتمامِ خود نمی‌کرد. در اوّل انقلاب در همان روز‌های اوّل و هفته‌های اوّل- در رفتار امام، انسان با شگفتی مشاهده می‌کند تکیه‌ی امام بر قانون اساسی، بر ایجاد نظام، بر ترتیبات قانونی و بر این چیز‌ها بود؛ یعنی بر روی آن نقطه‌ی اصلی متمرکز میشد.

رهبرانقلاب در ادامه چهارمین خصلت امام را اعتماد به توانایی‌های مردم دانستند و بیان کردند که امام، ملّت ایران را ملّتِ بزرگ و آگاه و توانایی میدانست، به آن‌ها اعتماد می‌کرد، به آنها خوش‌بین بود؛ مخصوصاً به جوانان. پنجم، بی‌اعتمادی به دشمن؛ امام در طول ده سال حضور بابرکت خود در رأس نظام اسلامی، یک لحظه به دشمن اعتماد نکرد؛ به پیشنهاد‌های دشمن بدبین بود؛ به تظاهرات (۸) آن‌ها بی‌اعتنا بود؛ دشمن را به معنای واقعیِ کلمه، دشمن میدانست و به او اعتماد نمیکرد.

حضرت آیت الله خامنه‌ای در ادامه صحبت‌های خود بیان کردند که اهتمام به همبستگی و اتّحاد ملّت از دیگر خصوصیت امام راحل بوده است و هر چیزی که ملّت را به دو دسته تقسیم کند، به دو قطب تقسیم کند، از نظر امام مردود بود.

ایشان بر این باورند که آخرین خصلت امام خمینی (ره) ایمان و اعتقاد راسخ به نصرت الهی و به وعده‌ی الهی بود که این هم آن نقطه‌ی اصلی. اتّکاء امام به نصرت الهی بود.

مبانی امام، بیرون آمدن از چنبره‌ی سلطه آمریکا بود

رهبر معظم انقلاب در بیست و هشتمین سالگرد رحلت امام خمینی (ره) از مبانی امام راحل سخن گفتند و بیان کردند که امام دارای یک شخصیّت بسیار قوی، بسیار مستحکم، دارای قدرت ایستادگیِ در مقابل سختی‌ها بود.

ایشان تاکید کردند که امام دارای صراحت بود، صراحت در بیان. امام دارای صداقت بود، با صداقت حرف میزد؛ همه‌ی مخاطبان امام، صداقت را در گفته‌ی او احساس می‌کردند؛ این‌ها جذّابیّت‌های شخصی امام بود. ایمان و توکّل امام به خدای متعال، در رفتار او و در گفتار او به‌طور مساوی نمایان بود؛ هم رفتار او و هم گفتار او نشانه‌ی ایمان او و توکّل او به خدای بزرگ بود؛ این‌ها جذّابیّت‌های امام بود.

حضرت آیت الله خامنه‌ای با اعتقاد بر اینکه ازجمله‌ی مبانی امام بیرون آمدن از چنبره‌ی سلطه‌ی آمریکا بود، به مردم تاکید کردند که امروز بیرون آمدن از چنبره‌ی سلطه‌ی آمریکا برای جوان‌ها [حتّی]در کشور‌هایی هم که با آمریکا پیمان‌های طولانیِ وابستگی دارند، جذّاب است.

پنج شاخصه انقلابی بودن از منظر امام خمینی (ره)

حضرت آیت الله خامنه‌ای در بیست و هفتمین سالگرد رحلت امام خمینی (ره) با حضور در مرقد مطهر ایشان از شاخصه‌های انقلابی بودن برای مردم سخن گفتند. این شاخصه‌ها عبارت‌اند از:

پایبندی به مبانی و ارزش‌های اساسی انقلاب هدف‌گیری آرمان‌های انقلاب و همّت بلند برای رسیدن به آنها پایبندی به استقلال همه‌جانبه‌ی کشور اعم از استقلال سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و امنیّتی حسّاسیّت در برابر دشمن و کار دشمن و نقشه‌ی دشمن و عدم تبعیّت از او تقوای دینی و سیاسی که این بسیار مهم است. این پنج شاخص اگر در کسی وجود داشته باشد، قطعاً انقلابی است بنای نقشه راه امام، سیاسی و بر اساس عقلانیت اسلامی بود

رهبر انقلاب در بیست و ششمین سالگرد رحلت امام خمینی (ره) از  نقاط اصلی و خطوط اصلی و تفکّر امام راحل سخن گفتند. ایشان تاکید کردند که مسئله‌ی استقلال کشور، ردّ سلطه‌پذیری، مسئله‌ی وحدت ملّی است و توجّه به توطئه‌های تفرقه‌افکن، طرف‌داری از مظلومان و مخالفت با ظالمان، اعتقاد به اراده‌ی مردم و نیروی مردم، و مخالفت با تمرکز‌های دولتی و اعتماد به خدا و بی‌اعتمادی به مستکبران را از نقاط اصلی و خطوط اصلی تفکّر حضرت امام خمینی (ره) دانستند.

مقام معظم رهبری در بیست و پنجمین سالگرد رحلت امام خمینی (ره) در سخنرانی خود بیان کردند که نقشه‌ی امام، کار اصلی امام، بنای یک نظم مدنی - سیاسی براساس عقلانیت اسلامی است و تاکید کردند که مقدمه‌ی لازم این کار، این بود که نظام پادشاهی - که هم فاسد بود، هم وابسته بود، هم دیکتاتور بود ریشه کن شود.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: بازخوانی بیانات رهبر انقلاب سالگرد ارتحال امام خمینی رهبر انقلاب صراط سالگرد رحلت امام خمینی حضرت آیت الله خامنه ای مقام معظم رهبری تاکید کردند امام راحل ی مقاومت اولوی ت مسئله ی ی مردم ی امام ی دشمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۶۴۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام مشترک امام جمعه و استاندار کرمانشاه درپی پاسخ مقتدرانه و پیروزمندانه علیه رژیم صهیونیستی

متن پیام مشترک امام جمعه و استاندار کرمانشاه بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

«انا من المجرمین منتقمون»(به یقین ما از مجرمان انتقام خواهیم گرفت) آیه ۲۲ سوره سجده

پاسخ مقتدرانه، افتخارآمیز و عبرت‌آموز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با همکاری سایر نیروهای مسلح کشورمان به جنایات رژیم خبیث صهیونیستی که عمل به «وعده صادق» رهبر مقتدر و حکیم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی) بود، موج بزرگی از شعف، امید و غرور را در ملت های مظلوم و مسلمان جهان بویژه جبهه مقاومت و ایران اسلامی ایجاد کرده است.

این اقدام تنبیهی، یک پاسخ مشروع و مطابق حقوق بین المللی به جنایت رژیم وحشی صهیونیستی در حمله موشکی به بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق بود که منجر به شهادت هفت تن از مستشاران قانونی کشورمان شده بود.

عملیات بی سابقه دلیرمردان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نشان داد که جمهوری اسلامی هیچ تعرضی به فرزندان، خاک و منافع ملت ایران را بر نمی تابد. دشمنان ملت مؤمن ایران اسلامی خوب می‌دانند که رهبر معظم انقلاب اسلامی مدظله‌العالی سال‌ها پیش فرمودند: «دوران بزن دررو تمام شده است.»

هدف کلیدی این پاسخ موشکی، تضمین بازدارندگی علیه جمهوری اسلامی، پایان جنگ در منطقه و مهار وحشی گری های رژیم کودک کش صهیونیستی بوده که بیش از شش ماه است در حال کشتار و نسل کشی و جنایت در منطقه است.

به یاری خداوند متعال در این عملیات تاریخ ساز به حامیان و هم پیمانان رژیم خبیث صهیونیستی به خوبی تفهیم شد که جهانیان و به ویژه ملت‌های مستقل و آزاده نمی پذیرند که سگ هار آمریکا بدون توجه به قوانین بین‌المللی و حقوق انسانی، گستاخانه دست به هر کشتار و جنایتی بزند و هیچ عواقبی هم برای او نداشته باشد.

اینجانبان با قدردانی و تقدیر از درایت و تدابیر هوشمندانه و «وعده صادق» رهبر معظم انقلاب اسلامی و اقدام دقیق و شجاعانه نیروهای مسلح کشورمان، بار دیگر جنایت‌های رژیم جعلی و منحوس صهیونیستی علیه ملت مظلوم فلسطین و غزه و حمله به کنسولگری ایران را محکوم می کنیم و ضمن آرزوی توفیق و سربلندی برای جبهه مقاومت و سرداران و سربازان دلیر نظام اسلامی، برای امنیت و اقتدار ایران اسلامی سجده شکر به درگاه ایزد منان می‌ساییم.

حبیب الله غفوری

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه

محمد طیب صحرائی

استاندار کرمانشاه

انتهای خبر/

کد خبر: 1227129 برچسب‌ها کرمانشاه سپاه پاسداران

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی پایگاه پدافندی ارتش در آبدانان
  • هنرمندان با تولید آثار فاخر عملیات روانی دشمن را خنثی کنند
  • ضرورت معرفی خدمات انقلاب اسلامی درعرصه عمل وخدمت
  • تجدید میثاق کارکنان ارتش با آرمان‌های امام خمینی (ره)
  • تقابل اسراییل با سپاه نابودی رژیم صهیونیستی را محقق خواهد کرد
  • تقابل اسراییل با سپاه، نابودی صهیونیست را محقق می‌کند
  • تحقق دومین وعده صادق با حماقت دوباره جانیان صهیونیست
  • پیام مشترک امام جمعه و استاندار کرمانشاه درپی پاسخ مقتدرانه و پیروزمندانه علیه رژیم صهیونیستی
  • پیام امام جمعه و استاندار کرمانشاه در پی پاسخ مقتدرانه علیه رژیم صهیونیستی
  • نگاهی به مقوله پیروزی